Emeğim Hiçe Sayılmış Gibi Hissettim : (

Yahu niye yıkıyorsun insanların pis halılarını, annen yıkatmamış evinde de elalemin evinde derdin ne, git annene yardım et çok istiyorsan

Evet döneceğim sanırım. Ben gocunmam elime yapışmaz sonuçta ama dedikodumu yapmasi üzdü. Şimdi dönersem annem babam da üzülecekler,off çok zor iş.
Ay saçmalama istersen.
Sanki evlendin gittin de geri dönüyorsun diye üzülecekler.
Bahane bulma kendine çık git evine.

Çok ilginç. Bizim kültürümüzde misafir el üstünde tutulur. Ben kendi halılarımı bile elde yıkamam, düşünemiyorum bir başkasınınkini yapabileceğimi, hem de böyle bir mualemeye maruz kalarak.

Densizliğe bak, misafir olarak kalkıp böyle ağır bir işte yardım etmişsiniz, etmek zorunda değildiniz, şuraya azıcık tatile gelmiş insana iş yaptırdık diye mahcup olacaklarına, bir de kusur buluyorlar. Acayip insanlarmış. Bence de dönün evinize.

neden üzülüyorsun ki sen onların halısını yıkamak zorunda değilsin..kendi isteğinle yardım edersin o ayrı ama zaten pek nankörlermiş bence evine dön bir daha da gitme evlerine..kendini üzmene değmez..

Arkadaşlar tavsiyelerinize uyup ciktim geldim bugün evime. Evdekiler ( o teyze de dahil) Aşkolsun ne acelesi vardı niye hemen gidiyorsun biraz daha kalsaydin dediler. Çok teşekkür ederim ama size zahmet vermek istemem dedim. Olur mu öyle şey ne zahmeti dediler. Yeteri kadar zahmet verdim zaten sanirim, hakkinizi helal edin dedim. Bunu söylerken de o teyzenin gözlerinin içine baktım :) Yüzünün rengi değişti sanırım anladi.

Belki de anlamadı senin aklında bu konu oldugu icin anlayabilceni dusunuyosun ama o dedikoduyu yapip unutmus olabilir.
Neden direkt demedinki? Pis huyum.. duyar duymaz gidip çemkirirdim. ( Gerci halı yikamazdim. )

Bazi insanlarin kültüru boyle
Misafirleri evin insani gibi gordukleri icin is buyurmakta sakinca gormezler

Rahatsiz olduysaniz o an; ben hali yikayamam hic yikamadim.
Derdim

Mecbur kalirsam da yapmak istemedigimi anlasinlar diye yapamiyormus gibi yikardim ki anlasinlar

Ha yaptiniz rahatsiz oldunuz madem donun evinize
Lakin baska isler de yaptiracaklar bence size

Benim kaynanam da 3 gun gezmeye memlekete gitsem manti yapmak yaprak sarmak ister. Bizim milletin kadinlari cok uyanik cok

Önceki konularınızdan da hatırladığım kadarıyla çok tuhaf arkadaş çevreniz var. Gözden geçirseniz iyi olacak.

Katılıyorum, arkadaşı da temizliğe girişmesini normal bulmuş anlaşılan.

Sahi diğer konunuz ne oldu? Arkadaş grubunuzla bir konuşma yapacaktınız, yapmadan bu arkadaşınıza mı geçtiniz?

İki konunuzdan vardığım sonuç; bir müddet ailenizle takılın.

Elin halısını yıkamak size mi kaldı. Yıkamasaydınız. Kaldı ki misafirliğe resmen iş yaptırmak için çağırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…