Emin olamıyorum yardımcı olurmusunuz?

telvecemsusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
7
0
1
26
En son 25 temmuzda(pepappa göre doğurganlık seviyem zayıf) ilişkiye girdim ve ilişkiden 7-8 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Temmuzdan beri (bu ay dahil) düzenli regl gördüm. Olmam gereken günden 1 gün önce veya 1 gün sonraya sarktı en fazla ve her zaman olduğum kadar ve koyu kırmızı oldum. Yani her zamanki gibi. Bugünde adetimin son günü ve az az kanamam var. Ancak hala gebe veya dış gebe olabiliceğimden şüpheleniyorum. (Çünkü bu sitede açılmış konu başlıklarını okudum ve bunu yaşayan kadınlar var) Sizce böyle bir şeyin imkanı var mı? Eğer reglim bugün biterse yarın idrar testi yapsam doğru sonuç verirmi?

Temmuzdan bu zamana kadar hamile olsan karnın bile büyümüş olurdu.Binde bir olan istisna olaylar seninde başına gelecek diye bişey yok.

Temmuzdan bu zamana kadar hamile olsan karnın bile büyümüş olurdu.Binde bir olan istisna olaylar seninde başına gelecek diye bişey yok.
Haklısınız fakat endişeleniyorum. Reglim tam olarak yarın biter sizce idrar testi yapsam doğru sonuç alırmıyım? Sonuçta en az 3 aylık bi gebelik bu

Gebe degilsiniz 3 aylik gebe hic degilsiniz ama siz yine de icim rahat etsin diyosaniz test yapin adet sonrasi oncesi fark etmez 3 aylik gebelik her turlu cikar

Gebe degilsiniz 3 aylik gebe hic degilsiniz ama siz yine de icim rahat etsin diyosaniz test yapin adet sonrasi oncesi fark etmez 3 aylik gebelik her turlu cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…