emmeyi reddeden 5 aylik kizim

hamus42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
3
0
1
Konya
arkadaskar kizim emmeyi reddediyo 5 aylik galiba sutum bir anda indigi icin biraz emiyo hemen birakiyo epeydirde sadece uyurken aliyo ne yapicam bilmiyorum :(

Selamlar benimde 4.5 aylık bir oğlum var oda bundan bir ay önce aynısını yaptı gündüz hiç emmedi yalnız uyku arasında emzirme bildim ama mama vermedim 3 hafta savastik sonunda ben galip geldim su anda normal haline döndü. Çocuklarda bir dönem böyle olurmuş. Sabret canım inatla emzir tekrar tutacaktır mutlaka. Kolay gelsin

bu aralar normal. bunu ya sen kazanırsın ya o. o yüzden ısrarla emzirmeye devam et. ısrarlı olursan emmeye devam eder. yoksa bırakır.

O kadar caresiz hissettimki kendimi saolun arkadaslar gececegi fikri beni rahatlatiyo mucadeleye devam.

Benim kiz 4 aylik bi aydir kizimda ayni senin ki gibi uyurken emiyo sadece dr gittik bellirli donemlerde bu oluyo greve giriyolar dedi emzirmeyi birakma mama verme merak etme hic bi canli kendini ac birakmaz dedi ben cok uzuluyodum simdilerde alistim uyanikken agliyo huysuzlaniyo ama sonunda emmek zorunda kaliyo

Ayni duyguları yasiyorum bazen emiyo duzeliyo diyorum sonra yine tekrarliyo bide 3 aylikken idrar yolu enfeksiyonu cikmisti ondanda olur demisti doktor simdi yine baktircam bakalim ne olacak ??

Benim çocuğumdada aynı sorunlar vardı Ankarada oturuyorsanız Doktor Gülben Efes'i tavsiye ederim ulaşa bilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kizim 5 aylik ve benim de kizim sadece uyurken emerdi 3. Aydan beri ama duzeldi Cok sukur.. inatla emzirin uyurken.. uyanikken de Verin ama almazsa israr etmeyin..kendiliginden duzelecek..benimki de yeni yeni duzeliyor

aynı şeyi bende yaşadım oğlum 4 aylıkken emmeyi reddetti aç kalacağından korkan kayınvalideciğim ve kocam yüzünden mama verdik ve beni bıraktı oğlum lütfen sabter ve sakın mama verme vericeksende biberonla sakın verme derim arkadaşım

Back
X