Emla krem vajinismus

girlsmiya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
Merhabalar emla krem ile vajinismusu yenenler destek olur musunuz..

Emla krem değilde benim kız kardeşim 2 sene uğraştı bu problemle Anestol ve Vemcain Sprey ile yenmişti

Merhabalar emla krem ile vajinismusu yenenler destek olur musunuz..
Ben emla bulamamıştım başka bir uyuşturucu sprey denedim ama süreci uzatmaktan başka işe yaramadı. Ben vajinismusu yeneli 1 ay oldu yeni üyeyim sayfamda görünür belki süreçten bahsettim okuyabilirsiniz

Ben vemcain sprey ile yapmıştım ama inanın hiçbir işe yaramıyor. Arkadaşımda da vardı aynı rahatsızlık o emla ile denemişti fakat o da işe yaramadığını söyledi. Ben de yeneli 2 hafta kadar oluyor ama inanın kafada bitiyor bu iş. 8 aylık evliyim eşim hiç baskı yapmamasına rağmen bu iş canımı çok sıkmaya başlamıştı. Bir gecede bu platformda vajinismus konulu yazıları okudum. Herkes kendince kendine iyi geleceğini hissettiği yöntemleri uygulamış. Benimki de konuşarak ve yavaş yavaş gerçekleşti. Kendimi öyle daha rahat hissettim ve oldu. Şu an yine de zorlanma oluyor ister istemez ama doktorum ilk zamanlar olabileceğini söyledi. İlişki esnasında konuşunca istemsiz kendimi kastığımı ve eşimi ittirdiğimi fark ettim. Kasarken canımın çok daha fazla yandığını fark edip kaslarımı serbest bıraktım ve hiç acı yoktu. Kendinizi kasmayın bunu okuduğunuzda da söylemesi kolay diyecekseniz çok haklısınız ama gerçekten kastığınızdaki gibi bir acı yok hatta acı 0 ki benim canım çok tatlıdır. Kendime de yendiğimde buradaki arkadaşları motive etmek için yazacağıma söz vermiştim. Umarım yararı dokunur :)

Bende hala yenemedim doktora gidemedim fiyatlardan eşimden dolayı o kadar bıktım ki bilmiyorum ne yapacağımı nasıl yenicegimi dilatöru alamıyorum soru sıkıyorum şişiyor vajina ağrıyor,kremlerde hiç denemedim 8 aya giriyorum laneti yenemedim bazen msjlti okuyorum yenemeynelrin yani ya bende böyle olursa diyip yiyip biyirdim ama çok zor bı süreç çok dilatöru alsaydim eşimle yapardım onuda yapamıyorum

Back
X