emniyetten arıyorum diyip sapıklık yapanlar da varmış!!!

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.237
1.701
333
37
Bugün şirkette telefon çaldı numara kısmında ANONİM yazıyordu. Açtım ben emniyetten arıyorum dedi böyle yüksek sesle bağıra bağıra konuşan bi adam! sanırım inandırıcılığını arttırmak içindi bu ses tonu. Buyrun dedim hat sizin üstünüze mi kayıtlı dedi hayır dedim şirket sahibinin üzerine kayıtlı kaç yaşındasınız dedi ne yapacaksınız dedim öğrenmemiz gerekiyo dedi 28 dedim. Şimdi söyleyeceklerimi not edin dedi, aldım kağıdı kalemi elime. İsmim Faruk dedi yazdım evet dedim fena s.... dedi.... dalga mı geçiyosunuz bee dedim bağırarak kapattım teli suratına o şokla!!!
Aman diyim siz de dikkat edin kızlar yeni sapık dolandırıcılar türüyo

Farukta iş güç yok herhalde ne yapacağını şaşırmış pis sapık ıyyy

Tam sapikmis ne zaman bitecekler bilmem. Gerçekten sinir bozucu ..

Şu saçmalıklara kafalarını yordukları kadar biraz yararlı işler yapsa insanlar fena kalkınacağız.
İşsizlik yok diye ortalarda geziyordur bu vatandaş şimdi.

Benim çalıştığım yeri de aramışlardı 2 defa.
İkisi de benzer diyaloglardı.

- Komiser .... karakoldan arıyorum kimin ile görüşüyorum.
- Kimi aramıştınız ?

Direk telefon kapanıyor.

Bu şekilde arayanlara bilgi verilmesi doğru değil.
Telefonun kime ait olduğunu polis rahatlık ile bulur.

haklısın madem polissin kime ait olduguna ordan bak neden bilmiyosun bana soruyosun demem lazımdı

direk kapasa şükredecem bu arada :/

TC kimlik numaranız dese onu da verecekmişsin. Her soruya cevap vermişsin maşallah. Biri ben emniyetten dediği anda kapayacaksın telefonu.

Yok artık ya
Adi ş*refsizler.
Keşke kapatmadan deseydın senın annenı varsa kardeşini yapsınlar diye.
Hiç gelemem böyle sözlere yani...

En güzeli'' ben de ananı'' diyeceksin
kapak yapacaksın adamların en hasas noktası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…