- 14 Aralık 2014
- 5
- 2
- 3
- 35
- Konu Sahibi anne_frank
-
Bilmiyorum uzatırlar mı ama riski alamam : ( İnternetten de 1,5 aydır deniyorum bir türlü randevu alamadım. En azından Allah rızası için yol gösteren olsa ona bile razıyım.
Kapatabilirler biliyorum ama yardımcı olabilecek birinin olması durumunda tc kimlik numarama kadar her şey ortada olacak. Eh burada özel şeylerimizi de konuşuyoruz biliyorsunuz, o nedenle adli sicilime kadar her şeyimin diğer nickimle bilinmesini istemedim.Belki yardimci olan cikar ama neden diger nickinizle yazmadiniz ki? Bunda ne sorun olabilir? Bi de 2.hesap acmak yasak aslinda, bundan dolayi bu hesabinizi kapatabilirler haberiniz olsun...
Kapatabilirler biliyorum ama yardımcı olabilecek birinin olması durumunda tc kimlik numarama kadar her şey ortada olacak. Eh burada özel şeylerimizi de konuşuyoruz biliyorsunuz, o nedenle adli sicilime kadar her şeyimin diğer nickimle bilinmesini istemedim.
Sarıyer trafik te tanıdığım var..
Gidersen oraya selamımı söyler sen yardimci olur..
Yardim edecek kisiyi de iyice arastirin öyle yeni üye falan olmasin sonucta bilgilerinizi vereceksin ve Mune ablayi da bilgilendirin ki kapanmasin konunuz..
Diğer şehirlerden randevu alamıyorum, sistem sadece kendi şehrimi çıkartıyor. Olmazsa başka arkadaşımdan rica edeyim belki onlar bulur. Bu dönemde herkes çıkartmaya çalıştığı için her yerde yığılma var maalesef.Bence daha kucuk bır yerden almayı deneseniz ölçmeden falan mesela sıze yakın bı ılin ilcesınden ben ole yapmıştım buyuk sehırde olamam rağmen gıttım ailemin oturudugu yerden aldım ve hepi topu ıkı saat bıle sürmedi ev donmem
Valla artık son çare, napayım : (Burdan kimlik bilgisi vermek ne derece saglikli olur bunun sorumlulugunu almak zor
Cok cesaretlisiniz tebriklr keske yardimcu olabilseydim
Normalde sadece emniyetin sisteminden randevu alarak ehliyet veriyorlar.ne randevusu ya ben gittim iki gun sonra gel dediler parayi yatirip aldim ayni sekilde kardesimde aldi
Hayır.Sen kiralik arabayla kaza yapansin dimi :)
Randevu almadanda alabilirsiniz. Gidin randevulu gelenler bitince memura rica edin, randevu alamadığınızı belirtin ozellikle yardımcı oluyorlar. Arkadaşım aldı bu şekilde 1 hafta önce.
Onu da deneyeceğim de işten izin almam gerekiyor, bu şekilde yardımcı oluyorlarsa söylediğiniz gibi bir gün izin alıp artık bütün gün rica ederek beklerim, yapacak bir şey yok.Gittiginizde randevu alamadiginizi soylerseniz yardimci olurlar mutlaka bu kadar panik olmaniza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?