• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR

Dmtsqt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
3
0
1
34
Kızlar aranızda EMDR tedavisi almış ve sonuçları hakkında bilgi olan var mi ?

Merhabalar, ben EMDR almıyorum ama eşimle çift terapisi için gittiğimiz psikolog uyguluyormuş. Randevu saatimi beklerken arada başka hastalarıyla karşılaşıyoruz. Korkuları için geliyormuş ve psikoloğum EMDR uyguluyormuş ona. Çok faydalı olduğunu ve işe yaradığını söyledi.Anladığım kadarıyla devam ediyor bitmemiş henüz. O zaman detay sormadım ama istersen rastlaşırsak bir dahakine sorar öğrenirim canım

Merhabalar, ben EMDR almıyorum ama eşimle çift terapisi için gittiğimiz psikolog uyguluyormuş. Randevu saatimi beklerken arada başka hastalarıyla karşılaşıyoruz. Korkuları için geliyormuş ve psikoloğum EMDR uyguluyormuş ona. Çok faydalı olduğunu ve işe yaradığını söyledi.Anladığım kadarıyla devam ediyor bitmemiş henüz. O zaman detay sormadım ama istersen rastlaşırsak bir dahakine sorar öğrenirim canım
Cok sevinirim Ben de yeni başladım fakat yeni olduğu için anlamadım

ben aldım panik atak tedavimde. çok memnun kaldım bende işe yaradı izmirde aldım izmirde yaşıyorum biraz ilginç uygulanıyor ama memnun kaldım

Bende neuroformat diye bisey duydum emdr ve nlp vs hepsini kapsiyor
Mus var mi deneyen

Cok sevinirim Ben de yeni başladım fakat yeni olduğu için anlamadım
ben aldım panik atak tedavimde. çok memnun kaldım bende işe yaradı izmirde aldım izmirde yaşıyorum biraz ilginç uygulanıyor ama memnun kaldım
Detay verebilir misiniz ? Bende düşünüyorum bayadır araştırma içindeyim nasıl bir metot uygulanıyor ?
Bende neuroformat diye bisey duydum emdr ve nlp vs hepsini kapsiyor
Mus var mi deneyen

Emdr bende hiçbir halta yaramadı kaç kez.gittigim seanslar ilaçlar birer hiç kesin çözüm bu adam videolarını n altındaki yorumlara bakın...

Detay verebilir misiniz ? Bende düşünüyorum bayadır araştırma içindeyim nasıl bir metot uygulanıyor ?
merhaba biraz gec gördüm msjı kusur bakma canım. ben beş ya da 6 seans aldım ilk bir ayda haftada bir 4 kez yapıldı sonra bir ya da iki kez daha yapıldı, gözlerle takip ediliyor o sırada birşeyler düşünüyorsun s. zaten dr sana söylüyor ne zaman ne düşünmen gerektiğini. ayrıca avuç içlerime de vurarak düşündürdü bazı kötü şeyler. çok ilginç bittikten sonra diğer gittiğinizde aynı konuyu sorduğunda nerdeyse hiçbirşey hissetmiyorsun

Bende de işe yaradı. Psikologun söylediği doğrultuda düşündürdü beni bir yıla yakın sürdü benim.bursadaysanız doktorumu önerebilirim

Ben vajinismus tedavisi için EMDR tedavisi gördüm altından başka bir cinsel problemde çıktı hepsi hal oldu. İstanbulda Uzm.Klinik Psikolog Suna ipek'i tavsiye ederim.

Merhaba,
İzmir de hangi doktora gittiniz acaba?
merhabalar, volkan beydi, soyismini hatırlayamıyorum ama bende numarası var arayıp soyisminişz neydi diye sormam biraz ayıp olur :) dilerseniz numarasını özelden yazabilirim :) birkaç kişi daha istemiş numarayı öyle açıkça yazamam ama dileyen olursa özelden yazabilirim, giden arkadaşlardan soyismini hatırlayan varsa yazabilirler :) bu şekilde ofisini arayabilirler

Merhaba Bende Ataşehir Arm Psikiyatride EMDR ve bilişsel terapi aldım Aylin Hanımdan. Başvurduğum sorundan çok daha fazlası çozuldu. Korkularımdan kendime guvensizliklerimden arındım. Hem ilişkilerimde huzuru buldum hemde hayattan daha çok keyif alır hale geldim. Ancak gideceğiniz uzmanı iyi seçmenizi tavsiye ederim .

İnsanlar hassas. İyi bir uzman arıyorlar. Yardım talep ediyorlar. Ama hala reklam peşinde olanlar var. Hesap açıp sadece bir kişinin adını bütün ilgili konulara yazanlar var. Sizce güven veren bir şey mi bu ?? Biraz empati yapın ya lütfen..

İnsanlar hassas. İyi bir uzman arıyorlar. Yardım talep ediyorlar. Ama hala reklam peşinde olanlar var. Hesap açıp sadece bir kişinin adını bütün ilgili konulara yazanlar var. Sizce güven veren bir şey mi bu ?? Biraz empati yapın ya lütfen..
kimi insanlar reklam için kullanıyorlardır burayı doğrudur, ama onlar belli ediyorlardır kendilerini diye düşünüyorum. bu konular gerçekten de hassas konular, inşallah yaşamamışsınızdır ben yaşadım ve çeken bilir, bu yüzden deneyimlemeden kulaktan dolma bilgilerle veya sırf reklam için yazılması bana doğru gelmiyor. veya özellikle sorulmadan doğrudan isim yazılması biraz şüphe uyandırıyor. insallah herkes şifasını bulur. burda birbirimize yardım ediyoruz aynı sorunları yaşayan insanlar birbirlerine yardım ediyorlar, uzun süredir bu siteye girerim belki bir yıl olmuştur burdan aldığım tavsiyeyle kaş yaptırdım ve memnun kaldım hatta burdaki bir tavsiyeyle çoucuğumun ateşini düşürdüm. gerçekten de uygun şekilde kullanılmalı burası reklam için değil birbirimize yardım edebilmemiz için

Back
X