Eminönü

Ya öyle mi.. oy iyi ki yazmışım ya, beni kandırmışlar bence. 😂 arkadaşlarımız eminönü çok güzel oraya gidin demişlerdi. Bi vapura binelim deniz havası alalım güzel olur diye düşünmüştüm. :KK48: O kadar mı kötü.. Peki eminönünden yürüyerek her yer uzak mı? Eşimin 1 gün izni var, o yüzden kalamayacağız da. O zaman bursadan devam mı edelim? 🙈

Ordan bir de taksim yapin omur boyu o gune kufur edersiniz unutulmaz olur :KK70:

Merhaba ,
Yarımada benim gözbebeğim:)
Biz yildonumumuzde sultanahmette kahvaltı yaptık.
O civarlarda yürüye yürüye gezdik .
Çemberlitaş , beyazıt, küçükayasofya , karaköy, gülhane parkı, sirkeci vs .. buraları elimizde kahve içe içe hep yürüyerek gezdik sabahtan akşama kadar . Muzeleri gezdik . Kapanış olarak akşam yemeğini galata kulesinde yaptık:) cokta güzel oldu . Çok keyif aldik ..

Haftasonu çok kalabalık olur ama . Adalar bile ..
Haftaiçi Çok kalabalık olmasa da birazcık kalabalıktır sonuçta istanbul burası artık heryer kalabalık .

Sadece eminönün için e girmenize gerek yok .alış-veriş ticareti . Orası kalabalık olur ..

Bence güzel olur . Neden olmasın:)
Mutluluğunuz daim olsun ..

Eminönü mü ?
Yahu gidin adalara ya da kız kulesini görmediyseniz Üsküdar'a.
Boğaz tekne turları var ona da katılabilirsiniz hemde uygun fiyata.
Topkapı sarayı, Ayasofya, Sultanahmet. Üçü de zaten bir arada.

Eminönüne illa gidelim diyorsanız gidin ama ne bileyim çok yanlış tercih.
Bu saydıklarım arasında adalar en mantıklı olanı.
Ağva ve şile var anadolu yakasında ama tek günlük gelip gideceginiz için arabanızda yoksa ki zaten bilet alacagız demişsin onu da eleyelim.
Yerinizde olsam aslında hiç İstanbul'a gelmem.
Trafik ve insan seli belası var.
Gidin şöyle kafanızı dinleyeceğiniz size yakın olan şehirlere.
Ne bileyim tatil köyü olabilir eğer kalmayı düşünürseniz.

Eşimin 1 gün izni var, keşke gittiğimizde kalabilsek ama mümkün değil. Sabah 7 gibi çıkıp gece 12 gibi evde olmalıyız en geç. Yani Eminönünde inip dediğiniz yerlere gitmek çok vakit alır mı? Arabamız var, ama o kalabalığa arabayla gitmeyelim demiştik. Siz nereyi önerirsiniz peki Bursaya yakın? Bi farklılık olsun istemiştim, epey kısıtlı zamanda mantıklı değil sanırım

10. yılı kutlamak için, Eminönü şahane bi yer :D
Hatta tarihi Mehmet efendi kahvecisinden kahve kuyruğuna girip o karmaşada kilitlenin :D uuu romantizm.

Bacım gidin ortaköy de kumpir yiyin :)

10. yılı kutlamak için, Eminönü şahane bi yer :KK70:
Hatta tarihi Mehmet efendi kahvecisinden kahve kuyruğuna girip o karmaşada kilitlenin :KK70: uuu romantizm.

Bacım gidin ortaköy de kumpir yiyin :)

Haha aşırı güldüm:KK48::KK48: Kocam şok olurmuş herhalde, bir de sürpriz yapacaktım :KK48:Peki eminönden ortaköye gitmek ne kadar sürüyor? Vakit çok kısıtlı.

arap kaynıyo ist uzak dur hele bir de haftasonu falan geleceksenz oooo vapura flnda binemezsinz .. bursadan çanakkaleye fln kaçın o da olmadı dag evlerıne

Eşimin 1 gün izni var, keşke gittiğimizde kalabilsek ama mümkün değil. Sabah 7 gibi çıkıp gece 12 gibi evde olmalıyız en geç. Yani Eminönünde inip dediğiniz yerlere gitmek çok vakit alır mı? Arabamız var, ama o kalabalığa arabayla gitmeyelim demiştik. Siz nereyi önerirsiniz peki Bursaya yakın? Bi farklılık olsun istemiştim, epey kısıtlı zamanda mantıklı değil sanırım
Arabayla gelmeyin zaten, trafikten dolayı gezemezsiniz.
İstanbul'un saydıgım yerlerini daha önce görmediyseniz eger.
Tek günü sadece Büyükadaya gömersiniz öncelikle bunu diyeyim.
Ama Eminönün'de inip Sultanahmet'e dogru çıkacaksanız zaten Ayasofya, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Yere batan sarnıcı hepsi bir arada aynı güzergahta tek günde hepsini gezebilirsiniz.
Topkapı sarayı teferruatlı bir yer baya 3 saatte anca gezmiştik. İçinde müzesi var çünkü.
Pier loti var oraya da gidelim derseniz yarım gününüz en az gider orada da.
Sapanca'yı düşündünüz mü ?
Ya da Çanakkale ?

Arabayla gelmeyin zaten, trafikten dolayı gezemezsiniz.
İstanbul'un saydıgım yerlerini daha önce görmediyseniz eger.
Tek günü sadece Büyükadaya gömersiniz öncelikle bunu diyeyim.
Ama Eminönün'de inip Sultanahmet'e dogru çıkacaksanız zaten Ayasofya, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Yere batan sarnıcı hepsi bir arada aynı güzergahta tek günde hepsini gezebilirsiniz.
Topkapı sarayı teferruatlı bir yer baya 3 saatte anca gezmiştik. İçinde müzesi var çünkü.
Pier loti var oraya da gidelim derseniz yarım gününüz en az gider orada da.
Sapanca'yı düşündünüz mü ?
Ya da Çanakkale ?

Anladım çok teşekkür ederim. :KK200:
Bu yaz tatile Çanakkale'ye gittik, ben çok beğendim..
Günübirlik zor olur mu o taraflar diye düşünüyorum.
Sapancayı birkaç kişi daha yazdı aslında, aklıma yattı. Hem daha yakın:)
İstanbuldan daha iyi olur sanki..

Kızlar acil olduğu için buraya yazmak istedim. Burada konu da açmıştım, eşimle 10.yıldönümümüz diye. Yarın dedim ki, Eminönü’ne mi gitsek vapurla.. biz Bursa’da yaşıyoruz. Ona göre bilet alacağım da şimdi. Bazıları çok kötü, cehennem gibi gitmeyin yazmış okudum da. O gün güzel ve huzurlu geçsin istiyorum. Nasıl bir yer eminönü?
Bursa'dan çıkmayın bence ne işiniz var İstanbul'da hele Eminönü aman Allahım

Haha aşırı güldüm:KK48::KK48: Kocam şok olurmuş herhalde, bir de sürpriz yapacaktım :KK48:Peki eminönden ortaköye gitmek ne kadar sürüyor? Vakit çok kısıtlı.

Kız şaka yaptım :D Ortaköy'de arap kaynıyor. Küçük arabistan.
Alkol alıyorsanız Karaköy'de nezih mekanlar bulunur oraya gidebilirsiniz. Eminönü yakın. Galata'ya çıkabilirsiniz. Galata manzaralı çok güzel mekanlar var. İlle Eminönü dediniz diye buraları önerdim :D

Çamlıca, Otağtepe, Çengelköy, Kız kulesi diyeceğim ama bilemedim. Fenerbahçe, Kalamış (Anadolu yakası) Buralarda da gezebilirsiniz.

Oy kızlar beni büyük bi felaketten kurtardınız. :KK48:
Yakın arkadaşlarım eminönü fikrini vermişti, tüh onlara vallaa.
Son çare Uludağa gidip dağ evinde kalıp mangal mı yaksak diyorum. Romantizm iyice yerlerde. :KK48:

Oy kızlar beni büyük bi felaketten kurtardınız. :KK48:
Yakın arkadaşlarım eminönü fikrini vermişti, tüh onlara vallaa.
Son çare Uludağa gidip dağ evinde kalıp mangal mı yaksak diyorum. Romantizm iyice yerlerde. :KK48:
uludağ iyidir ;) başbaşa sakin yerleri seçin..
eminönü arap kaynıyor uzak durun

Evlilik yıl dönümünü istanbul damı kutlamak istiyorsunuz ?

Back
X