canım dudak dediğimiz kısım hariç herhangi bi acı yaşamıyorum
ama oralar çok acıyo
Ben lazere giderken bikini bolgeme suruyordum. Suruyordum ve evden cikiyordum epilasyona gidene kadar yarim saat geciyordu ama o ustten anestezi uyguluyo kil koklerine kadar tam inmedigi icin lazeri hissediyordum. Sonrasinda kullanmadim acikcasi. Evlenirkende agdaya gittim ilkinde biraz acidi ama simdi hic hissetmiyorum. Yani iyi bir agda yapana gidersen cok canin acimaz zaten diye dusunuyorumm...
Samsung Mobile'den gönderildi...
kızlar kızlarrr düğünüme çok az kaldı ve ben bikini bölgemi hiç agda veya epilasyon aletiyle almadım amaartık alsam iyi olacak diye düşünüyorum ama o acıya dayanamıyorum bu emla kremi duydum varmı kullanan etkili olan yoksa mahvoldum :)
Uzun uzun beklerseniz vermiyor. Genelde 45 dk derler ama 45 dk az, zaten sürdüğünüz yerde his var mı yok mu diye kontrol edersiniz. Ancak hamilesiniz, hamileler kullanabiliyor mu araştırın derim.Kizlar ben hic agda yaptirmadim kil koklerim kalin.ama simdi hamilelikte agda istiyorum fakat acisindan korkuyorum bu krem hic aci hissi vermiyormu
tesekkür ederim evet önce doktormla konusmam gerekli sanırımUzun uzun beklerseniz vermiyor. Genelde 45 dk derler ama 45 dk az, zaten sürdüğünüz yerde his var mı yok mu diye kontrol edersiniz. Ancak hamilesiniz, hamileler kullanabiliyor mu araştırın derim.
Sizde bir gariplik olmuş açıkçası. Ben de en az 1,5 saat bekletirim, sonra elimle çeker acı durumuma bakarım. Ha ama şunu bilin öyle tamamen uyuşturma zaten olmuyor (dudak çevresi hariç), sadece acı hissi azalıyor.Sonuç hüsran kızlar. Olan son parama oldu ;((
Tekrar sürüp streç sardım 2 saat de öyle bekledim yok. Olmadı uyuşturadı hiç bir yeri üç yere sürdümen son buz koydum ama yine berbat acılar içinde ağdayı sonlandırdım ve şuan bile acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?