Erkek İnfertilitesi emodex kullanan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nymph26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
570
358
53
40
Bizde hem hareket hem sayi hemde morfolojide ciddi sorun var dr emodex verdi kullanan fayda goren var mi

Merhaba biz bu ilacı hic kullanmadık fakat kullanıp fayda gördüğünü söyleyen bir tanıdığım var içeriğini falan bilmiyorum sizin sorununuzun kaynağı belli mi hormon varikosel gibi tetkikleriniz yapildimi? Allah şifa versin inşaallah

Sagol canim insallah bizim sorunumuzun nedenini hic arastiralim diyen olmadi ustelik cok iyi drlara gitmemize ragmen ben ve esim turkiyenin en hatri sayilir urologuna ve kadin dogumcusuna gittik bize direk sorun degil cozum odakli olalim dediler ve tup bebek dediler biz bu sorunu ogreneli bi ay oldu ilk tahlilimizdi uc kere ayri yerlerfe birer hafta arayla yaptirduk ama hepsi asagi yukari ayniydi bilemiyorum ne yapalim nereye gidelim kime guvenelim

canım seni anlıyorum o çok tanınan ürologlardan birine bizde gittik evet tamda dediğin gibi çözüm tüp bebek deyip çıkıyorlar işin içinden ama senin gönlünde normal yolla olması varsa istediğin ürünleri deneyip bekleyebilirsin ama hormonları önemli yani vitamin türü takviyeler faydalı olabiliyor ama farklıbir sorun yoksa daha iyi etkili olabilir birde en büyük güvencemiz Allah canımen büyüksığınağımız inşaallah sizi aratmasın biran önce nasip etsin evlat sahibi olmayı ve yine en çokeşine ve kendine güvenmelisin çünkü derdin en çok üzüleni ikiniz olduğu gibi rabbim evlat nasip eylediğindede ençok sevineni yine siz olacaksınız.Allah gönlünüze göre versin inşaallah

Amin canim benim insallah ne guzel dilekler bunlar tam bir buhran doneminden geciyorum dilerim tum isteyenlere rabbim nasip etsin umatim sizinde en kisa zamnda en guzel sekilde yuzunuzu guldururur

Bizde hem hareket hem sayi hemde morfolojide ciddi sorun var dr emodex verdi kullanan fayda goren var mi

Cnm aynı sorun bizde de vardı. Sayımiz morfolojimiz hızlılığı ... Ve doktor direk iki taraflı varikosel olduğunu trsbit etti ve direk ameliyat oldu eşim. Şuanda 5. Ayımız. Bir dahaki ay test sonuçlarına göre hareket etcez bizde. Bi kaç tüp bebek dr görüşmem oldu, bir tanesi keşke ameliyat olmasaydı o şekildede direk tüp bebek yapabilirdik dedi, ama ameliyat yapan prof. Ameliyat olmazsa ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir demişti. Bir dahaki ayda herşey netleşcek inş

Cnm aynı sorun bizde de vardı. Sayımiz morfolojimiz hızlılığı ... Ve doktor direk iki taraflı varikosel olduğunu trsbit etti ve direk ameliyat oldu eşim. Şuanda 5. Ayımız. Bir dahaki ay test sonuçlarına göre hareket etcez bizde. Bi kaç tüp bebek dr görüşmem oldu, bir tanesi keşke ameliyat olmasaydı o şekildede direk tüp bebek yapabilirdik dedi, ama ameliyat yapan prof. Ameliyat olmazsa ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir demişti. Bir dahaki ayda herşey netleşcek inş
Insallah canim..sizde sayi kacti bizde birinde 1000 birinde 100000 cikti morfoloji 0 hareket %10 geriside hareketsiz ileri hateketli % 0 cok kotu galibs durumlar:(

canım canım cümlesine nasip etsin inşaallah içinde bizlerede nasip etsin.
Aminnn binlerce amin bugun kizkardesimin 4 aylik bebegi icin kiyafetler aldim diger kizkardesimun bebegi icinde o kadar kotu hisseduyorunki aslinda onlar benim canlarim kiskanclik diil asla olamaz ama ne kadar caresizim dedim icimdeki ozkemi bi bilsen aglamak geldi icimden zor tuttum kendimi onlarla tatmin ediyorum kendimi cok karisik duygularim anlatabildigimi sanmiyorum

Aminnn binlerce amin bugun kizkardesimin 4 aylik bebegi icin kiyafetler aldim diger kizkardesimun bebegi icinde o kadar kotu hisseduyorunki aslinda onlar benim canlarim kiskanclik diil asla olamaz ama ne kadar caresizim dedim icimdeki ozkemi bi bilsen aglamak geldi icimden zor tuttum kendimi onlarla tatmin ediyorum kendimi cok karisik duygularim anlatabildigimi sanmiyorum
canım seni anlıyorum çünkü yaşadıklarımız hislerimiz aynı...
Bu hissin adı herneyse adının bir önemi yok zaten ama insanın içini yüreğini acıtan bir his...
Bazen öyle çok şey geçiyorki içimden ya hiç olmazsa diyorum nasıl yaşarım?Sonra neden diyorsun bir bakıyorsun herkesin ya yanında ya karnında bir bebek rabbim isyan ettirmesin canım yüreğimizi isyandan koruyalım biliyorum aklına getirmeden edemiyor insan ama yalnız değilsin maalesef yalnız değiliz..Çok insan var benzer şeyler yaşayan benzer hisleri hisseden..Bazen birgün benimde olacak inşaallah diyerek gülerek alıyorum en güzel cicileri arkadaşlarımın bebeği için birgün belkide hiç olayacak benim diye ağlayarak...Mağazaların hamile reyonlarına yanlışlıkla denk gelsem gözlerim doluyor şimdi bunları yazarken olduğu gibi....
Ama üzülme canım en çok dua et çünkü rabbim ol deyince ne önemi kalırki...Hangi rakamın hangi hormonun herşey bahane olur ozaman ama engel olamaz.Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle nasipetsin inşaallah evlat sahibi olmayı canım.Sabır ilacımız güçlü olmalıyız ayakta durmalıyız ki güzel günler geldiğinde inşaallah tadını çıkaralım.

Insallah canim..sizde sayi kacti bizde birinde 1000 birinde 100000 cikti morfoloji 0 hareket %10 geriside hareketsiz ileri hateketli % 0 cok kotu galibs durumlar:KK43:

4,5 milyon sayımız, %2 morfoloji, yikandiktan sonra %11 hareketli vardi cnm bizde ameliyattan önce. 12. Ayda gelişmeleri paylaşırım inş.

Benim eşim kullanıyor antioksidan tedavi vermişti üroloğumuz.
sperm dna hasar testine bakıldı hasarlı çıktı onu düzelttik emodeks ve iyi beslenme ile.
Şimdi beklemedeyiz..

emodex verdi ürolog eşime de aldık 142 tl 60 kapsul vardı eşimin sperm sayısı 9 milyon civarında ama hızı % 18 doktor %40-50 olması gerek dedi buna takviye keçi boynuzu kürü yapıyorum,iyisinden bal ceviz aldım macun yapcam inşallah erşey güzel olacak sigarayı bırak dedi doktor ama eşim içiyor hayırlısı...

Merhabalar. 1 hafta kadar önce Ankarada Ankalife tüp bebek merkezinde Gurur bey isminde bir dr'a gittik ve tüp bebek tedavisi için sperm testi verdik. Eşimde 4 milyon civarında sperm olduğunu söyledi dr. bey ve devamında emodex isminde bir destek ilacını kullanmasını istedi eşimin. Emodex kullanan varmı? Kullanıpta olumlu veya olumsuz sonuçları olacak arkadaşlar yazarlarsa sevininiriz.

Merhabalar. 1 hafta kadar önce Ankarada Ankalife tüp bebek merkezinde Gurur bey isminde bir dr'a gittik ve tüp bebek tedavisi için sperm testi verdik. Eşimde 4 milyon civarında sperm olduğunu söyledi dr. bey ve devamında emodex isminde bir destek ilacını kullanmasını istedi eşimin. Emodex kullanan varmı? Kullanıpta olumlu veya olumsuz sonuçları olacak arkadaşlar yazarlarsa sevininiriz.
Elinizde işe yaradımı acaba ?

Canim yazdıklarını okudum eşinde ilaçlar nasıl iyi oldumu emodex ilacı benim eşimde 5 gün oldu başlayalı emodex ve yanida klomen kullanıyorum bende keçi poynuzu pekmezi bal ceviz daha birçok malzemeden macun yaptım Sabah akşama bir yemek kaşığı yiyor canım bana ilaçları bir anlatır misin

Emodex kullanan hastalarda ne gibi değişiklikler oluyor, bizde immotil sperm var o da sınırlı sayıda 5_10 tane
Doktorumuz bize de emodex verdi kısmetse 1-2 gün içinde başlayacağız , daha sonra tese yapalım diyor doktorumuz, sizce nasıl olur, menegon ve preğnly de kullanıyoruz,

Back
X