emniyet aradı ifade istiyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen katiliyorum.

arkadaşlar yorumların hepsini okudum. bu kadar tartışmaya gireceğinizi bile düşünmemiştim ve başka amaçlarım da yok. başka kimsenin başına geldi mi diye de merak ettim. ayrıca hükümeti eleştirme hakkına sahibim. istediğim yerde istediğim şekilde hoşuma gitmeyen şeyleri dile getirebilirim. tabii ki küfür vs. etmeden. bunun için polis beni kafasına göre evimden alamaz alırsa da insan hakları ihlali vardır. benim asıl amacım bu olay başkasının başına geldi mi öğrenmek istedim. siyaset falan yapmak değildi amacım. telefonu kimsenin de suratına kapamadım. nasıl bu kadar çarptırıldı bu konu anlamıyorum.

ayrıca şu konuya sırf ortalığı kızıştırmak için gelen üyeler olduğunu hissediyorum. lütfen kendilerine başka yerde ekmek arasınlar.

Maalesef benim başıma geldi. Küfürsüz bir yorumdu sadece yorum. Gidip ifade verin bence çok bir şey çıkmaz diye düşünüyorum.

Edit: yorumları okuyunca şunuda belirtmeden geçmeyim beni telefonla aramadılar bizzat sivil polis geldi. Düzgün bir şekilde izah edip gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…