Erkek İnfertilitesi emre bakırcıoğlu AZOSPERMİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
duymadım cnm hiç.nereye gidersek gidelim maliyet fazla zaten.emre bey de microtese 3000,tüp bebek+annenin hazırlanması+herşey dahil 5250,ilaçlar da 1000-1500 tl arası,tabi gidip gelme masrafları da var.bir de eşimiz ameliyata girmeden yaklaşık bi 15 gün bizim takip altında olmamız gerekiyomuş tedavi için.doktor bey bize gelip gitme yerine 15gün burada kalsanız daha iyi olur dedi.nerde kalıcaz ki eğer sperm bulunursa hemen yaptırmak isterseniz adetinin 2.günü gidiyosun ve senin tedavin başlıyo çatlatma iğnesi yumurta toplama dondurma işlemleri 15 gün sürüyomuş.belli aralıklarla kontrole falan çağırıyolarmış yani yaklaşık 4-5 defa gidip gelmemiz gerekecek.bi de bize eğer sperm bulunursa sıcağı sıcağına yaptırmak daha iyi olur dondurmayalım dedi.

hemen hemen 10 mılyar halıt fırat erdemdede aynı melek baykala gelmıstı vıdeolarına bak ıstersen ben onlada bı gorusecem emın deqılım hangısınde yaptıracaqıma

Merhaba bu konuyu tesadüf gördüm yazmak istedim. Benim eşimin doktoruydu Emre Bey microteseyle sperm bulundu tüp bebek yaptık hamile kaldım ve şuan kızım 3 yaşında okula bile başladı şükür. Dondurulmuş spermlerle ikiniciyi düşünüyorum inşallah. Allahım sizede yardımcı olsun inşallah en kıza zamanda sizde güzel haber alırsınız.

ayy ne güzel yaa darısı başımıza,inşallah.benm eşim azospermi ve mart ayı gibi microtese yapılacak.sizin sorun neydi acaba?

Merhaba bu konuyu tesadüf gördüm yazmak istedim. Benim eşimin doktoruydu Emre Bey microteseyle sperm bulundu tüp bebek yaptık hamile kaldım ve şuan kızım 3 yaşında okula bile başladı şükür. Dondurulmuş spermlerle ikiniciyi düşünüyorum inşallah. Allahım sizede yardımcı olsun inşallah en kıza zamanda sizde güzel haber alırsınız.
ne guzel insallah allahim bizede nasip eder

ben hikayesini okudum cnm ve çok etkilendim.umut tüp bebek merkezinde yaptırmış kendi doktoru da Ulun uluğ muş

duydum bu doktoru olumsuz yorumda hıc yapılmamıs bakalım heralde emre beyyın yanındakı doktora tedavı olurum
fshın mı yukek senın yorumunu okudum

ben hıc baktırmadım kan deqerlerıme ama ultrasona qırdım 3 doktor deqıstım hepsıde hıc sorun yok dedı sımdı fsh benımde kafama takıldı

ama emre bey şu anda onunla çalışmıyo cnm süleyman tosun la çalışıyo ve çok iyi bi doktor,araştır bak cnm.

onu bilmiyorum cnm bi araştır istersen,ama sende folic asit kullan ben kullanıyorum

benim eşimin sorunu 0 spermdi microtese ile sperm bulundu ve kalan spermler donduruldu. Benim doktorum ulun beydi her ikisindeen çok memnunduk ama yeni öğrendimki ikiside umut tüp bebekten ayrılmış hatta ozamanki doktorların hepsi ayrılmış çok üzüldüm neden hepsi ayrıldı diyede düşünmüyor değilim hastaneyle falan alakalıdır diye. Şimdi bı bayan doktor vamış oda nasıldır bilmem. Ulun bey sanırım başka hastaneye gitmiş onunlada tekrar tedavi olma şansımız olmaz spermler hastanede :(. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allahım sizlerde nasip etsin dilerim en kısa zamanda.

Back
X