- 16 Aralık 2022
- 11
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi edaedaeda41
2 sene önce emek doğer tüpbebek için başvuru yaptım ilk deneme yumurta oluşmadı 2. Deneme yumurta oluştu yumurta anormal bi yumurta dendi ücreti geri vermemek için beni engelledi eşim gitti yanına ben 3. İşlemden ücret almıycam dedi ama gitmese beni arayıp çağırmıycaktı ve bana bundan sonra taktı yumurta toplama işlemini canlı canlı yaptı köpek muamelesi gördüm 2 yumurtam çıktı 3 gün sonra transfer oldum 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 12. Haftada çocuğumun engelli olacağını inanamadım taki doğumda çocuğumun yüzünü göremeden yoğun bakıma kaldırana kadar çocuğum tübbebekte imkansız olan trizomi 13 le dünyaya geldi boğazı delindi 6 ay hastanede yattı yoğun bakımda süreki arandık yok kabi durdu yok o oldu yok bu oldu 20 gün evime alıp kollayabildik sonrasında yine üniversenin yanlış kanül değişim hatası yüzünden 13 haziranda çocuğumu kaybettim sabah çocuğumu ellerimle toprak altına koydum ve öğlen emek doğere msj attım be kendisi beni aşağladı ben sizin gibileri 20 senelik meslek hayatımda çok gördüm diye emek doğer yumurtalarım sağlıksız çıkmasına yaşımın 36 olmasına rağmen bana yumurta biyopsısı yapmadığı onermediği bilgi dahi vermediği için kendisi oğlumun katili olarak şuan mahkeme sürecindedir ben yandım sizler yanmayın o adam sadece para derdinde insanların ne yaşadığı onun umrunda bile değil