Emin olamadik

Koroldum

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
377
667
23
Iyi aksamlar sevgili hanimlar konu kuzenimle ilgili , kendisi son uc aydir duzenli adet goruyor fakat rengi be miktari herzamankinden farkli diyor, bende ustune gorme diye birsey okumustum burdan ona soyledim idrar testi yapti iki kez her ikiside malesef tek cizgi fakat, benim bunu soylememden mi psikolojik mi bilemedik karnim sis gibi bel cevrem kalinlasti demeye basladi fakat testler negatif kan tahliline ihtiyac var mi

Regl kaç gün gecikti?
Üstüne görmeden ziyade daha çok yerleşme kanaması oluyor o da beklenen günden önce toplamda 1 ped bile sürmüyormuş.

Birden fazla test yaptığınız için maalesef doğru sonuçtur hepsinin hatalı olması düşük ihtimal

Soyle esi uc ay once burdaydi, 12 hafta gibi dusunelim ,normalde cok kanamasi olurmus dort gun suruyor vé kan kirmizisi oihti yok gunde en fazla iki ped dedi bende burda okuyunca heveslendirdim sanirim iki kez idrar testi yapti farkli gunlerde ikiside tek cizgi

Bel cevrem kalinlasti karnim sis gibi demeye basladi ben mi cok etkiledim cokta uzuldum acikcasi, kanama azligi bunlarda var deyince ben hamile olabilirsin dedim , testler negatif cikti cok uzgun simdi

Yaşayan biri olarak söyliyim yerleşme kanamasının regl ile karıştırılması imkansız arada büyük fark var mutlaka anlaşılır. Ayrıca karın şişliği bel cevresi genişlemesi daha testte bile gorunmuyorken bu kadar çabuk olacak şeyler değil

Gunluk dort ped degisirmis cok pihtili ve koyu olurmus bu kan kirmizi az bir hafta suren adet dort guné dusmus o da bu kadar fark sayinca olabilir mi diye dusundum, burda bir cok kadin cok gec fark ettim diye yazmisti benzer dum olabilir mi dedim, idrar testi yapalim cikar dedim fakat bu kez negatif cikti

İçi rahat etsin diye bi doktora gitsin bence kandan falan da bakılır

Uc aylik idrarda gorunmeyebilir mi dedi , benim bildigim beta artar hatra test kesin olur' gun cok atinca ama anlatamiyorum , buraya yazma nedenim onu bu hala ben getirdim olmadigina ikna etmk istiyorum iki yillik evli cok istiyor , psikolojik bi etki mi biraktim acaba

Soyledim aslinda esim gelsin beraber gidelim dedi hatra onada hamile olabilirim ama seninle ogrenmek istiyorum demis beklemede simdi

3 aylık idrarda çıkmaması imkansız bana göre

3 aylık idrarda çıkmaması imkansız bana göre
Dilim kopsaydi modundayim, burda ustune gorme konusuna o kadar denk geldim ki cok farkli herzamankinden deyince kostum test aldim bak dedim oluyor bunlar dedim simdi cok pismanim, evet bende cikardi kesin dedim ,belki azaliyordur hormon dedi ben kanda ogrenmistim bebegimi bu yuzden yorum yapamadim, sadece sanmiyorum artar buyuk olasilikla diyebildim

Idrarda cikardi. Benim 5 gun gecikmeyle cift cizgi olmuştu. Bel kalinlasmasi, karin sisligi, kisa suren regl baska bir sorundan kaynaklaniyor olabilir. Esini beklemeden doktora gitsin. Gebe oldugunu düşünmüyorum

E yani bende yerleşme kanaması yaşadım reglden 5 gün önce sonraki gün testte çıktı. Öyle bişe olamaz 3 aylık çocuk mutlaka belli olurdu akıl var mantık var

Idrarda cikardi. Benim 5 gun gecikmeyle cift cizgi olmuştu. Bel kalinlasmasi, karin sisligi, kisa suren regl baska bir sorundan kaynaklaniyor olabilir. Esini beklemeden doktora gitsin. Gebe oldugunu düşünmüyorum
Cok haklisiniz bende boyle dusunuyorum , test negatif cikinca acaba bir sorun olabilir mi diye icimden gecirdim ne yazikki , ikna edemiyorum ki o da okumus internetten ordan burdan ,benzer durum var hissediyorum ben demeye basladi cok kotu hissediyorum kendim

Neyse siz diyeceğinizi demişsin daha fazla suçlamayın kendinizi

E yani bende yerleşme kanaması yaşadım reglden 5 gün önce sonraki gün testte çıktı. Öyle bişe olamaz 3 aylık çocuk mutlaka belli olurdu akıl var mantık var
Iki idrarinda negatif olmasi cok mumkun degil bencede hirde 12 hafta hemen hemen kesin cikardi , cok uzuluyorum ya

Cok tesekkur ederim , acaba teste ragmen farkli durum yasayan var mi diye son bir ihtimal sormak istedim tekrar konusmaktan baska care yok , aynen haklisiniz yine de benim etkimde kalmis olmasi uzdu acikcasi

Bir belgeselde izlemistim gebe kalmayi cok isteyip, gebe gibi davranan kadinlar ayni hormonlari salgilamaya başlıyormuş. Hatta karinlari kismen sisip, süt salgilamaya başlıyorlarmış
12 haftalik gebeligi anlamamak cok zor. Insulin direnci olan arkadaşımın regli duzensiz mesela. Dedigim gibi farkli bir sorun var gibi duruyor. Arkadasinizin kilo durumu nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…