Emina Türkcan'ın doktoru kim?

gazetelerde yenı haberıde cıktı estetıksız halının ne hale gelmıs valla doktoruna bravooooooooo

hiç alakası yok değilmi şimdi ise kimlere benziyor büyük değişim yani burda dudakları ince dişleri ayrık
ikinci bir deniz akkaya demişler başka bir fotosunu göremeyi isterdim çok değişmiş burnunun estetikli olduğunu zaten biliyoruzda sadece burunda değilmiş estetik olan

eski resim bu ..

Eklentiler

• $untitled.GIF
    19,2 KB · Görüntüleme: 971
aynı benım eski burnum valla. Çok şükür ki eski:)

Emina Türkcan burada yaşamıyormuş evlenmeden önce, muhtemeln yurtdısında bir doktora ameliyat olmuştur kızlar.

resmen evrim geçirmiş ama sadece burnunda değil bence çenesinde ve dişlerindede estetik var....artık parayla güzellik oluyor kızlar..aslında begendiğimiz ünlülerin doğal halleri çok vasat...

bence de hiç doğal değil hatta çok yapay, ama güzel olmuş hatun özellikle dudak estetiği çok güzel. diğer dolgu yaptıranların dudakları hep içten sarkık duruyor çok çirkin bi görüntü ama eminanın süper olmuş

aaaa dudakları estetikmiymiş ben onu çok merak ettim şimdi ?? dudak doktorunu bilen bulan arkadaş varsa yazabilirmi kendinin gibi duruyor super olmuş yaaa!!!!!!

bu gerçekten emina nın eski halimi ya ben inanamıyorum burda çok yaşlı karı gibi duruyo resmen başka biri gibi bide sanki bu eski halini ben daha önce görmüş gibi hissediyorum sanki tv de estetik olanlar olduya bir ara ünsüzler sanki onlardan biri gibi hatta barış çakır bir kadını esetik yapıp yenilemişti o mu acaba diye baktım o değilmiş ama çok tanıdık gibi geliyo hiç alakası yok ya o gitmiş yerine başka biri gelmiş bide merak ediyorum acaba estetik olduktan sonramı ünlü oldu yani albüm çıkardı kliplerine baktım bir klibi var şimdiki haline daha az benziyor gibi gülünce böyle şimdiki gibi o büyük gamzeleri yok gibi yüzü daha düz

enüü evrim geçirmiş hatun para var huzur var arkadaşlar D:

bence dudakları da burnu da pek doğal durmuyor ama eski haline nazaran çok güzel orası tartışılmaz

Bade merhaba canım,
forumlarda Doktorun Cemil Tugay hakkında cok olumla seyler yazmıssın bende hem burun ucu hemde gogus buyutme yaptırmak ıstıyorum bana bilgi verirsen cok sevinirim. Sana arkadaslık ıstegı gonderdım resimlerini gormem mumkunmu acaba !! tesekkur ederim

ya bu kadın bi dizide oynayan kadına çok benzettim o mu :O birde ne kadar değişmişşş harbiden çiğdem ablanın dediği gibi para var huzur var arkadaş vay bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…