Emekli ve memur zammı belli oldu!

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.062
212.077
60
Merakla beklenen emekli ve memur zammı belli oldu! İşte, emekli ve memurlara yapılan zam oranı...
para2.jpg

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emekli ve memur zammı belli oldu. Emekli ve memurların Temmuz zamları yüzde 4.76 olarak belirlendi. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre, Haziran sonu itibarıyla yıllık enflasyon yüzde 7.20 ve tüketici fiyatlarında on iki aylık ortalamalara göre artış da yüzde 8.28 olarak gerçekleşti.
http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/emekli-ve-memur-zammi-belli-oldu-876142/

%4.76 ile bayrama yurt dışına tatile gideceğiz,oradan kesmedi safariye gitmeyi düşünüyoruz.
Dalgamı geçiyorlar bu ülkede emeklinin hali nedir biliyorlarmı acaba.
Makam aracı alırken çerez parası diyen bakan,emekliye sıra gelincemi bütçeden para bulunmuyor.
Yazıklar olsun hepinize,ancak bize mantığı var hepinizde..

%4.76 ile bayrama yurt dışına tatile gideceğiz,oradan kesmedi safariye gitmeyi düşünüyoruz.
Dalgamı geçiyorlar bu ülkede emeklinin hali nedir biliyorlarmı acaba.
Makam aracı alırken çerez parası diyen bakan,emekliye sıra gelincemi bütçeden para bulunmuyor.
Yazıklar olsun hepinize,ancak bize mantığı var hepinizde..

Once bakanlara ucak alinsin ,miletvekillerin acgozleri doyurulsun ,kacak saraya odalar eklensin ,bilal gemicik filosunu genisletsin kalirsa bizlerede 20-30 lira zam yaparlar.

Verilen zamla birlikte kesilecek olan vergiyi de yazsalardı keşke sonra her gören hadi yine iyisiniz zam aldınız diyor.en düşük memur maaşı şu kadar oldu yazana kadar net maaşı yazın
Evet bi de vergi dilimine gireceğiz verdikleri zammı da fazlasıyla alacaklar :KK43:

Bu kadarcık zammı söyleyip dururlar bakın memura zam yaptık, ama Kpss sınav parası verdiği halde atanmayı bekleyen adaydan tercih parası saçmalığı çıkardılar. 10 TL lik başvuru ücretini 15 TL ye de çıkarmışlar kaşla göz arasında... :KK12:

Biz ogretmenlere biliyosunuz maas fazla geliyor artiyor nereye harcayacagimizi bilmiyoruz.Son model audimiz var yazlik, kislik,ilkbaharlik evimiz de var.Olmayan dusunsun.Bananee.
Aaaa sizde çokmuş kız siz Allah bilir parayı harcayacak yerde bulamzsınızdır gönderin ben harcarım
Bu arada Allah daha çok versin :KK66:

Nee siz de yok mu ilkbaharlik ev? Ne banal ne buyuk fakirlikk.Nasil yettirip arttiramiyosunuz balya balya maaslarinizi anlamiyorum ben.:KK45:
Ah ahh sorma bacım bizde yok ilkbaharlık eskiden babadan kalma müstakil bir ev var şükür artmadan geç yetmiyor nasıl anlayamadım ki bende maaş cebe girmeden bitiyor:mad:

X