Erkek İnfertilitesi Emodex kapsül kullanıp eşinin spermiyogram değerleri düzelen var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umarım gerek kalmaz canım bende bunları kendim araştırarak açıkçası kullandık yani burdan okuduklarımla falan.

Rabbim sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin darısı benle birlikte tüm arkadasların başına cok zor bi süreç Allah beterinden saklasın.başlangıctaki degerleriniz kaçtı hatırlıyormusunuz

İnşallah canım inşallah sayıda sıkıntı yoktu morfoloji 3 du sonra 0 oldu sonra tüp bebek yaptık o zamana sormadim hiç değerleri açıkcasi

İnşallah canım inşallah sayıda sıkıntı yoktu morfoloji 3 du sonra 0 oldu sonra tüp bebek yaptık o zamana sormadim hiç değerleri açıkcasi
Anladım cnm tşk ederim bizim sayı sıkıntımız var 12 milyon toplamda ama yine şükür diyorum en azından sansımız var die teselli ediyorum

Surekli emodeksin etkisini arastirip durdum ve tedavi snrasi sonucumuzu burda da paylasmak istedim.suan hala gebelik yok emodeksin 3. Kutusundayz.75 gunluk kullanim sonrasi sonuclar soyle:sperm ileri hizimiz arrti.%0-%35 (arasi degiskenlik gosteriyordu onceki testlerde) suan %70 oldu. Morfoloji %2 den % 6 ya yukseldi. Ml deki sayimiz 18 milyondan 13 milyona dustu.sadece sayida brz dusus oldu diger degerler yukseldi.

Biz emodexin ilk ayi bide gun asiri klomen kullanmistik esime 1 kutu.morfoloji 0 dan 55 e yukselmisti.hamilede kaldim bikac ay icinde hemde kendiligimden ve ikizlere.ama gecen hafta kalpleri durdu

Biz emodexin ilk ayi bide gun asiri klomen kullanmistik esime 1 kutu.morfoloji 0 dan 55 e yukselmisti.hamilede kaldim bikac ay icinde hemde kendiligimden ve ikizlere.ama gecen hafta kalpleri durdu
Cok uzuldum cnm bebeklerini kaybetmene.ama bir yandan da bukdr hizli cvp alabilmene sevindm. Sen tedavi gordunmu hamile kaldgn ay ikiz gebelik kendiliginden mi oldu? En yakin zmnda tekrar kalirsin ins . Sperm sayiniz kacti!

Cok uzuldum cnm bebeklerini kaybetmene.ama bir yandan da bukdr hizli cvp alabilmene sevindm. Sen tedavi gordunmu hamile kaldgn ay ikiz gebelik kendiliginden mi oldu? En yakin zmnda tekrar kalirsin ins . Sperm sayiniz kacti!
Kendiligimden kaldim canim tedavi fln yoktu.hatta ramazan ayiydi ramazan gecince tup deniycektik hamile oldugumu ogrendim.bizim sayi 125 milyon hiz 87 di.sadece morfoloji 0 cikmisti dr ilac fln vermedi o sikintid eil dedi ama hamile kalamayinca bem kendim bu takviyeleri aldrdim esime.

Nekdr zmndir cocuk dusunuyorsnz cnm? Bizim 2 yil oldu 1 basarisiz tup bebek birkac ay klomen takibi yapildi. Smdi bu degerler yeterli olursa birkac ay dogal yolla beklerz olmazsa yine tup bebek of cok zor surecler.

Nekdr zmndir cocuk dusunuyorsnz cnm? Bizim 2 yil oldu 1 basarisiz tup bebek birkac ay klomen takibi yapildi. Smdi bu degerler yeterli olursa birkac ay dogal yolla beklerz olmazsa yine tup bebek of cok zor surecler.
Ben 17 kalamamistim canim 18. Ayda hamile kalmistim.ilk 5. 6. Aylarda klomen catlatma ignesi denedim.sonra 2 ay sadece klomen.sonra esime test verdik biraz bekledik olmayinca bu vitaminleri kullandik.vitaminlerden 4 ay sonra fln hamile kalmistim.onlarda gecen hafta gitti iste.simdi benimde 2 yil dolcak bikac ay sonra hala sifirdayim ben bide hamile kaldigim ay gobegimi toplatmistim etraftan duyup.onunda etkisi olabilir

sürecimiz benziyor sankı ben hiç hamıle kalamadım tabi. göbek toplatma nasıl birşey bilmiyorum. artık herseyden medet umuyoruz. doktorlara göre spermıyogramlar cok problemlı gözükmüyor ama tüp bebekte bile embrıyo gelişim sorunu yaşatıyor. bnce biraz ihmal ediliyor erkeğin sperm durumu. sayı hız yeterlı olsada kalıte bozuk olabiliyor olabılır mı bılmıyorum.

Aynen bizede dr lar ilac vermiyordu heo kendi arastrmalarimla.bende etraftan surekli duyuyordum gobege masaj yapiliyor hamile kaliniyor diye pek inanmiyordum.sonra birini soylediler hastaneye giderken gelirken yol ustundeydi hadi yaptrayim dedim inanmasada.hastaneyede ramazan sonrasi tuo bebek yaptrcaktik ona basvurmaya gittik bayrami bekliyorduk.ama bayrama 10 gun kala hamile oldugumu ogrendim hemde ikiz nekadar sevinmistim tup bebege gerek kalmadi diye.ama malesef gittiler

Canmmm cok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah

Arkadaşlar test yapıp aranızda eşinin değerleri düzelen oldu mu??
Bizim ilk testte sadce morf. Problemi vardi.sayi 100 milyonalrda hizda 80 lerdeydi morf 0 di.sonra emodex gun asiri klomen ve bitkisel kurler yaptrdik test verdik.sayi 125 milyon hiz 87 morf. 55.6 olmustu.hamile kaldim hemde ikizdiler ama 2 hafta once kalpleri durdu malesef

Allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı evlatların olsun canım: ( biz sadece proxeed kullanıyoruz doktor başka bişey vermedi ve sizin değerler çok iyiymiş aslında sadece morfoloji biraz sorunmuş. Bizim sayı 6 milyon hız %40 larda morfoloji %3 bir ay dolacak kullananlı ama olmadı gibi hissediyorum 3 ay dolmasını beklemeden tekarar test mi yaptırsak bilmiyorum sanki ilaç işe yaramadı gibi emodexi mi istesek ? Öyle kafam karışık ki peki bu klomen nedir ne için kullanılıyor acaba

Amin canim heoimize nasip olsun ins.Klomen kadinlarda yumurtlamayi gelistiyor erkeklerdede sperm kalitesini arttriyor canim.esime biz sadece 1 kutu gun asiri klomen icirtmistik emodexi kulkanirken.ama ben onun yaninda bitkisel kurlerde yaptim.çaksir suyu.keciboynuzu kürü.aksamlari ilik sute bildircin yumurtasi ve bal koyup karistrip icirttim.bol bol kuruzum findik.ve elle dogranmis bocak degmemis roka her ogunde.. bunlarida yap canim daha haizli duzelir.naormalde zaten 3 ay veriyorlar cunku bi spermin olumsasi icin 70 90 gune ihtiyac oluyormus.oyuzden tedavilerde 3 ay dabir test yapiliyor

Canım peki bazı yerlerde okudum klomen iğnesi oldum yazıyor bu iğne mi kapsül hap mı anlamadım? Eşin ve sen aynı ilacı kullandınız yani dimi? Bize doktor yazmadı eczaneden kendim alsam yan etki olur mu yoksa doktora mı gidelim tekrar ? Ya çevremde herkes hamile bana da sürekli soruluyor stres yapmamaya çalışıyorum ama artık Yoruldum herkes faklı bişey söylüyor nereye gitsem ne yapsam bilemedim bu arada ben devlet hastanesine gittim hep özele de mi gitsem bilmiyorum. Benim tüm değerleri değerlerin normal yumurtalıklarıma da baktı doktor hiç bi sıkıntı yok dedi sadece hsg çekilmedim ona gerek yok tıkalı olduğunu sanmıyorum dedi ama aklım bazen ona da gidiyor

Sen deil canim eczaneden 1 kutu alin.esin kullansin 10 lira bisey.gun asiri kullansin 1 kutu bitene kadar.vitaminlerinede devam etsin.caksir suyunu flnda bence mutlaka deneyin.devlette cok onemsemiyorlar vitamin verip yolluyorlar.benim dedigim bu emodexi ve klomeni ankaradaki unlu prof veriyor.bence deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…