EMME SÜRESİ

Tugcetomris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
11
0
1
27
Arkadaşlar meme reddi yaşıyorum emzirdiğim zamanlar ortalama 5/10 dk bir meme emip uyuyor 3 saate yakın uyuyor diger gogusumu sagıdımda 80/100 cc arası süt çıkıyor beneğim 1.5 aylık sizce emdiği sürede doyuyor mudur?

benim doktorum eğer uyuyorsa doymus demektir demişti bana.

ayrıca bebeğim 5.5 aylık ve son zamanlarda bir kaç kez iki memeyi de emiyor. bu zamana kadar yenidoğan dönemi de dahil sadece tek memeyi emiyordu. ve gelişimi hep sağlıklıydı.

Umarım öyledir doyuyordur ya meme reddi yaşıyoruz o yüzden ısrar edemıyorum geri tepiyor hazır emdiğini de emmiyor ama emincede ort. 10 dk diyebilirim güzel uyuyor inşallah yeter sütüm de meme reddinden biberondan kurtulurum

Biberon yüzünden meme reddi yaşıyorsunuz. Biberon yerine kaşık biberon kullanın. Bununla çok rahat beslenme yapılıyor ve meme reddi yapmadı bende. Sütünüz güzel varken boşuna sagmayla ugrasmayin. Çünkü biberonun akışına alisan bebek malesef bir süre sonra memeyi reddediyor.

Eklentiler

• 1000160937.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 15
10 dk cok guzel bir sure meme haric biberon vs vermeyin sakin reddi yenersiniz

Teşekkür ederim umarım yeneriz vermeyi bıraktım biberonu arıyor biberonu geriliyor ama yeneceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…