Aylık 5 binin üstünde mi ödeniyor.Canim esimde arastirmis ev almak için iki secenek varmis mesela diyormussunki ben 150 bin TL ilk ev alicam verebildiğini kadar nakit veriyormussun diyelimki 20 bini nakit versin geriye 130 bin kaldi bunu da 24 ayda odeyecegim diyorsun ve aylik 5.5 bin TL oduyormussun 75 bini tamamladiginda sana 150 bini veriyorlarmis evini alip geri kalan ödemelere devam ediyormussun ister kendin otur ister kiraya ver
İkincisi ise kura ile oluyormuş herkes yine bi nakit oduyor sonra aylik ödemeye basliyor bu sirada belirli zamanlarda kura çekilerek ev sahibi yapiyorlarmis ..
Biz ilkine girmeyi düşünüyoruz inşallah ileride yavrumuz icin insallah
şimdi kayin pederimin yaptirdigi evi bitirmek için ugrasiyoruz bakalik hayirlisi araba içinde ayni sistemdir eminim
ben de onu anlamaya calısıyorum... :S :/Ev için araştırdığım zamanlarda katılım payı mı, organizasyon ücreti mi ne denen ve değişken bir miktar olduğunu öğrenmiştim. Bankaya ödenen miktar ile arasında dağlar kadar fark olmuyordu.
Adı faiz değil ama tadı faiz sonuçta:)
hmmm sagol canım...Canim esimde arastirmis ev almak için iki secenek varmis mesela diyormussunki ben 150 bin TL ilk ev alicam verebildiğini kadar nakit veriyormussun diyelimki 20 bini nakit versin geriye 130 bin kaldi bunu da 24 ayda odeyecegim diyorsun ve aylik 5.5 bin TL oduyormussun 75 bini tamamladiginda sana 150 bini veriyorlarmis evini alip geri kalan ödemelere devam ediyormussun ister kendin otur ister kiraya ver
İkincisi ise kura ile oluyormuş herkes yine bi nakit oduyor sonra aylik ödemeye basliyor bu sirada belirli zamanlarda kura çekilerek ev sahibi yapiyorlarmis ..
Biz ilkine girmeyi düşünüyoruz inşallah ileride yavrumuz icin insallah
şimdi kayin pederimin yaptirdigi evi bitirmek için ugrasiyoruz bakalik hayirlisi araba içinde ayni sistemdir eminim
taksıtını kendın belırlıyorsun bildiğim kadarıylaa...Aylık 5 binin üstünde mi ödeniyor.
Yok ben onu ornek olarak verdim bu ödeme sekli tamamen size kalmis ayda 750 TL oducem derseniz mesela ona gore seneniz uzuyor benim verdiğim sadece ornektiAylık 5 binin üstünde mi ödeniyor.
Aynen canm taksidi tamamen senin butcene kalmis ben sadece anlatabilmek için ornek verdimtaksıtını kendın belırlıyorsun bildiğim kadarıylaa...
canım bankaya bulasmak ıstemıyorumm.. eger bu emınoto sıstemıde faız ıslıyorsa onada bulasmıcam. elımdekı 7 bın tl ıle araba alıcam yanı .Ben de ev için araştırmıştım ama bana pek güvenilir gelmedi bazı kötü yorumlar da okudum hem ev için değil araba içinmiş yani çok zorunlu ihtiyaç da değil bana göre bankadan almak da daha akıllıca olur.
canım bankaya bulasmak ıstemıyorumm.. eger bu emınoto sıstemıde faız ıslıyorsa onada bulasmıcam. elımdekı 7 bın tl ıle araba alıcam yanı .
canım ztaen bulasmadım sımdılık parama gore araba aldım :) bıraz bırıktırıp ılerde de parama gore alırım..Bence de hiç bulaşma.5 bin tl daha akrabalarından bulamaz misin? Biz amcamdan aldik ona ay ay odemiştik.
canım ztaen bulasmadım sımdılık parama gore araba aldım :) bıraz bırıktırıp ılerde de parama gore alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?