• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emlak dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba,

Malum faizler düştü az buçuk birikimimiz ile bir daire almaya karar verdik. O emlakcı senin bu emlakcı benim geziyoruz,internetten araştırıyoruz. Hemen hemen her gittiğimiz evde hüsran resimler ferah geniş evleri gösteriyor gidip gördüğümüzde neredeyse 1+1 den bozma 3+1 yapmışlar:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: Bugün nette gezinirken KALE YAPI (dolandırıcı yapı ) desek daha doğru da neyse. Bir daireyi 4 farklı fiyatla yayınlamış :KK12:Ne tutturursam kar mantığı ile yaklaştıkları insanları çok affedersiniz aptal yerine koydukları o kadar bariz belli ki sanki insanlar sokaktan topluyor parayı sanki 2020 de ev almak dünyanın en kolay işiymiş gibi 4 fiyat var ve araları BENİM İÇİN küçük farklar değil min 10 bin oynuyor. Ben gibi sitede daire almayı planlayan arkadaşlar olduğunu tahmin ettiğim için sizlerle de paylaşmak istedim.
Linkleri paylaşıyorum normalde yasak ama reklam değil insanları uyarmak amaçlı olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum eğer yine yasaksa özür dilerim şimdiden
Hürriyet Emlak
Bunlar klasik müşteri çekmek için oyunlar,bizde baktık aradık su ev için arıyoruz deyince o ev satıldı başka evlerde var diyorlar,yada ilanı kaldırmayı unutmuşuz derler ,yada senin Parana göre aradığın evin fiyatını az bulurlar iki katı fiyatlı evlere götürürler klasik emlakçı yalanları yatacak yerleri yok bu tiplerin.ev felan alırsanız sahibinden bulun ben öyle yaptim

Aylardır yatırım için ev bakıyordum. Faizler düştükten sonra baktığım evlerin fiyatlarının en az 40 bin tl arttığını gördüm.
+Evet bazı firmalar dolandırıcı özellikle ucuz fiyat verenler büroya gelmeniz için başka ev koyuyorlar aradığınızda ofiste sözleşme imzalamamız gerek deyip çağırıyorlar ve gidince aynı evi bulamıyorsunuz binlerce laf çeviriyorlar. O ev size uymaz garajı içine almış, asansör boşluğu kullanılmış apartmandakiler şikayet ederse yıkılır deyip biz size başka daire gösterelim diyorlar şaka gibi çok baŞıma geldi.
+ Şimdi ev alınırmı bilinmez aslında ev fiyatları faiz oranlarıyla değişen çok birşey yok ama önümüz karanlık bence borca girilmez bu virüs tekrar yükselirse ödemenizde herhangi sıkıntı yaşanırsa bankalar göz yaşına asla bakmıyor
Bizde aylardir yatirimlik evimizi satmaya calisiyoruz , fiyat da dusurdugumuz halde kimse almiyor 😂😂

KudrAlobar KudrAlobar dogru soyluyor , bu actiginiz konu yuzunden dava acilabilir ve ceza alirsiniz , bir arkadasimin basina geldi ayni durum
Alisveris yaptigi firmayi facede gruplarda kotuledigi icin firma dava acti ve suclu bulundu arkadasim
Cunku ortada dolandiricilik yok su anda siz dolandırılmis degilsiniz , para kaptirmamissiniz

Arkadaşlar arada fark yok aynı ev,aynı metre,kare aynı,oda sayısı ve yine aynı görseller 4 farklı fiyat var biraz önce daha basit bir örnekle anlattım. Henüz alışveriş yapmadım ama yapa bilirdim bu durumda kişiye özel mi muamele olacaktı ? bu evin fiyatı belli değil mi?

Kızlar merhaba,

Malum faizler düştü az buçuk birikimimiz ile bir daire almaya karar verdik. O emlakcı senin bu emlakcı benim geziyoruz,internetten araştırıyoruz. Hemen hemen her gittiğimiz evde hüsran resimler ferah geniş evleri gösteriyor gidip gördüğümüzde neredeyse 1+1 den bozma 3+1 yapmışlar:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: Bugün nette gezinirken ... (dolandırıcı yapı ) desek daha doğru da neyse. Bir daireyi 4 farklı fiyatla yayınlamış :KK12:Ne tutturursam kar mantığı ile yaklaştıkları insanları çok affedersiniz aptal yerine koydukları o kadar bariz belli ki sanki insanlar sokaktan topluyor parayı sanki 2020 de ev almak dünyanın en kolay işiymiş gibi 4 fiyat var ve araları BENİM İÇİN küçük farklar değil min 10 bin oynuyor. Ben gibi sitede daire almayı planlayan arkadaşlar olduğunu tahmin ettiğim için sizlerle de paylaşmak istedim.
Linkleri paylaşıyorum normalde yasak ama reklam değil insanları uyarmak amaçlı olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum eğer yine yasaksa özür dilerim şimdiden
....
Firmanın isimlerini silin yada duzeltin olmazsa ,sıkıntı yaratması kar size hem buradakiler hem firma

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani biraz enteresan konu sizi dolandırdılarmı da dolandırıcı diyorsunuz ayrıca ben oraya takıldım. Firmalar istedikleri fiyatı yazmakda özgürdür. Paranızımk kaptırdınız ....

Bunu gelip buraya yazmam ama. Muhatabıyla görüşürüm.

Siz şu an hiç bir şekilde iletişime geçmediğiniz, mağdur edilmediğiniz, zarara uğratılmadığınız bir firmaya dolandırıcı diyerek itibarını zedeliyorsunuz.

@Mune hem firmanın hem konu sahibinin iyiliği için konuyu silebilir misiniz?
Muhatabına ulaşmaya çalışıp ulaşamadım birde öyle bir durum var bakın onuda yazmayı unutmuşum. Telefonlarada kesinlikle cevap verilmiyor.

Bunu gelip buraya yazmam ama. Muhatabıyla görüşürüm.

Siz şu an hiç bir şekilde iletişime geçmediğiniz, mağdur edilmediğiniz, zarara uğratılmadığınız bir firmaya dolandırıcı diyerek itibarını zedeliyorsunuz.

@Mune hem firmanın hem konu sahibinin iyiliği için konuyu silebilir misiniz?
Enteresan birisiniz

Arkadaşlar arada fark yok aynı ev,aynı metre,kare aynı,oda sayısı ve yine aynı görseller 4 farklı fiyat var biraz önce daha basit bir örnekle anlattım. Henüz alışveriş yapmadım ama yapa bilirdim bu durumda kişiye özel mi muamele olacaktı ? bu evin fiyatı belli değil mi?
Öyle bir ev yok zaten gidiyorsunuz o ev satıldı başka bir ev gösterelim deniyor yaşadım bunu sonra sizi alıp virane bir yere götürüyorlar kömürlükten bozma yerler oluyor 4+2 ev İstanbul'da bu fiyata olabilir mi sizce

Anlamamakta israr ediyorsunuz , yaptiginiz Türkiye Cumhuriyeti kanunlarina gore suc hanimefendi
Sorun firmanin ne yaptigi degil , siz suc isliyorsunuz diye uyariyoruz sizi
Deger mi mahkemelerde surunmeye su durum?

Yani biraz enteresan konu sizi dolandırdılarmı da dolandırıcı diyorsunuz ayrıca ben oraya takıldım. Firmalar istedikleri fiyatı yazmakda özgürdür. Paranızımk kaptırdınız ....

Algılayamadığınız tek şey şu BEN FİRMA İLANA NEDEN 200.000 YAZDI DEMİYORUM. NEDEN AYNI İLANI + FARKLI FİYATLA PAYLAŞTI ?

Gerçekten çok ucuzmuş. Benim bedavacı nişanlım bile bu fiyatı görse bu evi alabilir 😂 atayım hemen ona .
Yalnız evin içini amma iğrenç dizayn etmişler yav içim çıktı 🤦🏻‍♀️

Muhatabına ulaşmaya çalışıp ulaşamadım birde öyle bir durum var bakın onuda yazmayı unutmuşum. Telefonlarada kesinlikle cevap verilmiyor.
Canım senin ne yaşadığını ve hakliliginin olduğunu anladık ..ama soylemimiz -firmaya yazık hakka giriyorsun- değil firmanın hukuksal bazda seni suclayabilecegi ve en azından maddi tazminat alabileceği..ne diye ağzının tadını bozasin? Sen konunu duzenleyebiliyorsun firma adını sil olsun bitsin

Anlamamakta israr ediyorsunuz , yaptiginiz Türkiye Cumhuriyeti kanunlarina gore suc hanimefendi
Sorun firmanin ne yaptigi degil , siz suc isliyorsunuz diye uyariyoruz sizi
Deger mi mahkemelerde surunmeye su durum?
Dolandırıcılık suçu, failin hileli davranışlarla bir kimseyi aldatması, mağdurun veya başkasının zararına olarak kendisine veya başkasına yarar sağlamasıyla oluşur.
Firmanın yaptığı HİLELİ DAVRANIŞ ....

Algılayamadığınız tek şey şu BEN FİRMA İLANA NEDEN 200.000 YAZDI DEMİYORUM. NEDEN AYNI İLANI + FARKLI FİYATLA PAYLAŞTI ?
Şuanda siz firmaya iftira atıyorsunuz elinizde kanıtınız yok dolandırıcılık yaptı diye kendinizi müge anlı sanıp başınızı daha cok belaya sokcanız

Cephenin foto açılarının değişeceğini düşünememiş olamazsınız sanırım

Arkadaşım inşaat firmalarının elinde birden fazla ev olur ve tek birinin fotoğrafını çekerek bütün ilanlara koyarlar. Yok illa benim başım derde girsin, eşek yüküyle tazminat ödeyeyim diyorsunuz resmen. Siz bilirsiniz ne diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X