Bebek Beslenmesi Emme krizi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

samsun5525

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
78
24
8
30
İyi akşamlar bayanlar. 15 günlük bebeğim var 5 saat uyanık kalıo sürekli meme de kalmak istiyor. Doyuyor karnı kusuyor gazını çıkarıyorum kaka yapıyor günde 6-7 kere büyüğünü yapıyor çişini yapıyor. Aç olmadığı kesin ama neden sürekli aranıyor bilmiyorum. Göğüslerim yumuşak 5 saat emince sütüm olmadığını sanıyorum. Siz neler yapıyorsunuz bebekler uyumayınca sürekli memede kalınca süt nasıl doluyor ?

Benim bebeğim de 15 günlük aynı durumdayız bizde ya bende çok yoruldum artık sürekli emzirmekten. En az 10 bez degistiriyruz günlük. Emzirip değiştiriyorum tekrar dili dışarda oluyor , göğsümde de süt kalmış oluyor. Yumuşak ama süt geliyor demek ki. Çünkü iyi çekmiyor herhalde çok yavaş emiyor.

gazı yüzünden yapıyormuş canım ben zinco aldım şimdi aynı şeyleri yapmıyor genelde uyuyor ben kaldırıp emziriyorum. çok yormuştu beni valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…