- Konu Sahibi Expectation393
-
Merhaba arkadaşlar çok uzgunüm. Yakın arkadaşlarimin ailesi Beni yayla evlerine davet ettiler. Israr ettiler Ben de gittim 2 gundur buradayim. Bugün oglen halı yıkayacaklarmis, evin kadinlarindan bir tanesi ve arkadasim yani o kadının kızı biz ucumuz yikamaya basladik. Koskoca halilar 5-6 tane filan var. Güneş de tam tepede can havliyle yikadim fircaladim kaldirdim ettim. Elimden geldigince yardim ettim. Ben evin en kucuguyum annem bana pek gorev vermemistir bu aile de bunu bilir herhalde orada bir sartlanmisliklari var neyse. Kadin tekrar tekrar sabunluyor halilarin ikisi bitti ancak bir saati askin surede. Sonra arkadasimla ben iceri gectik. Bu teyzenin konusmasini duydum. Kızlar çok yavaş hele Expectation393 tek bir noktayi fircaliyor,insan bir bakar en azindan bizi taklit eder dedi. Çok uzuldum elimden geldigince yaptim ama niye böyle dedi anlamadim
Ay saçmalama istersen.Evet döneceğim sanırım. Ben gocunmam elime yapışmaz sonuçta ama dedikodumu yapmasi üzdü. Şimdi dönersem annem babam da üzülecekler,off çok zor iş.
+1Evine don yarin sabah.
Densiz kadin, misafire hali yikatip bide dedikodusunu yapiyor, yuh.
Annenle babana anlatmayı dşünmüyorsun herhalde. Kaç gün kaldım canım yeter demen kafiEvet döneceğim sanırım. Ben gocunmam elime yapışmaz sonuçta ama dedikodumu yapmasi üzdü. Şimdi dönersem annem babam da üzülecekler,off çok zor iş.
Gelirim tabii :)))Expec bizede gelir misin, denize kıyı yerde yaşıyorum, halılar da var yıkatacak:))
Arkadaşlar tavsiyelerinize uyup ciktim geldim bugün evime. Evdekiler ( o teyze de dahil) Aşkolsun ne acelesi vardı niye hemen gidiyorsun biraz daha kalsaydin dediler. Çok teşekkür ederim ama size zahmet vermek istemem dedim. Olur mu öyle şey ne zahmeti dediler. Yeteri kadar zahmet verdim zaten sanirim, hakkinizi helal edin dedim. Bunu söylerken de o teyzenin gözlerinin içine baktım :) Yüzünün rengi değişti sanırım anladi.
Önceki konularınızdan da hatırladığım kadarıyla çok tuhaf arkadaş çevreniz var. Gözden geçirseniz iyi olacak.
Elin halısını yıkamak size mi kaldı. Yıkamasaydınız. Kaldı ki misafirliğe resmen iş yaptırmak için çağırmışlarMerhaba arkadaşlar çok uzgunüm. Yakın arkadaşlarimin ailesi Beni yayla evlerine davet ettiler. Israr ettiler Ben de gittim 2 gundur buradayim. Bugün oglen halı yıkayacaklarmis, evin kadinlarindan bir tanesi ve arkadasim yani o kadının kızı biz ucumuz yikamaya basladik. Koskoca halilar 5-6 tane filan var. Güneş de tam tepede can havliyle yikadim fircaladim kaldirdim ettim. Elimden geldigince yardim ettim. Ben evin en kucuguyum annem bana pek gorev vermemistir bu aile de bunu bilir herhalde orada bir sartlanmisliklari var neyse. Kadin tekrar tekrar sabunluyor halilarin ikisi bitti ancak bir saati askin surede. Sonra arkadasimla ben iceri gectik. Bu teyzenin konusmasini duydum. Kızlar çok yavaş hele Expectation393 tek bir noktayi fircaliyor,insan bir bakar en azindan bizi taklit eder dedi. Çok uzuldum elimden geldigince yaptim ama niye böyle dedi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?