Emniyette tanıdığı olan var mı? yardım!

anne_frank

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
5
2
3
35
Hanımlar selam,

Aslında forumu aktif olarak kullanan bir üyeyim ancak yardımcı olabilecek olan çıkarsa bütün kimlik bilgilerim açığa çıkacağı için asıl nickimle yazmıyorum.

Sorun şu ki, yılbaşına kadar sürücü sertifikamı ehliyete çevirmem lazım yoksa hakkım yanacak ve tekrar sınava girmem gerekecek. Ancak 1,5-2 aydır internetten randevu alamıyorum! Sistem 9'da açılıyor ama kilitleniyor, girebildiğimde de bütün randevular dolmuş oluyor.

İstanbul'da, özellikle Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik Emniyet Müdürlüğü'nde tanıdığı olan ve ehliyet randevusu almam konusunda yardımcı olabilecek olan var mı? Gerçekten çok acil ve zor durumdayım şu an : (

Çok sağlam hayır duası alırsınız : (

Ya madem böyle bir sey vardi neden daha once dememisler ki? Bence süreyi uzatirlar. Ben de dün haberlerde gördüm. Ama muhakkak bir şey yaparlar yani..

Bilmiyorum uzatırlar mı ama riski alamam : ( İnternetten de 1,5 aydır deniyorum bir türlü randevu alamadım. En azından Allah rızası için yol gösteren olsa ona bile razıyım.

Bilmiyorum uzatırlar mı ama riski alamam : ( İnternetten de 1,5 aydır deniyorum bir türlü randevu alamadım. En azından Allah rızası için yol gösteren olsa ona bile razıyım.

Belki yardimci olan cikar ama neden diger nickinizle yazmadiniz ki? Bunda ne sorun olabilir? Bi de 2.hesap acmak yasak aslinda, bundan dolayi bu hesabinizi kapatabilirler haberiniz olsun...

Belki yardimci olan cikar ama neden diger nickinizle yazmadiniz ki? Bunda ne sorun olabilir? Bi de 2.hesap acmak yasak aslinda, bundan dolayi bu hesabinizi kapatabilirler haberiniz olsun...
Kapatabilirler biliyorum ama yardımcı olabilecek birinin olması durumunda tc kimlik numarama kadar her şey ortada olacak. Eh burada özel şeylerimizi de konuşuyoruz biliyorsunuz, o nedenle adli sicilime kadar her şeyimin diğer nickimle bilinmesini istemedim.

Yardim edecek kisiyi de iyice arastirin öyle yeni üye falan olmasin sonucta bilgilerinizi vereceksin ve Mune ablayi da bilgilendirin ki kapanmasin konunuz..

Bence daha kucuk bır yerden almayı deneseniz ölçmeden falan mesela sıze yakın bı ılin ilcesınden ben ole yapmıştım buyuk sehırde olamam rağmen gıttım ailemin oturudugu yerden aldım ve hepi topu ıkı saat bıle sürmedi ev donmem

Burdan kimlik bilgisi vermek ne derece saglikli olur bunun sorumlulugunu almak zor
Cok cesaretlisiniz tebriklr keske yardimcu olabilseydim

ne randevusu ya ben gittim iki gun sonra gel dediler parayi yatirip aldim ayni sekilde kardesimde aldi

Randevu almadanda alabilirsiniz. Gidin randevulu gelenler bitince memura rica edin, randevu alamadığınızı belirtin ozellikle yardımcı oluyorlar. Arkadaşım aldı bu şekilde 1 hafta önce.

Diğer şehirlerden randevu alamıyorum, sistem sadece kendi şehrimi çıkartıyor. Olmazsa başka arkadaşımdan rica edeyim belki onlar bulur. Bu dönemde herkes çıkartmaya çalıştığı için her yerde yığılma var maalesef.

Burdan kimlik bilgisi vermek ne derece saglikli olur bunun sorumlulugunu almak zor
Cok cesaretlisiniz tebriklr keske yardimcu olabilseydim
Valla artık son çare, napayım : (

ne randevusu ya ben gittim iki gun sonra gel dediler parayi yatirip aldim ayni sekilde kardesimde aldi
Normalde sadece emniyetin sisteminden randevu alarak ehliyet veriyorlar.

Sen kiralik arabayla kaza yapansin dimi :)
Hayır.

Randevu almadanda alabilirsiniz. Gidin randevulu gelenler bitince memura rica edin, randevu alamadığınızı belirtin ozellikle yardımcı oluyorlar. Arkadaşım aldı bu şekilde 1 hafta önce.

Gittiginizde randevu alamadiginizi soylerseniz yardimci olurlar mutlaka bu kadar panik olmaniza gerek yok
Onu da deneyeceğim de işten izin almam gerekiyor, bu şekilde yardımcı oluyorlarsa söylediğiniz gibi bir gün izin alıp artık bütün gün rica ederek beklerim, yapacak bir şey yok.

Hepinize teşekkür ederim hanımlar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…