Cok kilolu sayilmaz balik etli uygun bir tabir olur' sanirim kilosunu bilmiyorum ama 60/65 gibi duruyor , bende aynen bunu hissettim acaba hersey psikolojik mi diye sabaha yorgunum durmadan uyku basiyor diye mesaj atmisBir belgeselde izlemistim gebe kalmayi cok isteyip, gebe gibi davranan kadinlar ayni hormonlari salgilamaya başlıyormuş. Hatta karinlari kismen sisip, süt salgilamaya başlıyorlarmış
12 haftalik gebeligi anlamamak cok zor. Insulin direnci olan arkadaşımın regli duzensiz mesela. Dedigim gibi farkli bir sorun var gibi duruyor. Arkadasinizin kilo durumu nasil?
Cok kilolu sayilmaz balik etli uygun bir tabir olur' sanirim kilosunu bilmiyorum ama 60/65 gibi duruyor , bende aynen bunu hissettim acaba hersey psikolojik mi diye sabaha yorgunum durmadan uyku basiyor diye mesaj atmis
Cok haklisiniz , o kadar kaptirmiski kendini en sagliklisi sanirim bu ikna etmem gerek bu durum hic ic acici degil, aslinda dunden hazirmis bunu duymaya bu ihtiyacini ben karsiladim , soru isareti yarattim ama bilimsel bir veri olsun diye idrar testi yaptirdim, negatif olunca tuh degilmis belki baska bir durumdur dedim test hatali olmus olabilir diye uc gun sonra mesaj atti bir test daha yapmis ilk idrarla sabah ée o da tek cizgi bu kez tutturdu karnim sis ben hissediyorum falanHay Allah. Aile hekimine ya da acile kan vermeye gitmesin. Kadin hastaliklari ve dogum doktoruna gitsin. Hem gebe olmadigi tescillenir hem rutin muayene sırasında kist vs varsa doktor görür.
Acikcasi beni bile tereddutte birakti, hani imkansiz gibi gelsede sorma ihtiyaci dogurdu ,beni bile ne kadar etkisinde biraktigini dusunun,hamile gibi davraniyor suan
Kuzeniniz kaç yaşında ?? Yani üç aylık gebelikte tabiki pozitif çıkardı olsaydı ve kan testi diye birşey var bu kadar kendini yiyip. Bitirmeyin sağlık ocağına kan verin bu adet konusuna gelince yeri geliyor psikolojik yeri geliyor içtiğin bir ilaç bile adetin kıvamını uzunluğunu değiştiriyor büyük ihtimalle hamile değildir yinede emin olmak istiyorsa sağlık ocağında kan versin boş yere umitlenmesin yazıkIyi aksamlar sevgili hanimlar konu kuzenimle ilgili , kendisi son uc aydir duzenli adet goruyor fakat rengi be miktari herzamankinden farkli diyor, bende ustune gorme diye birsey okumustum burdan ona soyledim idrar testi yapti iki kez her ikiside malesef tek cizgi fakat, benim bunu soylememden mi psikolojik mi bilemedik karnim sis gibi bel cevrem kalinlasti demeye basladi fakat testler negatif kan tahliline ihtiyac var mi
Bu benim 5 gun gecikmeyle yaptigim pozitif cikan test. 12.haftada yapsaydim test kendini imha eder herhalde. Tlc de hamile oldugumu bilmiyorum programi var. Dogum yaparken anliyorlar gebe olduklarini. Ama cok ekstrem bir durum bu. Kuzeniniz psikolojik destek alsa belki kendini daha iyi hisseder. Saglikli bir durum icinde degil benceCok haklisiniz , o kadar kaptirmiski kendini en sagliklisi sanirim bu ikna etmem gerek bu durum hic ic acici degil, aslinda dunden hazirmis bunu duymaya bu ihtiyacini ben karsiladim , soru isareti yarattim ama bilimsel bir veri olsun diye idrar testi yaptirdim, negatif olunca tuh degilmis belki baska bir durumdur dedim test hatali olmus olabilir diye uc gun sonra mesaj atti bir test daha yapmis ilk idrarla sabah ée o da tek cizgi bu kez tutturdu karnim sis ben hissediyorum falan
Yalancı gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum bebeği istediğinde beyin kendini hamile gibi sanıyor ve hamile tepkisi veriyor sabah bulantilari baş donmeleri tiksinme koku hassasiyeti herşeyi yaşadım doktorum negaitf değilsin diyene kadar hamileyim ben dedim idrar testi yapiorum negatif diyorum testte hata var bir değil iki değil ama insan kabul edemiyor doktorda öğrendiğimde çok üzülmüştüm psikolojik demisti doktorum yAni böyle emin olmadan çift çizgiyi görmeden ümitlenmek aksini yaşadığında dünyanın en ağır yükü oluyor inşallah bir an önce hamile kalır ama bu psikolojiden acilen kurtulur inşallahIyi aksamlar sevgili hanimlar konu kuzenimle ilgili , kendisi son uc aydir duzenli adet goruyor fakat rengi be miktari herzamankinden farkli diyor, bende ustune gorme diye birsey okumustum burdan ona soyledim idrar testi yapti iki kez her ikiside malesef tek cizgi fakat, benim bunu soylememden mi psikolojik mi bilemedik karnim sis gibi bel cevrem kalinlasti demeye basladi fakat testler negatif kan tahliline ihtiyac var mi
Sorun su ki testler olmasina ragmen israrla hamile oldugunu soyluyor, bir uye arkadas yazmis dokuz ay hamile oldugunu anlamayan var diye bir program bu ara onlara sarmis ,arayip bak benim gibi diye anlatiyor, uyku basiyor surekli halsizim gibi yani tum belirtiler var gibi anlatiyor, benim tek sucum kivam miktari degisince boyle birsey olabiliyor demekti hemen test yapalim dedim negatif cikti konu kapandi sandim,meger konu benim icin kapanmis kafayi ustune gormeye takmis testlerin negatif cikma olasiligina ,kan testi icin esimi bekleyeyim diyor 37 yasindaKuzeniniz kaç yaşında ?? Yani üç aylık gebelikte tabiki pozitif çıkardı olsaydı ve kan testi diye birşey var bu kadar kendini yiyip. Bitirmeyin sağlık ocağına kan verin bu adet konusuna gelince yeri geliyor psikolojik yeri geliyor içtiğin bir ilaç bile adetin kıvamını uzunluğunu değiştiriyor büyük ihtimalle hamile değildir yinede emin olmak istiyorsa sağlık ocağında kan versin boş yere umitlenmesin yazık
Bende bu bilgiden yola cikarak nadirde olsa var diye anlattim test yapti negatif cikti degilmis dedik, konu degille kapanmamis testlerin hata orani ,iste bu programdaki kadinlarin anlattiklari karnim sis bel cevrem genisledi surekli yorgunum ay yumurta kokusuna gelemiyorum, kesin var haberi ilk kalp atisini esimle duymak istiyorum diyor kan testinin pozitif cikacagina cok emin ,sorun bu hali zateb ben acaba bu ihtimal var mi diye yada bunu bu sekilde yasayan oldu mu merak ettim cok ekstrem bir durum farkindayimKeşke emin olmadan bilginizi paylaşmasaydınız. Üstüne görme denilen şey 3 ay düzenli regl gören kişiler olmuyor. 1 kez ve çok az görüyorlar. Üstüne görme diye verdiğiniz bilgi yanlış olduğu için kız ümitlenmiş. 3 ay üstüne görme olmaz. Ha 9 ay regl gören var mevzusu var. Herkes bunları belgesellerden öğrendi. İlginç ve nadir olduğunden belgeseli çekiliyor zaten diye düşünmedi kimse.
Hayirlisi ile kucaklayinBu benim 5 gun gecikmeyle yaptigim pozitif cikan test. 12.haftada yapsaydim test kendini imha eder herhalde. Tlc de hamile oldugumu bilmiyorum programi var. Dogum yaparken anliyorlar gebe olduklarini. Ama cok ekstrem bir durum bu. Kuzeniniz psikolojik destek alsa belki kendini daha iyi hisseder. Saglikli bir durum icinde degil benceEki Görüntüle 3209242
Cok teşekkürler dogum yaptim ben gecen sene :)Hayirlisi ile kucaklayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?