Emirvaki yapan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok rahatsız edici bir durum değilmi ya bnm şahsi evim değil olsa bile kendi evimde bile böyle bir emirvaki beni rahatsız ederdi insanlar beleş gitmek için neler yapıyor
madem bi yere gitceksin kal.otelde bende bi yere gidiyorum hotel de kalirim kimseye yıl olmak istemem hem rahat edemem

Simdi ben konuyu tam anlamis olarak su yorumu yapmak istiyorum. Siz artik evlenip ailenizin evinden cikmissaniz ve arkadasiniz sizin eskiden yasadiginiz ailenizin evinde kalmak istiyorsa ev sahibi anneniz yani davetin muhatabi anneniz olmus oluyor. Ama o arkadasinizin annenizle samimiyeti yoksa ve ustelik de sizin artik olmadiginiz bir evde yatili ne isi var. Ben olsam ben de istemezdim.

madem bi yere gitceksin kal.otelde bende bi yere gidiyorum hotel de kalirim kimseye yıl olmak istemem hem rahat edemem
Evet bende öyleyim akrabamda bile gidip kalmam otel porsiyon gibi bi yer tutarım kalırım hem rahat edemem hem yük olmak istemem böyle bişey nasıl insan teklif değil emirvaki yapabiliyor şaştım kaldım durumu açıkladım Hmm falan dedi ayıp oldumu diye bile düşünmemem gerekir sanırım

Yok ailemi tanımıyor ve bende kendisiyle aşırı samimi biri değilim ben varken yatılı kalmak istedi ama ben bile gidince sığmıyorum zar zor anca açıkladım zaten Hmm falan dedi zorundamıyım ben git otelde kal yanı

Emrivaki*
Emrivaki yapmamış henüz, sizden yüz bulamamış. Ağız aramış kendince. Ben olsam ben de izin vermezdim.

Emrivaki*
Emrivaki yapmamış henüz, sizden yüz bulamamış. Ağız aramış kendince. Ben olsam ben de izin vermezdim.
Bana bakıp söyleyince emirvaki gibi geldi ne kadar benim ailemin evi olsada orda yaşamıyorum artık ben böyle bişey doğru olmaz sanırım bedavaya getirmek için yaptı

insanların yüzsüzlüğü ve kullanma güdüsü ya!

nefret ediyorum. o teklif insanlardan gelmeli.
Benim yanımda defalarca konuştular ben teklif etmedim benden gelmeyince direk topu bana attı en kötü sizde kalırız diye benim evim değil ailemin evi dediğim gibi benim evim olsada yatıya kalmak için emirvaki yapılmaz bn hiç hoş karşılamadım

Bana bakıp söyleyince emirvaki gibi geldi ne kadar benim ailemin evi olsada orda yaşamıyorum artık ben böyle bişey doğru olmaz sanırım bedavaya getirmek için yaptı
EMRİVAKİ olması için sizi direkt buna maruz bırakması lazımdı. Tepkinizi ölçmüş, cevabını da almış. Çok var böylesi.

Ayy ne kadar yuzsuzmus pes! Ben oylesine direk yolu kapardim. Iyi yapmissiniz.

Ayy ne kadar yuzsuzmus pes! Ben oylesine direk yolu kapardim. Iyi yapmissiniz.
Bende öyle yaptım :)) insanları geri çevirmeyi sevmem ama bu bana ters geldi çünkü ben kimseden bşy istemem yük olmam düşüncesizliğe gelemem bide benim evim bile değil evlenmişim gitmişim ne kdrda ailem olsa kimsenin düzenini bozamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…