Emek doger ve catlatma

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba 3 gün önce umuttepe emek hocaya gittim yaşımın genç olmasından dolayı aşılama veya tüp bebek onermedi ,3 senedir evliyim ramazana kadar yumurta büyütme ve catlatma iğne yapalım dedi böyle olup hamile kalan var mı, pko hastasıyım yumurtam çatlamıyor

Bende emek hocaya gidiyorum canım ve çok kaliteli ve bilgili bı hoca bence vardır bı bildigi hoca ne derse o şekilde ilerle

Bende emek hocaya gidiyorum canım ve çok kaliteli ve bilgili bı hoca bence vardır bı bildigi hoca ne derse o şekilde ilerle
Peki birşey sorucam, randevu için tüp.bebek unitesinden randevu alabilirsin dedi siz nerden alıyorsunuz yani ücretsiz muane için

Peki birşey sorucam, randevu için tüp.bebek unitesinden randevu alabilirsin dedi siz nerden alıyorsunuz yani ücretsiz muane için
Google Umuttepe online randevu yaz tüp bebek ilk başvuru diye listeden çıkıyor randevu alırken

Google Umuttepe online randevu yaz tüp bebek ilk başvuru diye listeden çıkıyor randevu alırken
Normalde direk emek doger diye de alınıyor bide tüp bebek sonrası randevu diyor biri özel paraliya giriyor siz hep ücretsiz mi gidiyorsunuz onu.ogrenmek istedim 2 sefer gidicem

Merhabalar ne kadar ödeme yaptiniz

Pcos var bendede 3 ay klomen catlatma ignesi kullandim onlarla olmadi sonraki yani 4. Ay kendiliginden olmustu ama test cikmadan 2 gun once covid asisi yaptirdim bilmeyerek 6. Haftadada kalp atisi durdu
Ay çok üzüldum olsun vardır bir hayır, bende pkoloyuum 3 yıllık evliyim folbiol , d vitamini sonra folikasit verdi

Merhaba kızlar bende emek beye gidiyorum önce Kocaeli üniversitesi randevu yazıp tüp bebek ilk başvurudan randevu alıp oradan evrak veriyor size onları yapıp tamamlayıp sonra emek beye gidiyorsunuz hsg çektirdim evrakları tamamla getir dedi bana emek bey

Tuo bebek için mi aşılama için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…