- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
Hayırlı günler bayanlar çok çok sinirliyim..bize doğu görevi çıktı ama erteleme gibi bir hakkımız var..bunu talep ediyoruz kabul edilip edilemeyeceği de 2 hafta gibi bir sürede belli oluyordu normalde..bundan 2 3 ay önce bu muhabbetler oldu gidenler şarka gittiler dilekçesi kabul olanlarda kaldılar..bizimde dilekçemiz kabul edilmişti.. aslında bu yıl burda kalacaktık ama gelin görün müdür değişmiş ve bu konuyu yeniden değerlendirmeye almış sonuç olarakta şarkı çıkmış ama dilekçe verip kalmak isteyen(ki yazın başında dilekçeler kabul edildi kalmamız kesinleşmişti) herkesi gönderme kararı almış..benim 2 çocuğum okul okuyor bizim ev bulmamız lazım ki kalmışsa artık bu sezonda..ben ne yapacam belki ev bul ilişki kes yeniden ise başla derken 1 ay boyunca bu çocukların okulu araya kaynayacak bütün düzenleri bozulacak.. üstelik benim gibi bir çok insan bu durumu yaşayacak..polislerin bir sendikası olmadığı için kimse bir şey diyemiyor yada yapamıyor işlem görme korkusuyla..çok büyük bir haksızlık değil mi kızlar..bu sene burda kalmak için yapabileceğimiz bir şey var mı.. başvuru yapabileceğimiz bir yer..kafayı yedim gerçekten çocuklarımın okul durumunu düşünmekten..