• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMEK DOĞER İLE TÜP BEBEK

Çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza inşallah 🙏🏻
Biz tedaviye geçen sene başladık zaten medikalparkta tüp bebek ünitesi olmadığı için konak hastanesinde yapıyor Hasan hoca opu ve transferi. Konak hastanesine geçen sene 80 bin tl ödedik ilaçlarda ortalama 70-80 arası tuttu ortalama 160 bin tl gibi hepsi toplamda. Bu seneki fiyatlarını bilmiyorum açıkçası
Bizde Konak da karar vermiştik bayan bır doktor vardı onu araştırdık biraz ama çok da iyi şeyler duymadık hakkında o yüzden de devlette yapmaya karar verdık

Emek hoca transferimi yaptı evladımız geçen ay sağlıkla doğdu çok şükür orda tedavi görüp bir sürü hamile kalan gördüm ❤️ Bu arada kendiliğinden olan 4 düşük ve 1 ölü doğumum var Allah emek hocadan razı olsun tüp bebekle ilkte tuttu ve doğdu çok şükür. Umuttepede ne olmaz denilen yada zor hamile kalırsın denilenler gördüm şuan çoğunun evladı kucağında burayada umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum zamanında bende çok araştırdım umutsuzluğa kapıldım sormak istediğin bişey varsa cevaplarım 🤗
Merhabalar emek hoca dan randevu almak istiyorum hocayla mı görüşüyoruz asistanlar mı ilgileniyor nasıl oluyor

Back