Birden fazla test yaptığınız için maalesef doğru sonuçtur hepsinin hatalı olması düşük ihtimalIyi aksamlar sevgili hanimlar konu kuzenimle ilgili , kendisi son uc aydir duzenli adet goruyor fakat rengi be miktari herzamankinden farkli diyor, bende ustune gorme diye birsey okumustum burdan ona soyledim idrar testi yapti iki kez her ikiside malesef tek cizgi fakat, benim bunu soylememden mi psikolojik mi bilemedik karnim sis gibi bel cevrem kalinlasti demeye basladi fakat testler negatif kan tahliline ihtiyac var mi
Yaşayan biri olarak söyliyim yerleşme kanamasının regl ile karıştırılması imkansız arada büyük fark var mutlaka anlaşılır. Ayrıca karın şişliği bel cevresi genişlemesi daha testte bile gorunmuyorken bu kadar çabuk olacak şeyler değilIyi aksamlar sevgili hanimlar konu kuzenimle ilgili , kendisi son uc aydir duzenli adet goruyor fakat rengi be miktari herzamankinden farkli diyor, bende ustune gorme diye birsey okumustum burdan ona soyledim idrar testi yapti iki kez her ikiside malesef tek cizgi fakat, benim bunu soylememden mi psikolojik mi bilemedik karnim sis gibi bel cevrem kalinlasti demeye basladi fakat testler negatif kan tahliline ihtiyac var mi
Yaşayan biri olarak söyliyim yerleşme kanamasının regl ile karıştırılması imkansız arada büyük fark var mutlaka anlaşılır. Ayrıca karın şişliği bel cevresi genişlemesi daha testte bile gorunmuyorken bu kadar çabuk olacak şeyler değil
İçi rahat etsin diye bi doktora gitsin bence kandan falan da bakılırGunluk dort ped degisirmis cok pihtili ve koyu olurmus bu kan kirmizi az bir hafta suren adet dort guné dusmus o da bu kadar fark sayinca olabilir mi diye dusundum, burda bir cok kadin cok gec fark ettim diye yazmisti benzer dum olabilir mi dedim, idrar testi yapalim cikar dedim fakat bu kez negatif cikti
3 aylık idrarda çıkmaması imkansız bana göreUc aylik idrarda gorunmeyebilir mi dedi , benim bildigim beta artar hatra test kesin olur' gun cok atinca ama anlatamiyorum , buraya yazma nedenim onu bu hala ben getirdim olmadigina ikna etmk istiyorum iki yillik evli cok istiyor , psikolojik bi etki mi biraktim acaba
Dilim kopsaydi modundayim, burda ustune gorme konusuna o kadar denk geldim ki cok farkli herzamankinden deyince kostum test aldim bak dedim oluyor bunlar dedim simdi cok pismanim, evet bende cikardi kesin dedim ,belki azaliyordur hormon dedi ben kanda ogrenmistim bebegimi bu yuzden yorum yapamadim, sadece sanmiyorum artar buyuk olasilikla diyebildim3 aylık idrarda çıkmaması imkansız bana göre
E yani bende yerleşme kanaması yaşadım reglden 5 gün önce sonraki gün testte çıktı. Öyle bişe olamaz 3 aylık çocuk mutlaka belli olurdu akıl var mantık varDilim kopsaydi modundayim, burda ustune gorme konusuna o kadar denk geldim ki cok farkli herzamankinden deyince kostum test aldim bak dedim oluyor bunlar dedim simdi cok pismanim, evet bende cikardi kesin dedim ,belki azaliyordur hormon dedi ben kanda ogrenmistim bebegimi bu yuzden yorum yapamadim, sadece sanmiyorum artar buyuk olasilikla diyebildim
Cok haklisiniz bende boyle dusunuyorum , test negatif cikinca acaba bir sorun olabilir mi diye icimden gecirdim ne yazikki , ikna edemiyorum ki o da okumus internetten ordan burdan ,benzer durum var hissediyorum ben demeye basladi cok kotu hissediyorum kendimIdrarda cikardi. Benim 5 gun gecikmeyle cift cizgi olmuştu. Bel kalinlasmasi, karin sisligi, kisa suren regl baska bir sorundan kaynaklaniyor olabilir. Esini beklemeden doktora gitsin. Gebe oldugunu düşünmüyorum
Neyse siz diyeceğinizi demişsin daha fazla suçlamayın kendiniziCok haklisiniz bende boyle dusunuyorum , test negatif cikinca acaba bir sorun olabilir mi diye icimden gecirdim ne yazikki , ikna edemiyorum ki o da okumus internetten ordan burdan ,benzer durum var hissediyorum ben demeye basladi cok kotu hissediyorum kendim
Iki idrarinda negatif olmasi cok mumkun degil bencede hirde 12 hafta hemen hemen kesin cikardi , cok uzuluyorum yaE yani bende yerleşme kanaması yaşadım reglden 5 gün önce sonraki gün testte çıktı. Öyle bişe olamaz 3 aylık çocuk mutlaka belli olurdu akıl var mantık var
EvetIki idrarinda negatif olmasi cok mumkun degil bencede hirde 12 hafta hemen hemen kesin cikardi , cok uzuluyorum ya
Cok haklisiniz bende boyle dusunuyorum , test negatif cikinca acaba bir sorun olabilir mi diye icimden gecirdim ne yazikki , ikna edemiyorum ki o da okumus internetten ordan burdan ,benzer durum var hissediyorum ben demeye basladi cok kotu hissediyorum kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?