Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre İlhan ile Zühtü Demir arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Eğer fotoğraflarınızı paylaşıp yorum yaparsanız çok sevineceğim.![]()
Emre İlhan ile Zühtü Demir arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Eğer fotoğraflarınızı paylaşıp yorum yaparsanız çok sevineceğim.![]()
Ben Zühtü bey de burun ameliyatı oldum. 2 hafta önce, burunum gayet güzel çok memnunum.
Çok doğal duruyor. Hiç acı çekmedim, ve morluklar 2 günde indi. Herseyden çpk menunum ve çok rahat nefes alıyorum.
Ve ben Emre ilhanıda araştırmıştım ama züuhtü beyin eskiden onepte çaliştığını duyduktan sonra başka bişey düşünmedim.
Sana da tavsiye ederim. Good Luck![]()
canım seni ekledim fotoları görmen açısından zühtü demire burun ameliyatı olduğum için tabiyki onu önerebilirim.
merhaba acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdiden teşekkürler.begumulgen_90@hotmail.comcanım seni ekledim fotoları görmen açısından zühtü demire burun ameliyatı olduğum için tabiyki onu önerebilirim.
canım ben seni burda ekledim burdan fotolarıma bakabilirsin pcden ameliyatla ilgili resimlerimi kaldırdım.kendi profiimde fotolarım var.merhaba acaba mailime resimlerinizi gönderirmisiniz.şimdiden teşekkürler.begumulgen_90@hotmail.com
Mümkünse ben de görebilir miyim?Doktor arıyorum.canım seni ekledim fotoları görmen açısından zühtü demire burun ameliyatı olduğum için tabiyki onu önerebilirim.
bende Zühtü demir i tercih etmiştim bu Yorumları okuyup, keşke olmasaydım. Doğal olacak dedi yeni tanıştığım insanlar bile ameliyat olduğumu anlıyor ve ucu Eğri kaldı. Kesinlikle önermiyorum.Emre İlhan ile Zühtü Demir arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Eğer fotoğraflarınızı paylaşıp yorum yaparsanız çok sevineceğim.![]()
Aynen ben de kesinlikle Zühtü Demir'i tavsiye etmiyorum.Düzeltmeyi bile yapamadı.Hiç de ilgilenmiyor.Paranızı verdiğinizle kalırsınız...bende Zühtü demir i tercih etmiştim bu Yorumları okuyup, keşke olmasaydım. Doğal olacak dedi yeni tanıştığım insanlar bile ameliyat olduğumu anlıyor ve ucu Eğri kaldı. Kesinlikle önermiyorum.