- Konu Sahibi kirmizigitar
Çok akıyorsa sinirleniyorlar az akıyorsa da sinirleniyorlar bir de sakin yanlis anlamayın bunu bana emzirme hemşiresi demişti ter kokusu parfum bile bebeği igrite eder dikkat et demişti koltuk altlarımı silerdim beyfendi için benim de psikolojimi 20 dk emmeli mutlaka lafı bozmuştu 5 dk emer bitirirdi işini.
Yani her bebek farkli 3.5 4 aylık dönemde bi emip bi cop diye bırakma zamanı en gıcık dönem anne için bebegin dikkati dağılıyor herşeye bide oyun yapıyor o donem kesin memeyi bırakacak demiştim ama o inat ettikçe ben de inat ettim .
Sütünüz azalmıyordur ona yeterli şekild E uretıyordur hormonlar artık korkmayın o inatsa siz de inat olun.
Zaten dr kontrolünde kilo durumundan anlaşılır elinizden geleni de yapmışsınız uzulmeyin
Ama meme görünce bagirani da ilk defa duyuyorum dogrusu kolay gelsin.
Yani her bebek farkli 3.5 4 aylık dönemde bi emip bi cop diye bırakma zamanı en gıcık dönem anne için bebegin dikkati dağılıyor herşeye bide oyun yapıyor o donem kesin memeyi bırakacak demiştim ama o inat ettikçe ben de inat ettim .
Sütünüz azalmıyordur ona yeterli şekild E uretıyordur hormonlar artık korkmayın o inatsa siz de inat olun.
Zaten dr kontrolünde kilo durumundan anlaşılır elinizden geleni de yapmışsınız uzulmeyin
Ama meme görünce bagirani da ilk defa duyuyorum dogrusu kolay gelsin.