emla kremle ilişki olurmu

hande_3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
29
0
86
43
İstanbul
arkadaşlar bişey merak ettim bu emla krem uyuşturuyo acaba ilişkide uyuştururmu eşim erken boşalıyo mutsuz oluyorum bana yardım edin bu şekil deneyen varmı anestol cok etkili degil lütfen cevap yazın:1no2:

bunun için özel sprey falan var canım onlardan alının kullanın internetten bile satıyorlar bunlardan kullanın

kızlar kollarım aşarı tüğlü alınca çok güzel oluyor ama ağda yaptıktan sonra ertesi gün sabah kalktığımda kolumun hertarafında sivilceler çıkıyor yakında düğünüm olacak almasam olmaz ne yapabilirim yardım edin

arkadaşlar bişey merak ettim bu emla krem uyuşturuyo acaba ilişkide uyuştururmu eşim erken boşalıyo mutsuz oluyorum bana yardım edin bu şekil deneyen varmı anestol cok etkili degil lütfen cevap yazın:1no2:

emla olmaz..
vajilerin kullandığı bir sprey vardı ilişkide kullanılan
ben bulursam yazarım ,ismini şimdi hatırlayamadım

heheee
vaji olmadığını biliyorum
vajilerin kullandığı bir sprey var
cinsel ilişkide acı hissedenler için
haydar dümenin meşhur bir spreyiydi ama ismini hatırlayamadım bir türlü

iyide erken boşalmayla emlanın ne alakası var onu anlamadım...sen vajinismus deiglsin demi...

Bir doktordan gercek bir cevap ister misinb ? anestol ve emla vaginada kullanılabilir vaginismus için bir zararı olmaz biz yeni dogan da ponksiyon yaparken bile kullanıyoruz.
erken bosalmaya etkisi olmaz ... o kan yavaslatıcı bir sprey .... ama deneyin zararı olmaz en fazla kaygan olur hehehe

ben bi ara emla krem bölümünde internette bi Doktor Tavsiyesiyle Ilk Gecede bi Kizin kullanmak istedigini okumustum vede yazmistim Emla konu basliginda ama pek kimse ilgilenmemisti bu konu üzerinde o sekilde kalmisti.Ilk gecede agrisiz gecmesi icin Emla kremi kullanabilirmiyiz?Bu sorum size Doktor Hanim :)

Kızlar bu ilk gece olayını biraz fazla abartıyorsunuz, bir sürü kız arkadaşımdan dinledim hiçde acıtacak veya ağrı verecek bir durum değilmiş ama çocukluktan beri cinsellik bize pis ve kötü bir şey gibi empoze edildiği için haliyle bizde biraz korkuyoruz hatta bir arkadaşım ertesi gün bu kadar yıl beklediğime yazık olmuş demişti çok şaşırmıştım hehehe Bosnak güzeli sakın öyle bir şey yapma güzelim :)

Evet bizde cok inaniyoruz büyüklerimize iste.Dedigin gibi Yillarca bize Cinselligin konusunu kesinlikle acmamislar anlatmamislar acilsa bile mesela ilk gece konusu felan aman cok aciyor felan demisler ayip felan deyip kapatmislar konuyu.BAzenler düsünyorum acaba bizim Millet bunlari sirf Kizlari korkutmak icinmi sölüyor yani Evlenmeden önce iliskiye girmeyelimmi diye?herneyse Swordfish merak etme yapma saten.Müstekbar Kocamla acisiyla tatlisiyla yasarim o geceyi :).Buarada delura tesekürler beni aydinlatigin icin.

sakın deneme arkadaşım ben ağda yaparken yanlışlıkla sürdüm çok yakıyo erken boşalma için de sprey tavsiye ederim gerçekten faydalılar ve bu tür durumlar genellikle psikolojik olduğundan fazla kafana takmamaya çalış özellikle de eşinin yanında

Kesinlikle canım bizi korkutmak ve yapmamızı engellemek için söylüyorlar...düşünsene zaten oradan koca bebek çıkıyor şuncacık şeyceğizin acısı ne olacak zemuszemus Seninde dediğin gibi en güzeli o anı bilerek hissederk yaşamak hale bak yahu üzerimizde o kadar baskı kuruyorlar ki sonra evlenince eşimiz bile olsa hala korkuyoruz !!!

bütün olay beyinde bitiyor,eğer onu hallettiğimiz taktirde olay zaten kendiliğinden çözülüyor ,bunun için kullandığımız aparatlar sadece yardımcı birer figür........

o lanet krem penisi uyusturuyo, karsı taraf bisey hissetmiyo. denemeyin güzelim 1 gununuz ziyan olmasın...

bencede denemeyin çünkü krem uyuşturucu etkili. eşiniz sizi hissedemeyeceğinden dikleşme bir süre sonra olmayacak. ozaman zaten bişey yapamayacaksınız.:))) Korkucak bişey yok. kendinizi kasmayın acı macı olmaz.önce ön sevişme yapın bol bol.

o lanet krem penisi uyusturuyo, karsı taraf bisey hissetmiyo. denemeyin güzelim 1 gununuz ziyan olmasın...

hahahaa çok güzel açıklamışsın işte, güzelim gün bu kadar basit, aylarca beklemişim adamı mıncıklamak için birde krem mi süreceğim hahaha

konuyu açan arkadaşın derdi başka sanırsam. ilk gece falan değil. eşi erken boşaldığı için hanım mutsuz oluyo. yarıda kalmaktansa hiçbişi hissetmiyim olsun bitsin istiyo anladığım kadarıyla. allah yardımcısı olsun işi zor.

Biliyoruz canım, başka bir arkadaş da ilk gece için kullansam ne olur diye sormuş, o yüzden konu dağıldı...Bu erken boşalma konusunda adamın tedaviye ihtiyacı var fakat hiç bir erkek bu konuyu halletmeye yanaşmıyor ondan sonrada ilişki böyle görev haline geliyor.Bir arkadaşım özel bir meditasyon tekniği ile çözdü bu sorunu ama herkeste işe yaramaz zaten meditasyon olayını keşfeden biride gidip tedavi olur sanırsam...Çok kötü bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…