Emre ilhan, Muhammed dilber, Salih emre uregen, Bekir keskin, Hangisi sizce?

Bence tam icine sinmeyen doktora yaptirip 1 yil revizyon icin bekleyecegine ilk ameliyati olmak icin bekle. Sonuc itibari ile Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre ilhan bence en risksiz doktorlar. Keske ben de randevu tarihini bekleyip acele etmeseydim. Cok klise ama doktor cok onemli, her doktor nasilsa burun yapabilir diye dusunmemek gerekir. Doktorun cok iyi bir insan olmasi da biryerden sonra onemli degil cunku olumsuzluklari yasayip bu uc doktorun yaptigi burunlara bakip bakip sizdeki olumsuzluklara uzulen keske bekleseydim diye dovunen siz oluyorsunuz. Ya tabi bir de sans faktoru var sanirim bilemiyorum..
Cok haklisin canim ben de o durumdayim su an... simdiki aklim olsa baska doktorlara ameliyat olurdum...hem de 2 ameliyatimi da guvenmedigim halde ayni doktora olma gibi bir hata yaptim ve ustelik ucuz bir doktor da degildi yani :)) bu bahsettiginiz doktorlarla ayni ucreti aliyordu yani...iyi dusunun arastirin arkadaslar gec olsun guc olmasin...bu arada abdulkadir goksel i de bu listeye ekleyebilirsiniz bence...o da cok tecrubeli ve iyi bir doktor gibi...

Kızlar ben 3 talihsiz operasyon sonrası salih emre beye ameliyat oldum bir tek o düzeltti burnumu çok memnun kaldım kendisi ve eşi çiğdem hanım mükemmel bir insan şuan 9 ayımı doldurmak üzereyim tavsiye ederim :)
Fotografinizi yollayabilir misiniz rica etsek? benim de 3. operasyon olacak...

Slm arkadaşlar aranızda Cemal çingi ye ameliyat olmuş olan varsa bana ozelden yazabilir mi.kendisine dava actim

:110:
Emre ilhan 16 bin :KK57: ve ameliyat tarihi 1 yili bulabilir :KK43:
Salih emre uregen 9500
Muhammed dilber 8 binden basliyor
Bekir keskin 6500

Emre ilhandan randevu veya ameliyat tarihi alabilmek cok zor cok:KK43: Salih emrenin burunlarini da cok begeniyorum kii:KK23: Muhammed dilberin yaptigi burunlar cok dogal ve hic kavisli degil gibi :KK64: Bekir keskin cok hamarat ama yaptigi burunlarin ucunu bazen begenmiyorum:KK12:
Bu doktorlardan birine ameliyat olmayi istiyorum ama Emre ilhan gibi hafif kavisli guzel burun yapiyor estetigim diye bagirsada seviyorum hem yasadigim ulkenin insanlarinin burnu domuzcuk gibi bende aralarinda kaynar giderim dimi ?:KK53:
Bekir keskin haric digerleri butcemi asan fiyatlar ama memnun olayimda kendimi zorlayip parayi toplamaya calisirim.:21:
ameliyat oldugunuz diger doktor tavsiyelerinize acigim kizlar:KK45:
bu isimlerin cok abartıldıgını düsünüyorum emre ilhan iyi bir doktor olabilir elbette ama bir buruna 16 bin tl vermek nedir ve o kadar beklemek de iskence dogal burun istiyorsanız ve 9-10 bin liraya hem de o kadar beklemenize gerek kalmadan ben doktorumu öneririm benim tek üzüldügüm nokta güzel oldu ama asırı dogal oldu ben daha hokka bir burun beklerken

Vala bence emre ilhanı tercih edebilirsiniz baya güzel yapıyor . Karar verdikten sonra ki en kötü süreç o kadar süre beklemek. Ama sabrın sonu selamettir diyerek kendinizi rahatlatabilirsiniz :)

:110:
bu isimlerin cok abartıldıgını düsünüyorum emre ilhan iyi bir doktor olabilir elbette ama bir buruna 16 bin tl vermek nedir ve o kadar beklemek de iskence dogal burun istiyorsanız ve 9-10 bin liraya hem de o kadar beklemenize gerek kalmadan ben doktorumu öneririm benim tek üzüldügüm nokta güzel oldu ama asırı dogal oldu ben daha hokka bir burun beklerken

Merhaba canim.. ben ozellikle dogal olsum kalkik olmasin istiyorum doktorun kimdi acaba? Bir de eger varsa foto atarsan super olur cok tesekkurler:)

Olup ta pişman olanlardanim mecbur değilseniz olmayın ila olucam diyorsanız en azından kapalı teknikle iyi bir hekime olun. Dr.salih emre üregen( iyi hekim estetik li olduğu beli )
Dr.Ali murat akkuş ( genelde iyi diye duydum)
Dr.aykut ozpur ( arkadaşım oldu memnun )
Dr.barış çakır ( iyi ama çok pahalı )
Dr.süleyman taş ( memnun ola var olmaya var ) bunları arastir .Emre ilhan in çok mutsuz hastası var bu forumda , muhammed bey de iyi ama onun tarzı küçük burun yapıyor genelde ve açık teknikle çalışıyor .diğer doktoru bilmiyorum ...umarım pişmanlık yaşamazsınız hakkinida hayırlısı olsun

Olup ta pişman olanlardanim mecbur değilseniz olmayın ila olucam diyorsanız en azından kapalı teknikle iyi bir hekime olun. Dr.salih emre üregen( iyi hekim estetik li olduğu beli )
Dr.Ali murat akkuş ( genelde iyi diye duydum)
Dr.aykut ozpur ( arkadaşım oldu memnun )
Dr.barış çakır ( iyi ama çok pahalı )
Dr.süleyman taş ( memnun ola var olmaya var ) bunları arastir .Emre ilhan in çok mutsuz hastası var bu forumda , muhammed bey de iyi ama onun tarzı küçük burun yapıyor genelde ve açık teknikle çalışıyor .diğer doktoru bilmiyorum ...umarım pişmanlık yaşamazsınız hakkinida hayırlısı olsun

3 haftamdayim salih emreye oldum simdilik cok cok mutluyuum umarim degismez bu durum. Burun oturdukca guzelesir insallah. Goren cok gzl calisma yapilmis diyor. Hayirlisi olsun.

3 haftamdayim salih emreye oldum simdilik cok cok mutluyuum umarim degismez bu durum. Burun oturdukca guzelesir insallah. Goren cok gzl calisma yapilmis diyor. Hayirlisi olsun.
Cok geçmiş olsun inşallah bir sorun yaşamazsınız sizin adınıza çok sevindim

Merhaba canim.. ben ozellikle dogal olsum kalkik olmasin istiyorum doktorun kimdi acaba? Bir de eger varsa foto atarsan super olur cok tesekkurler:)

Doktorum ozan balık başka konularımdan dolayı resim paylasamam üzgünüm :( yalnız instagramdan bakarsanız ne kadar doğal burunlar yaptığını görürsünüz geçen kbb doktorunda işimiz vardı adam burnumun estetik oldugunu anlayamadı öyle söyliyim

ay ne iğrencsınız.sureklı araya maydonozx gıbı gırıp emre ılhanı duşunun dıyen reklam kokan basitcıkler.ayıp ya eger bırısı sıze ınanaıp burnu kotu olsa onun hakkını nasıl odeyeceksınız.veya bu yaptığınız yanınıza kalacak mı.ılahı adalet var.arkadaslar ınsanların burnun yakından gorun canlı gorun .fotolar yanıltıcı veya filtrelı olabılıyor.ben yakından herkesın bır suru hastasını gordum maalesef estetık yapan dr lere güven olmazx .saygıda duyulmaz.

Back
X