Kaç gündür sürüyor kabızlık ?boyu ve kilosu şuanlık iyi beni üzen bu ayki kilo alımın az olması birde kabızlık
O zaman kabız denilemez. Kabız değil bebeğiniz sadece dışkılama seyrek. İlk aylarda benim bebeğim de 6-7 gün yapmazdı. Bilmiyorum ne kadar doğru ama dışkılama seyrek olunca bebek kilo alıyor derler.kabızlık anne sütüde veriyorum emziriyorumda mamada kullanıyoruz ama kabızlıgı 3 veya 4 günde bir tuvalete çıkıyo ama tam anlamıyla kabız diyemem çünkü tuvaleti sıvımsı öyle zorlanmıyoda
Ben ilk 6 ay hipp kullandım şimdi bebelac ile devam ediyorum. Aptamil bizde çok gaz yapıyor o yüzden bir kutu sonrası bir daha kullanmadım. Her ay kilo alacak diye bişey yok. O ay kilo almadıysa boy'a gitmiştir. Benimki de öyleydi o aylarda ama boyu 5cm birden uzamıştı bir ay içinde.aynen işte aslında bnde öyle bilyorum normalde çok çıkardı bu ay daha geç çıkmaya başladı heralde kilosuna veriyo die seviniyodum oda bu ay her aylara göre daha az kilo almış tabi öyle olunca çok üzüldüm siz o kadar mama kullandım dediniz en cok hangisinde memnun kalmıştınız
Terlemesi varsa su ve kilo kaybı yaşıyordur. Mama alan çocuklara suyu tavsiye ediyor bazı doktorlar. Benim doktorum her ayına göre Su miktarı vermişti ilk 6 ay kadar. Şimdi ihtiyacı olduğu kadar içiriyorum.biz diyarbakırda yaşıyoruz benim eşim polis memuru ve görevi için burdayız burası çok sıcak ben ister istemez mama kullanmadan öncede su veriyodum çocugun dudakları pişiyodu resmen şuan hala su veriyorum ben bide kilo alamama sebebini acaba sıcaklardan dolayımı oluyo die düşünmüo değilim
Yegenimde aptamilden sonra bebelac gold kullanmisti.bayanlar benim kızım 4 aylık ve bu ay sütüm yetmediği için aptamil kullandık doktorumuzun tavsiyesiyle ama 4 aylık olmasına ragmen 5.600 kilosu bu ay pek bi kilo alamamış kızım hem mamayıda pek sevemedi ben başka bir mamaya geçmek istiyorum hemde kabızlık sorunumuzda var ama hangi mamayı kullanayım bilemedim içerik olarak kilo aldırıcı mamada kullanmak istiyorum tavsiyede bulunabilceğiniz mama varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?