Erkek İnfertilitesi emodex kullanan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim bildiğim sadece ist. Ankara ve adana yanlış hatırlamıyorsam. Biz de hangi doktora gittiysek olur bu sonuçlarla esin doktora gitsin diyorlardı ta ki Kaan aydosa kadar Kaan hoca da aynısını söyledi ama bizim daha önce başarısız tüp bebek denemeniz oldu ve embriyo gelişmedi sağlıksız Di. Ondan şüphelenip Kaan hoca dna hasar testi paneli istedi ve sonuçlar çok kötüydü. Biz gitmeseydik Kaan hocaya hiç bir zaman bilemyecektik tedavinin 2. Ayında sonuç aldık çok şükür. İnan herşeyin bi sebebi vardır sadece bulamiyorlar
Canm bilgı verdiğin ve cevapladigin için çok teşekkür ederim bn hatayda oturyorum adana yakın bize insalhh gerek kalmaz ama eğer düşünürsek mecbur onuda yaptircaz 1 buçuk yıllık evliyiz daha o yüzden çok aceleci davranmak istemiyoruz simdi emodex 1. Kutusu bitmek üzere eşim bu ay sonu test yaptırmayı dusunuyo merak ediyo değerleri insalhh güzel sonuçlar alırız canm bnde rahim filmi çektircem bu ay sonu insalhh faydası olur rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

Canm bilgı verdiğin ve cevapladigin için çok teşekkür ederim bn hatayda oturyorum adana yakın bize insalhh gerek kalmaz ama eğer düşünürsek mecbur onuda yaptircaz 1 buçuk yıllık evliyiz daha o yüzden çok aceleci davranmak istemiyoruz simdi emodex 1. Kutusu bitmek üzere eşim bu ay sonu test yaptırmayı dusunuyo merak ediyo değerleri insalhh güzel sonuçlar alırız canm bnde rahim filmi çektircem bu ay sonu insalhh faydası olur rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
Amin inşallah tez zaman da emeğinizin karşılığını alirsiniz

Bize de uç ay kullanın spermiogram yaptırım dedi doktor.iki hafta oldu daha başlayalı. Uç ay sonra inşallah biraz olsun değerler duzelmis olur. Sizin ne zaman doluyor canım uç ayiniZ
Merhaba siz hangi doktora gitmisti iz? Degerleeiniz nerden nereye geldi? Goruyorum ki hamilesiniz ne guzel masallah :KK68:

Benim eşim de klomen ve emodex kullanıyor.... iki yıldır sperm sayısı 120 milyonla 150 milyon arası değişiyor Du bu ilaçları kullandıktan iki ay sonra testi tekrarladı sayı 60 milyona düşmüş. Aynı yerde yaptırdık hız da oldukça düşmüş. Bu iki yıl için de neredeyse her ay yaptırıyordu test hiç böyle düşmemiş ti. Bide hasar var yüzde 43 Kaan hocada yaptırdık testlerimizi. Bir defa tüp bebek denedim 11 kaliteli yumurtadan 2 tanesi 3. Güne gelebildi kaliteleri kötüydü zaten tutmadı. İkinci yi de martta yaptırcam doktor ve hastane arıyorum sperm seçimi çok önemli bizim için.
Merhaba klomen ve emodexi size kaan hoca mi vermisti?

Merhaba siz hangi doktora gitmisti iz? Degerleeiniz nerden nereye geldi? Goruyorum ki hamilesiniz ne guzel masallah :KK68:
Çok şükür canım. Rabbim herkese nasip etsin. Kaan aydosa gittik ama bize fayda etmedi tedavi. Tedavi öncesi dondurulmuş embriyo ile üçüncü transferle nasip oldu

Merhaba. Evet Kaan hoca verdi emodex sabah akşam klomen 2 günde bir
Merhaba. Evet Kaan hoca verdi emodex sabah akşam klomen 2 günde bir
peki siz tupbebekle mi hamile kaldiniz ? Yoksa kaan aydosun tedavisi ise yaradimi? Biz de gidicez ama esim hic umutlu degil o istemiyor ilac kullanmak diye cok uzuluyorum.umarim sonradan pisman olmam:110:

peki siz tupbebekle mi hamile kaldiniz ? Yoksa kaan aydosun tedavisi ise yaradimi? Biz de gidicez ama esim hic umutlu degil o istemiyor ilac kullanmak diye cok uzuluyorum.umarim sonradan pisman olmam:110:
Ben 2 aşılama temmuzda bir tüp bebek denemesi yaptım hepsini de negatif sonuç aldım. Ekim de eşim Kaan hocaya gitti 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım çok şükür bize fayda ettiğini düşünüyorum Kaan hoca gidebileceğimiz son yerdi bizim için. Çünkü tüp bebek te embriyo gelişmedi maalesef 2 tane 3. Güne gelen 2. Kalitede embriyo olustu

Çok şükür canım. Rabbim herkese nasip etsin. Kaan aydosa gittik ama bize fayda etmedi tedavi. Tedavi öncesi dondurulmuş embriyo ile üçüncü transferle nasip oldu
Peki sizin ne probleminiz vardi da etki etmedi kaan hoca nasil bir tedavi onerdi? Soruyorum kusura bakmayon cunku pisman olmak istemiyoruz.caresizlik var maalesef

Peki sizin ne probleminiz vardi da etki etmedi kaan hoca nasil bir tedavi onerdi? Soruyorum kusura bakmayon cunku pisman olmak istemiyoruz.caresizlik var maalesef
Ne kusuru canım. Emodex verdi bize. Nohut ,ısırgan otu çayı ,havuç suyu önerdi. Uç ay kullandık ama fayda etmedi bizde. Hız sıfır bizde ,hareketli hiç yok. Morfoloji de sifir ,sayı 3 milyon. Şehir dışından gittik zor oldu ama pişman değilim. Onu da denemiş olduk

Bizede emodeks ve klomen verdi dna hasarı %65
Merhaba canm biz dna hasarı testi yapılmadı ama yüzde 65 hareketsis sprm olduğu için emodex verdi 2.sisedeyiz bunun yaninda keciboynuzu pekmezi yediriyorum insalhh sonuç alırız sizin haraket probleminiz varmi

Aman ya başınıza talihsizlik gelmiş bnce 12 den yüksektir bizim 25 ileri hızli sayı 35 milyon 3 ay önceki testte 70 milyondu arginin diye bi ilaç kullandı yükseleceğini sayı düşmüş o yüzden emodex verdi doktor daha iyi olduğu için galiba toplam hareketlilik 35 milyon 40 ve uzeri olması gerekiyomus bnde şaşırdım biliyomusun ileri harektsizligi 12 ve hamile kalmış falan dedim hatta esimede söyledim ya işte rabbim isterse olur siz elinizden geleni yapmışsınız sonuçta her şeyim bir zamanı var bizde uğraşıyoruz bakalım insalhh hayirlisiyla bnm evladimda gelir
Doktorunu kaan aydos mu

Back
X