Erkek İnfertilitesi emodex kullanan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim bildiğim sadece ist. Ankara ve adana yanlış hatırlamıyorsam. Biz de hangi doktora gittiysek olur bu sonuçlarla esin doktora gitsin diyorlardı ta ki Kaan aydosa kadar Kaan hoca da aynısını söyledi ama bizim daha önce başarısız tüp bebek denemeniz oldu ve embriyo gelişmedi sağlıksız Di. Ondan şüphelenip Kaan hoca dna hasar testi paneli istedi ve sonuçlar çok kötüydü. Biz gitmeseydik Kaan hocaya hiç bir zaman bilemyecektik tedavinin 2. Ayında sonuç aldık çok şükür. İnan herşeyin bi sebebi vardır sadece bulamiyorlar
Biz de dna hasar testi verdik ama panel değil

Bizde hem hareket hem sayi hemde morfolojide ciddi sorun var dr emodex verdi kullanan fayda goren var mi
Arkadaşım hamile olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum inşallah darısı başıma olsun sağlıkla gelsin yavrucağın.... biz de bir kaç gün önce tekrarladık testi toplam sayı 8 milyon morfoloji ve ileri hızlı 0 geldi.... sen neler yaptın bana ne tavsiye edersin eşin ne kullandı acaba merak ettim

Amin canim benim insallah ne guzel dilekler bunlar tam bir buhran doneminden geciyorum dilerim tum isteyenlere rabbim nasip etsin umatim sizinde en kisa zamnda en guzel sekilde yuzunuzu guldururur
Bak şimdi hamilesin cok şükür canim darisi bizlere 2yildir ugrasiyoruz sizinki nasil oldu tup bebekmi normal yoldanmi sperm sayiniz kacti

Back
X