Neden istiyor,eşiniz ne iş yapıyor,kredi puanımı yok çok mu düşük,tek bir bankaya sorduysanız tek bir bankayla kalmayın hepsine sorun.Banka bizden devlet memuru kefil istiyo ama kimse yok kefil olacak o yüzden emin evime başvuralım dedik
Peki önce 50 bine bir ev alıp Onu kiraya verip bu arada biraz daha biriktirip evi de satıp öyle ev alsanız. Yani hiç bu sistemlere girmedenEvimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz
Evimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz
Öyle bi sistemdemi var hiç bilmiyordum o nasıl oluyo biraz daha detay verir misinizEv fiyatları gerçekten çok ucuzmuş,birikiminde yarısı çok şanslısın
İlla kuralıya girmek zorunda değilsin,sabit ödemeli ve ödeme kaç yıl yapacaksan onun yarısındada alabilirsin
Yani birikimini yatır,kalan 40bini 3 senede ödeyeceğim de,sana 1 buçuk yıl dolunca ev alınır,kiranda ucuz,rahat rahat ödersin
Benim kardeşim aldı,bitmek üzere hatta 1 yılı kaldı
Şahsen çalışsam hiç düşünmeden yatırım amaçlı bende girerdim
Bankaya faize gömülmekten çok daha iyi,bildiğin gün sistemi
Yüzbinde onbin gibi bi masraf alınıyo diye biliyorum buda bankanın faizi yanında çerez parası
Hepsine sorduk canım eşimin kardeşleri eşimin kartıyla harcama yapıp ödememişler eşim kırmızı listeye girmiş 5 yıl bitti ama bu defa kefil istiyorlarNeden istiyor,eşiniz ne iş yapıyor,kredi puanımı yok çok mu düşük,tek bir bankaya sorduysanız tek bir bankayla kalmayın hepsine sorun.
İkiniz de calısıyor musunuzBanka bizden devlet memuru kefil istiyo ama kimse yok kefil olacak o yüzden emin evime başvuralım dedik
Anladım kara listeye girdiği için kredi işi zor olur evet kredi puanı düşmüştür o zaman o yüzden kefil isterler.Hepsine sorduk canım eşimin kardeşleri eşimin kartıyla harcama yapıp ödememişler eşim kırmızı listeye girmiş 5 yıl bitti ama bu defa kefil istiyorlar
Bizim oturdugumuz bölge yıkılıyor o kadar uzun vadede bekleyemeyizPeki önce 50 bine bir ev alıp Onu kiraya verip bu arada biraz daha biriktirip evi de satıp öyle ev alsanız. Yani hiç bu sistemlere girmeden
İkiniz de calısıyor musunuzBanka bizden devlet memuru kefil istiyo ama kimse yok kefil olacak o yüzden emin evime başvuralım dedik
Malesef riskli bi hamilelik geçirdigim için çalışamıyorumİkiniz de calısıyor musunuz
Eşlerden biri diğerine kefil olabiliyor
Hımm ucuzmuş gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.Evimizin kirası 400 diyarbakırda yaşıyoruz burda hayat okadarda pahalı degil bizi 40 milyar birikimimiz var burda evlerde ucuz 80 milyara çok güzel bi ev alabiliriz
Sagol canım umarımHımm ucuzmuş gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Evet bi kaç değişik alternatifi var,kuralıda ev çıkana kadar biraz az ödüyorsun evi alındığında artıyo,benim dediğim sabit ödemeli,yinede yanlış yönlendirmek istemem,sen yine bi görüş sabit ödemeliyi ve ödenecek kaç yılsa yarısında almayı sorÖyle bi sistemdemi var hiç bilmiyordum o nasıl oluyo biraz daha detay verir misiniz
Yarın gidip görüşecem inşallah hayırlisıyla şu kiradan kurtulmak istiyorumEvet bi kaç değişik alternatifi var,kuralıda ev çıkana kadar biraz az ödüyorsun evi alındığında artıyo,benim dediğim sabit ödemeli,yinede yanlış yönlendirmek istemem,sen yine bi görüş sabit ödemeliyi ve ödenecek kaç yılsa yarısında almayı sor
Ama sana lazım olacak para az ve peşinatın istediğin rakamın yarısı,bu yönden çok şanslısın
orada istediğin evi seçme hakkın yokmuş sana şu ev diyorlarmış gibi bir şey duydumMerhaba kızlar
4 senedir kiradayız biraz birikim yaptık ve ev almayı düşünüyoruz arkadaşım eminevimden ev almış ve banada öneriyor almam için bugün aradım eminevimi bilgilendirme için ama kafama takılan şeyler var sizlere sormak istiyorum sizler bu eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz bu şekilde ev sahibi olanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?