Emetofobi ve gebelik, is yerinde rezil oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mms1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
millan cım tabiki sen şuan yaşadığını bilirsin ve onu anlatıyorsun

afersin ama ağzına kadar gelen kusmuğu da geri gönderemiyorsun geldi mi geliyor kiminin ki şiddetli oluyor demek sen kontrol edebilmişsin ne kadar güzel.Benim bu istifra ettim dediklerim artık kontrol edemediklerim yani tutamıyorsun

Son düzenleme:

aynen canım ben hakım olabıldım kendıme..

zaten başkasından degıl ancak kendı yasadıgımdan ornek verebılırım..

belkı bıgun yıne hamıle kalacam,ozaman hakım olamıyacam..

ben sanslıydımkı kontrol edebılecegım sevıyeyı asmadı,buyuzden herkes cok rahat gecırdıgımı bılıyor..

haa ama nazlanıp,o bulantıyı abartada bılırdım..

demek ıstedıgım bazen ışe kaprıslerde karısabılıyor..

aşırı bulantısı olup,hamılelıgınde kılo dahı alamayanlarda var..hamılelıgı sırf nazından niyazından hastalığa cevırenlerde var..

lütfen kımse ustune alınıp,cevap vermek ıcın cabaya gırmesın..

benım lafım nazlı hamişlere,aşırı bulantı yaşayanlara degıl..

sonuçta bulantı dıye bıse varkı,bende de kıpırdanmalar oldu,kendımı tutup,olmıyacak desemde..

bu arada mıdemde cok hassastır..ama ben hastalıklı gıbı davranmayı sevmeyen bı ınsanım..mırın kırın olamıyorum

:) bendensin yani.1 gr kusmadım hiç nazlanmadım.Son haftama kadar işteydim çalıştım.Son gecemde evi silip süpürdüm mutfağı toplamıştım.Eşim halen der senin gibi hamileye can kurban diye.Hiç aş ermedim.Off biraz nazlansaymışım keşke.Kzımda hiç nazlı değil.Anası gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…