Sizde nie onlarn burunlarinin dibine gdiyorsunz?başka iş yok mu?hepiniz orda calisiyosunuz? Uzak durun bunlardan..
Onu bunu bilmem de, o ne bicim bir "arkadas" oyle...
Şimdilik o arkadaşım dediğiniz kişinin söyledikleri aklına takılmış olsa bile zamanla arkadaşınızı öğrenecek.
Hiçbir yalancıya sonsuza kadar kimse inanmaz.
O zaman sorgulamaya başlar.
Neden bütün bunları beyninizden silip yolunuza devam edemiyorsunuz?
Kim ne derse desin.
Zamanla herkes herkesi öğrenir.
Kızlar arkadaşım bir de ya o adamı kötülüyor ya onunla çok vakit geçiriyormuş ta kıskandırır gibi bana onları anlatıyor bir de şu kızla ilişkisi olabilir bilmem ne diye beni üzmeye çalışıyor her konuda beni üzmeye çalışıyor ya bu kıza ne yapabilirim foyasını nasıl ortaya çıkarabilirim bilmiyorum çok üzgünüm
Lisede bu tipten bir arkadasim vardi benim de.
Yalanlarini cok yakaladik ama kimse yuzune vurmadi. Sadece dinlerdik, arada anlattigi gercekler de kaynar giderdi.
Bizim hic gonul mevzulariyla isimiz olmamisti ama olsaydi ve benim hakkimda ileri geri konussaydi hala takmamaya devam ederdim diye dusunuyorum.
Onu takip bana tavir alani da ben takmazdim zaten :)
Senin arkadasinin da soyledigi yalanlarin farkina varilmistir bence. Hele ki is ortaminda varilmamasi mumkun degil.
Korkmani gerektirecek birseyin oldugunu zannetmiyorum. Sonucta bahsettigin kisi eski sevgilin. Yani huyunu suyunu, karakterini az cok bilen birisi. Tek kisinini lafiyla soguyacagini zannetmem..
Tabii sen kiza hala canim arkadasim modunda davranmiyorsan..
Bir insan kötü kalpliyse,riyakarsa,iftiracıysa ona arkadaşım demem arkadaşlık etmem.Sebep ne olursa olsun.Sen kendi namusundan karakterinden eminsen kimseye kendini aklamak gibi bir derdin olmamalı.Hele ki dün seninle,bugün arkadaşınla flört eden birine.
Sen kendi değerini kendin bildireceksin insanlara..Bunu da hiç birşekilde muhatap olmayarak umursamayarak yapacaksın.Kızı kötülüyorsun hala kızla görüşüyorsun.Görüşmezsen daha kötülük yapar diye korkuyorsun.Saklamasını umduğun sırların varsa bilemem.Ama ateş olsa cürmü kadar yer yakar.İkisinden de uzak dur derim.
Adamın sizin hakkınızda ne düşündüğünü niye önemsiyorsunuz?
Arkadaşınızla olan bağınızı niye hala kopartmıyorsunuz?
Eğer adam da arkadaşınızın nasıl biri olduğunu biliyorsa,önemsemez. Önemserse de sizi ilgilendirmez. Tabii ona karşı bişey hissetmiyorsanız.
Sevgili olurlarsa da tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş..Eğerki sevgili durumları varsa zaten adam belasını bulmuş Mutlaka sana geri dönüş yapacaktır
Hmm,bu adam cok aptal degilse,senin ne olup olmadigini biliyordur zaten?
Her ne kadar araniz bozuk olsada adamla,demelidir yok hayir ben onu taniyorum ne sacmaliyorsun.
Ama cok karektersizse adam o yalanciya uymaya meyilli olabilir.
Ama tatlim yol ver gitsin bu arkadasina yaaaaa!nasil arkadas o öyle?görüsme onunla,kac yalancidan,terbiyesiz asil kendisi...
bence er ya da geç onun gerçek yüzünü görecektir sen bir şey deme sonunda sen kötü olma haklıyken
benim anlamadığım şey arkadaşınız hakkınızda neden o... diye konuşsun ki? ayrıldığınız adamla neden samimi? samimiyse de boşverin gitsin bu ne biçim arkadaş zaten. yüzüne her şeyi söyleyip her yerden engellemek gibi bir yol varken neden çetrefilli yollara sapıyorsunuz?
Bence ikisinide birden hayatınızdan def edin gitsin. Hiç gerek yok paparazzi gibi bir yaşantının içinde olmaya.Şu şunu dedi, bu bunu dedi, iftira attı, o inandı, şüphe düştü düşmedi.. Hafta sonu bulmaca çöz daha iyi..Bu tür şeyleri arkanıza almazsanız, kendinize beyaz bir sayfa açamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?