Teşekkür ederim.Revizyon olan birsürü kişi gördüm orda beklerken, konuşma fırsatım da oldu.revizyon olduğunu söylemeseler çok doğal güzel bi burun yapmış emre bey diye düşünürdüm yani revizyonda da ilk kez ameliyat olmuş gibi bi sonuç çıkmış ortaya.benim karşılaştıklarım çok başarılıydı eminim görmediklerim de öyledir.Geçmiş olsun.revizyon düşünüyorum bende.emre ilhan revizyon konusunda nasıl bilgin var mı?
Hazirana randevu verdiler.hazirnda emre beyle görüşeceğim revizyon için dilerim güzel olur.teşekkürlerTeşekkür ederim.Revizyon olan birsürü kişi gördüm orda beklerken, konuşma fırsatım da oldu.revizyon olduğunu söylemeseler çok doğal güzel bi burun yapmış emre bey diye düşünürdüm yani revizyonda da ilk kez ameliyat olmuş gibi bi sonuç çıkmış ortaya.benim karşılaştıklarım çok başarılıydı eminim görmediklerim de öyledir.
İnşallah istediğiniz gibi olur rica ederimHazirana randevu verdiler.hazirnda emre beyle görüşeceğim revizyon için dilerim güzel olur.teşekkürler
Ben de doğal istemiştim, tşk ederim.Doğal olmuş, çok geçmiş olsun.
Bence çok sorununuz yoksa imkanınız olana kadar bekleyinhiç şüphen olmasın canım emre beyin yaptıgı burunlara hayranım. imkanım olsa istanbla gidip yaptırıcam ama şimdilik ankaradayım
canim fiyat olarak kaca yapiyo ameliyati emre beyHiç duymadım o doktoru kime olursan inşallah istediğin gibi olur
Canım ben 10 bin liraya oldum ama 2015 başında randevu almıştımcanim fiyat olarak kaca yapiyo ameliyati emre bey
Özel mesaj atıyorum resim koymuştum kaldırdım sonradanmrb. merweee_ bende emre beyden randevu aldım muayene için her ne kadar ocak 2017 olsada bana çok uzak gelmiyo..emre beyle ilgili yorumları okurken senin yazdıklarını da görüyodum ve burnunu çok merak ediyorum..iki foto yüklemişsin ama göremiyorum.. nasıl görebilirim mümkünmüdür?
Çok teşekkür ederim :)teşekkür ederim, şimdi baktım eski halini bilmiyorum ama çok başarılı maşallah sanada çok yakışmış geçmiş olsun..
Merhaba,ben de kalın derili bir buruna sahibim ve Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum ben de.Rica etsem öncesi/sonrası resimlerinizi görebilirmiyim?Kızlar burun ameliyatımın üzerinden tam 1 buçuk yıl geçti ve burnumdan çok şükür çok memnunum şimdi bir resim daha ekledim.
Burunla ilgili aklında soru işareti olan varsa seve seve yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?