Emeklilik sonrası hayat

Çok sevindim, birbirimize iyi geliriz o halde Gençliğimde şan dersi aldım, sesim güzeldir ama 47-48 yaştan sonra ne yapılabilir ki, musiki cemiyetinde "ten nen ni terenenni" yapamayacağım, hiç bana göre bir müzik tarzı değil Network işi hakkında fikrim yok, hepimiz birbirimizden birşeyler öğreneceğiz anlaşılan

Çok incesiniz, belki bu konuya kafa yorabilirim, o kadar küçük yaşta başladı ki çalışma hayatı neye yeteneğimiz olduğunu belki de bir çoğumuz bilmiyoruz

İstanbul'da yaşıyorum.

Emekliliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla harcayın emeklerinizin hakkını
Yaşınız daha genç, musiki cemiyetleri, dikiş nakış, resim vs bilemem ama mutlaka yapmaktan keyif alacağınız bir hobi olur, önce neyi yapmaktan keyif alacağınızı keşfedin derim, örneğin pilates mi, resim yapmak mı veya yoga mı yoksa edebi yazılar yazmak mı?
O yönde eğitim alıp keyif aldığınız hobinizin eğitmeni olabilirsiniz, misal yoga eğitmeni olmak gibi, eğitmenliği ister bir yerde çalışarak yaparsınız isterseniz sosyal medya üzerinden videolarla yaparsınız.

Çok haklısınız önce keyif alabileceğimiz alanları saptamak mühim, teşekkürler Astroloji de bunlardan biri olabilir, okuyanlara fikir olsun diye yazmak istedim

Çok haklısınız önce keyif alabileceğimiz alanları saptamak mühim, teşekkürler Astroloji de bunlardan biri olabilir, okuyanlara fikir olsun diye yazmak istedim
Rica ederim, kendinizi keşfedin sonrası gelecektir mesleki tecrübenizi de kullanarak hem sizi mutlu edip keyif verecek hem de farklı bir alanda bile olsa sizi çalışma hayatında tutacak gizli kalmış bir yeteneğiniz vardır mutlaka

Günaydın.
Aklıma gelmişken nasip olursa emekli olursam baktım ki çok sıkıldım, mutlaka yeniden üniversite okurum.

Ben ders çalışmayı çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…