Emina Türkcan'ın doktoru kim?

kadın sadece burnunda estetik olduğunu söylemiş.ne kadar doğru bilemeyeceğim:) baya büyük değişim olmuş ama, orası kesin. burun estetiği -iyi olduğu taktirde- insanı çok değiştiriyor, resmen gençleşmiş.

bende gazetede okudum bacağım burnuma çarptı kırıldı o yüzden mecbur kaldım demiş...zaten niyeyse kimse çıkıp evet begenmiyordum bu nedenle olmak istedim demiyor...bi bahane arıyolar

bence de hic guzel degil burnu...
o kadar parasi var daha guzel yapacak bir doktor bulamamis mi anlamadim...
cok yapay duruyor...

canım ıstdaysan sana sami katırcıoglu atakoyde capadada ogretım gorevlısıı tavsıye ederım aıleden 3 kısı ona amelıyatt olduu dıyebılrım..

bende gazetede okudum bacağım burnuma çarptı kırıldı o yüzden mecbur kaldım demiş...zaten niyeyse kimse çıkıp evet begenmiyordum bu nedenle olmak istedim demiyor...bi bahane arıyolar

valla bahane aramaya gerek yok ben beğenmiyrm ondan yaptırıcam burnumu:)) başka açıklması yoktur bunun kaldıki kadının önceki burnu dehşet kırılmasa da yaptırırdı kesin:90:

Bence çok güzel olmuş Emina Türkcan'ın burnu. Kendisi de güzel ben çok beğeniyorum. Sadece burun estetiği bile insanı çook değiştiriyor valla.

bende bu açıdan beğenmedim onden güzel gibi

Eklentiler

• $7980_5960_29062009_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 135
canım ıstdaysan sana sami katırcıoglu atakoyde capadada ogretım gorevlısıı tavsıye ederım aıleden 3 kısı ona amelıyatt olduu dıyebılrım..

ben de ameliyat olmayı dusunuyorum samı beye. bıraz bılgı verebılırmısın. cok kararsızım hala. hıc yorum bulamıyorum ınternette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…