Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm çok güzel görünüyor burnunuz güle güle kullanın darısı Başıma bende ekimde ameliyat olcam Emre beye
Slm, eevizyon ameliyatını oldunuz mu? Ben de eevizyon dşnüorum ama kafam çok karşk.. Sizin şikayetiniz neydi ve ameliyat olduysanz düzeldi mi bu şikayetler?Selam sizin fotoğrafınızı Emre Beyin instagram hesabında görmüştüm ve cok beğenmiştim. Maşallah diyelim :) benimde kısmetse nisan ayında revizyon ameliyatım olacak
Revizyon dusunuyorsan Abdulkadir Goksel'i mutlaka arastir derim.Slm, eevizyon ameliyatını oldunuz mu? Ben de eevizyon dşnüorum ama kafam çok karşk.. Sizin şikayetiniz neydi ve ameliyat olduysanz düzeldi mi bu şikayetler?
Ewet onu da arastriyorum hatta randewum war bu ay sonunda, artk güwenim kalmadı doktorlara pek ama son kez şansmı denemek istiyorum. Siz abdulkadir beye mi olduniz?Revizyon dusunuyorsan Abdulkadir Goksel'i mutlaka arastir derim.
Ewet onu da arastriyorum hatta randewum war bu ay sonunda, artk güwenim kalmadı doktorlara pek ama son kez şansmı denemek istiyorum. Siz abdulkadir beye mi olduniz?
Canim cok gecmis olsun bende emre yi dusunuyordum benimde revisyon olucak yanlis secim yapmaktan korkuyorum ozelden banada resim gonderirmisin ? Bu benim son sansim bu seferde yanlis karar verirsem bi daha donusum olamaz.![]()