Empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız kızlar?

Sizde nie onlarn burunlarinin dibine gdiyorsunz?başka iş yok mu?hepiniz orda calisiyosunuz? Uzak durun bunlardan..

ya oldu bir kere işte bilseydim hiç çalışmazdım ki

Onu bunu bilmem de, o ne bicim bir "arkadas" oyle...

tek kelimeyle iğrenç bir insan bende sonradan gördüm

Bende onu umuyorum. Kız o işte çok güzel bir rol oynuyor yan maske takmış resmen umarım ortaya çıkar

Lisede bu tipten bir arkadasim vardi benim de.
Yalanlarini cok yakaladik ama kimse yuzune vurmadi. Sadece dinlerdik, arada anlattigi gercekler de kaynar giderdi.
Bizim hic gonul mevzulariyla isimiz olmamisti ama olsaydi ve benim hakkimda ileri geri konussaydi hala takmamaya devam ederdim diye dusunuyorum.
Onu takip bana tavir alani da ben takmazdim zaten :)
Senin arkadasinin da soyledigi yalanlarin farkina varilmistir bence. Hele ki is ortaminda varilmamasi mumkun degil.
Korkmani gerektirecek birseyin oldugunu zannetmiyorum. Sonucta bahsettigin kisi eski sevgilin. Yani huyunu suyunu, karakterini az cok bilen birisi. Tek kisinini lafiyla soguyacagini zannetmem..
Tabii sen kiza hala canim arkadasim modunda davranmiyorsan..

Son düzenleme:
Bir insan kötü kalpliyse,riyakarsa,iftiracıysa ona arkadaşım demem arkadaşlık etmem.Sebep ne olursa olsun.Sen kendi namusundan karakterinden eminsen kimseye kendini aklamak gibi bir derdin olmamalı.Hele ki dün seninle,bugün arkadaşınla flört eden birine.
Sen kendi değerini kendin bildireceksin insanlara..Bunu da hiç birşekilde muhatap olmayarak umursamayarak yapacaksın.Kızı kötülüyorsun hala kızla görüşüyorsun.Görüşmezsen daha kötülük yapar diye korkuyorsun.Saklamasını umduğun sırların varsa bilemem.Ama ateş olsa cürmü kadar yer yakar.İkisinden de uzak dur derim.

Son düzenleme:
Adamın sizin hakkınızda ne düşündüğünü niye önemsiyorsunuz?
Arkadaşınızla olan bağınızı niye hala kopartmıyorsunuz?
Eğer adam da arkadaşınızın nasıl biri olduğunu biliyorsa,önemsemez. Önemserse de sizi ilgilendirmez. Tabii ona karşı bişey hissetmiyorsanız.

Sevgili olurlarsa da tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.. Eğerki sevgili durumları varsa zaten adam belasını bulmuş Mutlaka sana geri dönüş yapacaktır

Evet beni biliyor ama arkadaşımın işte senden sonra MsMarilyn çok değişti o**** oldu demesine ne gibi bir cevap bulabilirim bilmiyorum o kış işini çok iyi biliyor ben onun kadar kurnaz değilim ki..

Yok onlar flört etmiyor ki arkadaşımın sevgilisi var benim eski flörtümle de arkadaşlar zaten.
Ben zaten artık hiçbir şekilde yüz vermeyeceğim ikisine de ama beni kötüledi bir kere ben ne yaparım bilmiyorum

Sorun o zaten ona karşı hala bir şey hissetmiyor olsam bu durum umurumda bile olmaz. Ben onu tekrar kazanmak istiyorum o yüzden aklına yanlış şeyler gelsin istemiyorum.

Sevgili olurlarsa da tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.. Eğerki sevgili durumları varsa zaten adam belasını bulmuş Mutlaka sana geri dönüş yapacaktır

Yok sevgililikle alakaları yok.

Kızlar ben sadece bu adamın arkadaşımın gerçek yüzünü görmesini istiyorum ve bunu nasıl sağlarım hiç bilmiyorum

Kızlar bugün de mesaj attı ortada hiçbir sebep yokken benle dalga geçiyor öyle konuşuyor yani. Her şeyden şüpheleniyorum görseniz delirmek üzere gibi hissediyorum kendimi ne yapacağım ben
Sanki şey gibi hissediyorum sürekli onun yanında işte MsMarilyn le konuştuk bugün şu adamla şunu bunu yapmış diyecek gibi hissediyorum

Hmm,bu adam cok aptal degilse,senin ne olup olmadigini biliyordur zaten?
Her ne kadar araniz bozuk olsada adamla,demelidir yok hayir ben onu taniyorum ne sacmaliyorsun.
Ama cok karektersizse adam o yalanciya uymaya meyilli olabilir.

Ama tatlim yol ver gitsin bu arkadasina yaaaaa!nasil arkadas o öyle?görüsme onunla,kac yalancidan,terbiyesiz asil kendisi...

Hmm,bu adam cok aptal degilse,senin ne olup olmadigini biliyordur zaten?
Her ne kadar araniz bozuk olsada adamla,demelidir yok hayir ben onu taniyorum ne sacmaliyorsun.
Ama cok karektersizse adam o yalanciya uymaya meyilli olabilir.

Bende umarım ona inanmıyordur diye umuyorum.
Demek istediğim normalde kimse inanmaz ama kız o kadar işini biliyor ki görmelisiniz

Ama tatlim yol ver gitsin bu arkadasina yaaaaa!nasil arkadas o öyle?görüsme onunla,kac yalancidan,terbiyesiz asil kendisi...

İşte güzel bir plan bulsam yol vereceğim de elimden hiçbir şey gelmiyor

benim anlamadığım şey arkadaşınız hakkınızda neden o... diye konuşsun ki? ayrıldığınız adamla neden samimi? samimiyse de boşverin gitsin bu ne biçim arkadaş zaten. yüzüne her şeyi söyleyip her yerden engellemek gibi bir yol varken neden çetrefilli yollara sapıyorsunuz?

Bence ikisinide birden hayatınızdan def edin gitsin. Hiç gerek yok paparazzi gibi bir yaşantının içinde olmaya. Şu şunu dedi, bu bunu dedi, iftira attı, o inandı, şüphe düştü düşmedi.. Hafta sonu bulmaca çöz daha iyi..Bu tür şeyleri arkanıza almazsanız, kendinize beyaz bir sayfa açamazsınız.

bence er ya da geç onun gerçek yüzünü görecektir sen bir şey deme sonunda sen kötü olma haklıyken

en büyük umudum o biliyor musun?

arkadaşım psikolojik olarak biraz rahatsız gibi geliyor bana yani o bunun huyuydu zaten sevdiği kişileri bile başkalarına kötüler en iyi o görünmek ister yani ben onun arkadaşıyım diye beni kötülememesi gerek diye bir şey düşünmez ben bunu sonradan gördüğüm için şimdi de toparlayamıyorum işte. Onların samimiliği düşündüğünüz gibi değil iş amaçlı birazda. Elimde kesin bir kanıt olsa yüzüne söyleyeceğim zaten daha önce yaptım ama bana başkalarından duyduğunla gelme arkadaşlığıma inanmyor musun diye geçiştirdi.

Onuda denedim o kız umurumda bile değil ama sevdiğim kişiyi unutamıyorum o yüzden bir şeyler yapmak istiyorum. Cidden 1 yıldır bu belayla uğraşıyorum ama bir süre sonra kendimce bir şeyler yapacağım son şans verdim bu sefer de olmazsa cidden hayatıma bakacağım artık....

İşin kötü yanı arkadaşımın sevgilisiyle benim sevdiğim adam çok yakınlar birbirine. Ve bu arkadaşımın sevgilisi beni basit bir kız olarak görüyor bunu yüzüme hep söylüyor ama ben onunla sadece birkaç kez aynı ortamda bulundum belli ki arkadaşım ona da beni kötülemiş ve bu çocuğun ağzında bir şey durmaz yani benim sevdiğim adamın yanında oda beni kötülüyor malesef offff çıkmazdayım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…