- Konu Sahibi hande_3434
-
arkadaşlar bişey merak ettim bu emla krem uyuşturuyo acaba ilişkide uyuştururmu eşim erken boşalıyo mutsuz oluyorum bana yardım edin bu şekil deneyen varmı anestol cok etkili degil lütfen cevap yazın:1no2:
Evet bizde cok inaniyoruz büyüklerimize iste.Dedigin gibi Yillarca bize Cinselligin konusunu kesinlikle acmamislar anlatmamislar acilsa bile mesela ilk gece konusu felan aman cok aciyor felan demisler ayip felan deyip kapatmislar konuyu.BAzenler düsünyorum acaba bizim Millet bunlari sirf Kizlari korkutmak icinmi sölüyor yani Evlenmeden önce iliskiye girmeyelimmi diye?herneyse Swordfish merak etme yapma saten.Müstekbar Kocamla acisiyla tatlisiyla yasarim o geceyi :).Buarada delura tesekürler beni aydinlatigin icin.
o lanet krem penisi uyusturuyo, karsı taraf bisey hissetmiyo. denemeyin güzelim 1 gununuz ziyan olmasın...
konuyu açan arkadaşın derdi başka sanırsam. ilk gece falan değil. eşi erken boşaldığı için hanım mutsuz oluyo. yarıda kalmaktansa hiçbişi hissetmiyim olsun bitsin istiyo anladığım kadarıyla. allah yardımcısı olsun işi zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?