sen yemiyorsunki faizi banka yiyor..verdiği krediye göre faiz inide ödüyorsun:)selam kızlar .. bu ara araba almaya karar verdık ama fazla nakıtımız yok 6 bucuk 7 bin gibi bi paramız war... bu parayada istedğimiz tipte bi araba bulamıyoruz.. malum kımseden de borc alınmıyo bu devırde dırekt bankaların kapısı calınıyorr ama kredıyede bulasmakk faız yemek asla ıstemıorum. bole arastırırken daha onceden de adını duydugum emınevıme rastladım netten. araba almak ıcınde aynı sıstem warıs.. ama arastırıyorum tam anlayamadım da .. faızı caktırmadan mı sokuyolar ıcımıze faız ıslıyo mu ıslemıyomu bu sıstemde de bı bılgısı olan bu sıstemle ev yada araba alan var mı lutfen yarıdmcı olur musunuz ??
sen yemiyorsunki faizi banka yiyor..verdiği krediye göre faiz inide ödüyorsun:)
halk ne yapsınki devlet bu konuya el atmalı..guzel bi cevap olmuss... ama bankanın faiz yemesıne vesıle olmakta bı gunahtır sonucta :):)
evet benımde aklımı karıstırdı arastırdıkcada karısıyo ıyıce.benim ailemden biri icin arastirmistim ama ev icin olan versiyonunu.
ornegin, sizin gibi araba almak isteyen 10 kisi oluyor, herkes aylik butcesine gore diyelim bin lira veriyor. bu para ile 2 yilda birine araba aliniyor. sonraki yil bir baskasina boyle donerek herkese araba alinmis oluyor. sorun su ki siz araba sahibi oldunuz diyelim devam ediyorsunuz odemeleri yapmaya.
benim kafami karistiran birkac sey olmustu; neye gore belirleniyor bu sistem yani ilk kime araba alinacak falan diye. iyice arastirip, emin olup girin sikayetvar daki yorumlari okuyun.
Bunlarda faiz yok canım. Şöyle düşün güne girip para veriyosun da en son sende toplanıyo ya aynen öyle. Atıyorum 25 binlik araba alıyosun ya o 25 bini günde para verir gibi ay ay ödüyorsun. Yalnız bunun tek kötü yanı 25 bin bitene kadar tapu veya araba içinse ruhsat senin üstüne olmuyorselam kızlar .. bu ara araba almaya karar verdık ama fazla nakıtımız yok 6 bucuk 7 bin gibi bi paramız war... bu parayada istedğimiz tipte bi araba bulamıyoruz.. malum kımseden de borc alınmıyo bu devırde dırekt bankaların kapısı calınıyorr ama kredıyede bulasmakk faız yemek asla ıstemıorum. bole arastırırken daha onceden de adını duydugum emınevıme rastladım netten. araba almak ıcınde aynı sıstem warıs.. ama arastırıyorum tam anlayamadım da .. faızı caktırmadan mı sokuyolar ıcımıze faız ıslıyo mu ıslemıyomu bu sıstemde de bı bılgısı olan bu sıstemle ev yada araba alan var mı lutfen yarıdmcı olur musunuz ??
anladımm evet tesekkur ederım canm bılgılendırdıgın ıcın bu sıstemı kullanan var mı yaa acaaba..Bunlarda faiz yok canım. Şöyle düşün güne girip para veriyosun da en son sende toplanıyo ya aynen öyle. Atıyorum 25 binlik araba alıyosun ya o 25 bini günde para verir gibi ay ay ödüyorsun. Yalnız bunun tek kötü yanı 25 bin bitene kadar tapu veya araba içinse ruhsat senin üstüne olmuyor
canım ne kadarlık bı araba almıştınız ? bi de organızasyon ucretı ne kadar odedınız bu ucret arabanın parasından harıc bı ucret deıl mı ?2.5 yıl önce bu sistemle araba aldık ve hiçbir sıkıntı yaşamadıkk...
16 binlik bi araçtı, yanlış hatırlamıyorsam altıyüz lira civarıydı. evet o para araba ücretinden farklı onun dışında ekstra bi ücret ödemiyosun. biz aralık ayında başladık nisanda paramızı verdiler..canım ne kadarlık bı araba almıştınız ? bi de organızasyon ucretı ne kadar odedınız bu ucret arabanın parasından harıc bı ucret deıl mı ?
ödediğim parayı benden iyi bilemezsiniz heralde bende hesabımı yapmasını biliyorum o altıyüz küsür haricindi bir kuruş bile fazla ödemedim... ev olayında nasıl oluyor bilmiyorum biraz karışık o ama araba bu şekilde...Bence insanları yanlış yönlendirmeyin sanki 25 binlik araba alıp oraya da o kadar ödediniz. Gayet de fazlasını ödediniz. Siz bi internette bir sürü yorum var açın okuyun. Olmadı orayı arayın . Hesap yapın bi nerdeyse bankaya ödeyeceğiniz kadar para ödeyeceğinizi göreceksiniz oraya da. Tabii ev size ne zaman çıkar belli değil. Adamlar babasının hayrına yapmıyo bu işi.faizsiZ diye insanların dini duygularını sömürüyorlar. Katılım bankaları da öyle bence. Adı Değişti diye faiz olmaktan çıkmıyo yani bişey
ben zaten size demedim. 25 bin diye bi sayı kullandım orda. Ben araba olayını bilmiyorum zaten belki onda ödenmiyorfur ama evde baya para ödeniyor alıp pişman olanları gördüm çünkü. Kira parası falan giriyor işib içine çünkü. Arabada böyle bişey yok tabii. Aslında benim demek istediğim kimse bu işi iyi para kazanmadan yapmaZ idi[QUO"esila40, post: 38428873, member: 439297"]ödediğim parayı benden iyi bilemezsiniz heralde bende hesabımı yapmasını biliyorum o altıyüz küsür haricindi bir kuruş bile fazla ödemedim... ev olayında nasıl oluyor bilmiyorum biraz karışık o ama araba bu şekilde...
aylık ne kadar taksıt odedınız. kac ayda anlastınız ? 4 ay da paranızı vermısler. paranızı aldınız arabanızıda aldınız ve taksıtlerı odemeye dewam ettınız değil mi ?16 binlik bi araçtı, yanlış hatırlamıyorsam altıyüz lira civarıydı. evet o para araba ücretinden farklı onun dışında ekstra bi ücret ödemiyosun. biz aralık ayında başladık nisanda paramızı verdiler..
canım dogru dıyosun. netten arastırdım kafamda soru ısaretlerı oldu sıstemı ARAyıp ordan da bılgı almak geerekıyo anlasılan... faızı bıze cakatırmadan koyuyolar gıbı geldı bana bu yuzden bu sıstemı kullanan var mı dıye merak eddmBence insanları yanlış yönlendirmeyin sanki 25 binlik araba alıp oraya da o kadar ödediniz. Gayet de fazlasını ödediniz. Siz bi internette bir sürü yorum var açın okuyun. Olmadı orayı arayın . Hesap yapın bi nerdeyse bankaya ödeyeceğiniz kadar para ödeyeceğinizi göreceksiniz oraya da. Tabii ev size ne zaman çıkar belli değil. Adamlar babasının hayrına yapmıyo bu işi.faizsiZ diye insanların dini duygularını sömürüyorlar. Katılım bankaları da öyle bence. Adı Değişti diye faiz olmaktan çıkmıyo yani bişey
Benim ablamın eltisi kullanıyor ev için. Çok çok çok çok araştırdılar faiz için ve olmadığına kararverdiler çünkü ciddi anlamda çok titizler bu konudaanladımm evet tesekkur ederım canm bılgılendırdıgın ıcın bu sıstemı kullanan var mı yaa acaaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?