• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Emodex kapsül kullanıp eşinin spermiyogram değerleri düzelen var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar 3 ay ara ile 2. sperm testimizi yaptırdık. O üç ayda emodex ve keçiboynuzu kürü kullandık. Sayımız 48 milyondan 85 milyona çıkmış. Hareketli de %16 dan %32'ye çıkmış. İlk testte lökosit de vardı antibiyotik kullanmıştı eşim o da geçmiş. Normal değerlerde. İçimize biraz su serpildi çok şükür. Size de umut olsun :)
Harika :halay::halay::halay::halay: darısı hepimize

Arkadaşlar sperm yıkama testi yaptırdık sayımız 9 milyondan 61 milyona çıkmış 2 ay da...çok şükür Allah a çok şükür.sizinle paylaşmak istedim belki birine faydam dokunur inşallah.eşim emodex kapsül kullandı günde iki kere ve bunun yanında çakşır suyu ve keçiboynuzu kürü kullandı.
canım emodex i eşin nasıl kullandı günde iki kere biliyorum ama aç mı tok mu almak gerek ?

Kızlar merhaba, uzun zamandır bu sayfaları takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey yazmak kısmet olmamıştı. Şimdi bizim durumumuzda olanlara umut olması için yazıyorum. İnşallah Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder.

2 senelik evliyken çocuk sahibi olmak istedik. 4 ay denedikten sonra eşim muayene oldu. Geçen sene Mayıs ayında sol tarafta grade 2 varikosel teşhisi konuldu. Spermiyogramda sperm sayısı 2milyondu, hız parametreleri sınırlarda idi ve sperm sayısı yetersizliğinden Kruger morfoloji ölçümü yapılamıyordu. Doktorumuz (Medicana Ankara- Bedrettin Seçkin) varikoselin ortadan kalkmasının önemli olduğunu, nihayetinde tüp bebek yapacak olsak bile varikosel ortadan kalkınca sperm kalitesi artacağı için şansımızın yükseleceğini söyledi. Ameliyattan 6 aydan sonra sperm parametrelerinde iyileşme olacağını söyledi. Eşim Haziran ayında mikrocerrahi ile varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra ilk kontrolümüz vardı. Spermiyogram daha geriye gitmişti. Sperm sayımız 1 milyondu. Doktorumuz 6 ayı beklememiz gerektiğini söyledi. Ben de bu arada Kaan aydos'tan randevu aldım. Randevu da üç ay sonra olduğu için 6 ayımızın dolduğu zamana denk geliyordu. Bu 6 ay içinde herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadık. Bedrettin hoca bizim isteğimiz üzerine OmepaQ10 isimli antioksidan ı önermişti, aldık ama eşim bir aylık kutusu bile bitirmedi.

Ocak ayında Kaan hocaya muayeneye gitmeden önce eşim tekrar spermiyogram verdi. Sperm sayısı 7 milyona çıkmıştı. Kaan hocaya muayeneye gittik. Bizden sperm DNA hasar paneli istedi. İstediği tahlillerin hepsinin sonuçları olumluydu. Sperm sayısı 14 milyon, DNA hasarı 12 seviyelerinde. Kaan hoca normal yolla 6 ay daha denememizi söyledi. Ve eşime sabah akşam kullanması için Emodex verdi. 2 ay kullanıp Nisan ayında yeniden spermiyogram yaptırıp gönderecektik. Aslında sonuçların bu kadar olumlu çıkması beni daha çok tedirgin etmişti, demekki arkada görünmeyen sebepler var diye düşünmeye başladım. Bu arada yine bu forumlardan Ankara'da tüp bebek için merkez tavsiyelerini hatmettim.

Eşim Emodex'e başladıktan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Geçen hafta kesemizi gördük. Nasip olursa haftaya kalp atışlarımızı dinlemeye gideceğiz.

Umarım Allah herkese gönlündekini verir. İyi akşamlar.
hikayelerimiz çok benziyor canım o kadar mutlu oldum ki senin adına :) bizde yeni emodex e başlayacağız inşallah rabbim bize de nasib eder :) emodex i aç mı tok mu aldı canım eşin

hikayelerimiz çok benziyor canım o kadar mutlu oldum ki senin adına :) bizde yeni emodex e başlayacağız inşallah rabbim bize de nasib eder :) emodex i aç mı tok mu aldı canım eşin
Vitamin oldugu için eşim genelde aç karnına aldı emilim daha iyi olur die ama doktorumuz aç yada tok demedi bilginiz olsun

Kizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim :KK9:

Merhaba. Uzun zaman olmuş yazalı ama açtığınız konulara da baktım, göremedim. Kullandığınız kürleri yazabilir misiniz acaba? Ve bebeğiniz oldu mu?

Merhaba. Uzun zaman olmuş yazalı ama açtığınız konulara da baktım, göremedim. Kullandığınız kürleri yazabilir misiniz acaba? Ve bebeğiniz oldu mu?
Evet canim dogal yoldan ikizlere hamile kalmistim ramazanda.ama 3 ayi dolarken bende pihtilasma varmis kalpleri durdu. Ben esime caksir suyu icirttim hergun.emodex kullandim.aktardan polen probolis kişniş keciboynuzu tozu kara uzum cekirdegi tozu caksir tozu gingseng isirgan otu tozu gibi sperme iyi gelen herseyden 10 ar gram aldim.evde kendi balima karistirdim.her aksam esime 1 bardak sicak sute 1 birldircin yumurtasi kirdim ve icinede bu baldan 1 kasik koydum. Yine 1 1.5 ay keciboynuzu kürünü yaptm.kendimdede pcos var yumlarin gec catliyor.bi teyze gobegimi topladi bide pelin otu ve anason diye bitkiler var.1 kibrit copu pelin otuyla 1 tatli kasigi anasonu 10 15 dk kaynatip sicak sicak sogutmadan icine bal koyabilirsin zehir gibi tadi var adet donemi boyunca 7 gun ictim.sadece 7 gun iciliyor.gobegimi toplattgm ay hamile kalmistim adetten sonra 4 5 gun sut maydonoz burharina oturdum yarim saat..bide iliski oncesi 3 fetih 71 salavat cekmem gerekiyormus yumurtalama zamani onu yaptim.uzun oldu kusura bakma hepsini yazdim birsuru sey yapinca hangisinden bilemiyorda insan.

Merhaba kizlar bizimde sayimiz cok az toplam sayi 4 milyon yani bir testte 4 birinde 5 fln cikiyor evlendigimizden beri ayni 3yillik evliyiz neler denedik duzelmedi simdi ilk defa emodexe basladik 3.kutuya basladi bu kutu bitsin test versin bakalim nasil olacak 3kere tup bebek denedim 1negatif 1kimyasal 1de 8.haftada kurtajim oldu ozamanlar emodexi bize kimse önermedi tekrar tup denicez yaza dogru malum sayi ortada normal yola %5 intimal dediler ama bu sefer baslamadan emodex kullanalim dedik Allahim yar ve yardimcimiz olsunn insallah hepimizin

Evet canim dogal yoldan ikizlere hamile kalmistim ramazanda.ama 3 ayi dolarken bende pihtilasma varmis kalpleri durdu. Ben esime caksir suyu icirttim hergun.emodex kullandim.aktardan polen probolis kişniş keciboynuzu tozu kara uzum cekirdegi tozu caksir tozu gingseng isirgan otu tozu gibi sperme iyi gelen herseyden 10 ar gram aldim.evde kendi balima karistirdim.her aksam esime 1 bardak sicak sute 1 birldircin yumurtasi kirdim ve icinede bu baldan 1 kasik koydum. Yine 1 1.5 ay keciboynuzu kürünü yaptm.kendimdede pcos var yumlarin gec catliyor.bi teyze gobegimi topladi bide pelin otu ve anason diye bitkiler var.1 kibrit copu pelin otuyla 1 tatli kasigi anasonu 10 15 dk kaynatip sicak sicak sogutmadan icine bal koyabilirsin zehir gibi tadi var adet donemi boyunca 7 gun ictim.sadece 7 gun iciliyor.gobegimi toplattgm ay hamile kalmistim adetten sonra 4 5 gun sut maydonoz burharina oturdum yarim saat..bide iliski oncesi 3 fetih 71 salavat cekmem gerekiyormus yumurtalama zamani onu yaptim.uzun oldu kusura bakma hepsini yazdim birsuru sey yapinca hangisinden bilemiyorda insan.

Oooh oh! Bi sürü bi sürü şey:KK76:
Ekran görüntüsü aldım, yarın aktara gidiyorum:halay:
Çoook çok teşekkür ederim, Allah'ım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun İnşaallah!:dua:

Oooh oh! Bi sürü bi sürü şey:KK76:
Ekran görüntüsü aldım, yarın aktara gidiyorum:halay:
Çoook çok teşekkür ederim, Allah'ım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun İnşaallah!:dua:
Amiinnn.Evet canim ben baya hummali calismistim :) rabbim ins yine cifter cifter nasip eder ben ve benm gibi isteyen herkese

Merhaba kizlar bizimde sayimiz cok az toplam sayi 4 milyon yani bir testte 4 birinde 5 fln cikiyor evlendigimizden beri ayni 3yillik evliyiz neler denedik duzelmedi simdi ilk defa emodexe basladik 3.kutuya basladi bu kutu bitsin test versin bakalim nasil olacak 3kere tup bebek denedim 1negatif 1kimyasal 1de 8.haftada kurtajim oldu ozamanlar emodexi bize kimse önermedi tekrar tup denicez yaza dogru malum sayi ortada normal yola %5 intimal dediler ama bu sefer baslamadan emodex kullanalim dedik Allahim yar ve yardimcimiz olsunn insallah hepimizin
Canim kaan aydos spermdeki genetij hasarlari duzeltmek icinde erkeklere gun aşiri 1 tane klomen veriyor.1 kutu o sekild ebitirebilirsinz.tup oncesi

Herkese merhaba. İlk defa yazıyorum. Yeni üyeyim. Bir gün ben de burda işte benim hikayem diyicem kimbilir. Hikayemin tamamlanmamış halinden bahsediyim.
1,5 yıllık evliyim. Evliliğimin altıncı ayından itibaren yaşım gereği tahlil hsg spermiyogram her türlü işlemi yaptırdım sıkıntım varsa biliyim diye. Ama her şey gayet normaldi. Reglim çok düzenlidir. Yunurtlamam da öyle. Neyse sıkıntı çıkmadı. Derken onuncu ay hamile kaldım ama kimyasal olarak sonlandı maalesef. Ardından doktorum klomen ve ovitrelleyle deneyelim dedi. Dnedik yine olmadı. Aralık ayına kadar gitmedim doktora. Ama doğal yollada kalamadım hamile. Doktoruma dedim bana aşılama yapın artık. O da tamam dedi. Aralıkta başladım tedaviye. 2 ocakta aşılamam yapıldı. Burdan her şeyi okuyırum. Umutlarım tükeniyor haliyle. Çünkü ilk aşılama çoğunlukla negatif. 11. Gün betahcg ve negatif sonuç. Aslında baya bi umutluydum ama olmamıştı işte.
Neyse derken dün yine üye olmadan burda bakınıyordum. Sperm dna hasar muhabbetini duydum ve direk sorunumuz bu olabilirmi diyw düşünüp kendi tedavimi başlattım. Bu arada ebe yim.
Emodex ve klomen. Dna hasar testi yaptırmadım. Yaptırmıycam da. Zaten kullanılacak ilaçlar ve takviyeler zararlı değil. Tahlillrle vakit kaybetmek istemiyorum.
Bugün itibariyle yarım kalan hikayemin tamamlanacağı ana kadar yazıcam. Haydi hayırlu olsun

Herkese merhaba. İlk defa yazıyorum. Yeni üyeyim. Bir gün ben de burda işte benim hikayem diyicem kimbilir. Hikayemin tamamlanmamış halinden bahsediyim.
1,5 yıllık evliyim. Evliliğimin altıncı ayından itibaren yaşım gereği tahlil hsg spermiyogram her türlü işlemi yaptırdım sıkıntım varsa biliyim diye. Ama her şey gayet normaldi. Reglim çok düzenlidir. Yunurtlamam da öyle. Neyse sıkıntı çıkmadı. Derken onuncu ay hamile kaldım ama kimyasal olarak sonlandı maalesef. Ardından doktorum klomen ve ovitrelleyle deneyelim dedi. Dnedik yine olmadı. Aralık ayına kadar gitmedim doktora. Ama doğal yollada kalamadım hamile. Doktoruma dedim bana aşılama yapın artık. O da tamam dedi. Aralıkta başladım tedaviye. 2 ocakta aşılamam yapıldı. Burdan her şeyi okuyırum. Umutlarım tükeniyor haliyle. Çünkü ilk aşılama çoğunlukla negatif. 11. Gün betahcg ve negatif sonuç. Aslında baya bi umutluydum ama olmamıştı işte.
Neyse derken dün yine üye olmadan burda bakınıyordum. Sperm dna hasar muhabbetini duydum ve direk sorunumuz bu olabilirmi diyw düşünüp kendi tedavimi başlattım. Bu arada ebe yim.
Emodex ve klomen. Dna hasar testi yaptırmadım. Yaptırmıycam da. Zaten kullanılacak ilaçlar ve takviyeler zararlı değil. Tahlillrle vakit kaybetmek istemiyorum.
Bugün itibariyle yarım kalan hikayemin tamamlanacağı ana kadar yazıcam. Haydi hayırlu olsun
hoşgeldin canım öncelikle hepimizin hikayesi burda bir yerlerde birleşiyor umarım hepimiz dilediğimize kavuşuruz..

kizlar biz emodexi tok karnin kullandik birşey olurmu sizce 3aydir kullaniyor esim ac karninaymis çok kafama takildi ya

Kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Benim herşey normal ancak eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Homon testleri ve ultrasonu normal çıktı. 3 haftadır emodex kullanıyor. Biraz sperm çıkışı yakalayabilirsek tüp bebek denemesi yapacağız. Yarın sperm testi yenilenecek bakalım hayırlısı. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bebiş

Kızlar eşim 7 aydır emodex kullanıyor morfoloji 1 di bugun test yaptırdık 4 çıktı Allaha şükürler olsun
3. Şişedeyiz her gün kullanamadı günde bir tane içti.bunun yanında çerez, nar, portakal c vitaminine agırlık verdi
En son tüp bebek yaptırdıgımızda morfoloji 1 di sayı 15 mildi
Şimdi sayı 22.5 mil morfoloji 4 olmus
Yazın tüp deneyeceğiz tekrar ins bu sefer olur.Allah büyüktür.

Canim kaan aydos spermdeki genetij hasarlari duzeltmek icinde erkeklere gun aşiri 1 tane klomen veriyor.1 kutu o sekild ebitirebilirsinz.tup oncesi
Canım tüple mi hamile kaldın tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Back
X