21 haftalik hamileyim 1.5 ay evvel canimdan çok sevdigim babamı kaybettim. Bir gece ansizin bogaz enfeksiyonu ve burun tıkanıklığı geçirdim. O gece benim için travmaydı. Duvarlar üzerime üzerime geliyor nefes alamıyordum. Sabaha kadar hiç uyumadim ve şimdi 3 hafta oldu ve o günden beri hiç uyuyamıyorum. Sürekli kaygı halindeyim. Başımı yastığa koyup uzanarak uyumak benim için hayal oldu. Uyku fobisi başladı. Gece oluyor diye aglama nobetleri geciriyorum. Sabaha kadar uyumayıp işe gidiyorum. Hayatim dayanilmayacak bir hal aldı. Evimde tek başıma duramıyorum. Beni sıkıyorlar gibi oluyorum. Psikiyatriye gittim bana 3 seçenek sundu bunlar; 1. Klinige yatmak 2. Ilac tedavisi ama bebege gelecek zarardan kendim sorumluyum diye bir imza atılacak. 3. EMDR tedavisi. Benim için 3 secenegin içinde en iyi Emdr idi. Dün bir pisikiyatristle başladim. Ama bana iyi gelir mi bu yöntemi daha önce uygulayanlar memnun kaldı mı? Benim için çözüm olacak mı? Beynimi bu sorular kemiriyor. Sanki hic bir sey bana iyi gelmeyecek gibi. Bilgisi olanlardan yardim istiyorum ne olur bana deneyimlerinizi yazın!