• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emrivaki ve düşüncesizlik...

neyse hanımlar daha fazla yorum yapıp konuyu yukarılara taşımayalım :)) konu sahibinin kuzeni okur falan Allah korusun..aile faciası...

Son düzenleme:
ya ne bileyim tamam misafirin başımın üstünde yeri var ama benim evimde kuralları ben koyarım gidip onayım yokken içki içerse elbette garibime gider yani. ne bu rahatlık dimi ama.
haklısın. o içki olayıda nahoş. ev sahibi isterse kuzen olsun artık evli ve evinde eşinin istediği doğrultuda içki içilmesinden rahatsız oluyor ve bunu söylüyorsa ,gidipte takmayıp içki alıp içimez.
siz de israr edemediniz sanırım. ortam gerilmesin olay olmasın diye. ama size biraz saygı göstermeliydi kuzen

haklısın. o içki olayıda nahoş. ev sahibi isterse kuzen olsun artık evli ve evinde eşinin istediği doğrultuda içki içilmesinden rahatsız oluyor ve bunu söylüyorsa ,gidipte takmayıp içki alıp içimez.
siz de israr edemediniz sanırım. ortam gerilmesin olay olmasın diye. ama size biraz saygı göstermeliydi kuzen

bende aynını düşündüm:49:

canım ne kadar birlikte büyüsende evlenince bir mesafe oluyor hiç bekar gibi olurmu..kardeşin evlense ve evinde içki içilmesini istemese içemezsin..teklif gelirse içiyosan içersin..

ben bu evlenince mod degistirme olayini anlamiyorum iste. cocuk yok icki icildigini gormesin diyemezsin, koca evde yok hani muhafazakardir rahatsiz olur diyemezsin, nedir yani kuzen beni kendiyle bir tutuyor?

konu sahibi ucuncu kisinin gelmesinden duydugu rahatsizligi evli olusuna baglamis o garip geldi bana yoksa icki muhabbeti sonradan yazildi

ben bu evlenince mod degistirme olayini anlamiyorum iste. cocuk yok icki icildigini gormesin diyemezsin, koca evde yok hani muhafazakardir rahatsiz olur diyemezsin, nedir yani kuzen beni kendiyle bir tutuyor?

konu sahibi ucuncu kisinin gelmesinden duydugu rahatsizligi evli olusuna baglamis o garip geldi bana yoksa icki muhabbeti sonradan yazildi

komple rahatsız olmuş anlayacağın:27::27:

Bir evde içki içilmiyorsa bunun bir sebebi vardır.
Kocası evde olsun veya olmasın,o evde içki içilmez.
Evsahibi bunu belirttikten sonra saygı göstermesi gerekirdi.

Aynen öyle evde kocam yokken olan şeyleri ondan gizleyecek değilim sonuçta her şey şeffaf olmalı evlilikte. O evde olmasa da kurallar değişmez :D

o zaman bunu kuzenine anlatmasi lazim

kuzencim ben evlendim artik bizim evimizde icki icmek ve arkadas getirmek yasak, bizim evin kurali artik boyle beni lutfen kendinle bir tutma

bir daha da bu konu yuzunden problem yasamaz, uykulari kacmaz gunlerce buna kafa yormaz

hatta dur konu açılmışken yazıyım da rahatla..benimde bi arkadaşım eşim varken bi kaç hafta bizde kalmayı teklif etti..işi vardı benim bulunduğum şehirde..ve de çook relax bi tiptir zaten..onun yüzsüzlüğüne karşılık 'yok canım gelme eşim var uygun olmaz' desem alınacak kibarca eşim rahatsız olur kusura bakma canım dedim..cevaben ne dese beğenirsin..'siz bize istediğiniz zaman eşinle gelebilirsiniz ama'..komedi yaa,güya toplumsal mesaj veriyo :))..ben de sırıtarak sağol cınımm dedim..oldu bittiii :1::1::1: üzülmek istemiyosan baştan kabul etmicen dostum..neyse tecrübe olmuş inşallah bundan sonra böyle bişey yaşamazsın :)

Birkaç hafta fazlaymış evet ama bana tuhaf geliyor eğer arkadaşınızla yakınsanız neden yüzsüzlük oluyor ki sizde kalmayı istemesi:44: Birkaç hafta çok fazla elbette ama siz ona mı takıldınız yoksa eşiniz varken sizde kalmasına mı? Ne bileyim ciddi soruyorum bunları, ilerde evli arkadaşım olursa asla evine gidip kalmayayım mı kötü mü anlaşılır bileyim:1: Ben olsam takmam çünkü, yakınsam kalsın dilediği kadar

o zaman bunu kuzenine anlatmasi lazim

kuzencim ben evlendim artik bizim evimizde icki icmek ve arkadas getirmek yasak, bizim evin kurali artik boyle beni lutfen kendinle bir tutma

bir daha da bu konu yuzunden problem yasamaz, uykulari kacmaz gunlerce buna kafa yormaz

Yine karşılaştık VisneliPasta:46::46::46::46::46: Her zamanki gibi hak veriyorum:1:

Birkaç hafta fazlaymış evet ama bana tuhaf geliyor eğer arkadaşınızla yakınsanız neden yüzsüzlük oluyor ki sizde kalmayı istemesi:44: Birkaç hafta çok fazla elbette ama siz ona mı takıldınız yoksa eşiniz varken sizde kalmasına mı? Ne bileyim ciddi soruyorum bunları, ilerde evli arkadaşım olursa asla evine gidip kalmayayım mı kötü mü anlaşılır bileyim:1: Ben olsam takmam çünkü, yakınsam kalsın dilediği kadar

Tabi evli arkadaşın evine gidip kalınabilir ama süre önemli bir yandan eğer arkadaşı 2 3 günlüpüne deseydi umarım ne olursa olsun tamam derdi bir şekilde ama misafirlik uzayınca evin düzeni bozulabiliyor, ev sakinlerinin huzuru kaçabiliyor. ne bileyim eşi evde kısa şortla dolaşacak dolaşamaz onun gibi.

yok. bak ben evli arkadaşlarımda kalıyorum. daha geçen hafta kaldım. bu o kişiyle yakınlık derecenizle alakalı.
bekarken içtiiğimiz su ayrı gitmeyen arkadaşımsa bu bana göre gayet normal.eşileride var ama bu bizler için hiç yıllardır sorun olmamıştır. zaten buna sorun olarak bakan bana güvenmeyen arkadaşı ben istemem ve görüşmem.

Son düzenleme:
yok. bak ben evli arkadaşlarımda kalıyorum. daha geçen hafta kaldım. bu o kişiyle yakınlık derecenizle alakalı.
bekarken içtiiğimiz su ayrı gitmeyen arkadaşımsa bu bana göre gayet normal.eşileride var ama bu bizler için hiç yıllardır sorun olmamıştır. zaten buna sorun olarak bakan bana güvenmeyen arkadaşı ben istemem ve görüşmem.

Evet ben de böyle düşünüyorum okypete. Ama ne bileyim işte çok yakın olduğum evli bir arkadaşım kocasından dolayı beni evinde istemese bana güvenmiyor diye bozulurum. Siz de aynı şeyi demişsiniz zaten. Sanırım sürenin uzaması biraz rahatsız ediyor evli çiftleri:27:

Tabi evli arkadaşın evine gidip kalınabilir ama süre önemli bir yandan eğer arkadaşı 2 3 günlüpüne deseydi umarım ne olursa olsun tamam derdi bir şekilde ama misafirlik uzayınca evin düzeni bozulabiliyor, ev sakinlerinin huzuru kaçabiliyor. ne bileyim eşi evde kısa şortla dolaşacak dolaşamaz onun gibi.

Doğru haklısınız süre konusunda

canım yanlış anlama tam da şuan bir arkadaşımı yatılı ağırlıyorum mesela :)
Ama bazı durumlarda böyle birşeyi tasvip etmem..
1.si çok uzun süreli kalmayı teklif etmesi doğru değil bence çünkü yeni evliyiz ve daha evliliğimize alışma sürecindeyiz
2.si bahsettiğim gibi arkadaşım rahat bi tip, yani eşimin yanında giyimiyle hareketleriyle çok dikkatli olmayacaktı
3.sü neyazıkki iyi niyetimi suistimal edebilecek biri..ben bunu kabul etseydim bunu sürekli tekrarlayabilirdi.
Eee tüm bunları okuyunca böyle birinin yakın bir arkadaşım olmadığını da anlamışsındır canım..çünkü yakın arkadaşlarım böyle noktalarda patavatlıdır :))
sen de yukardaki hususlara dikkat ettiğin müddetçe arkadaşında tabiki kalabilirsin, bugün bende kalan arkadaşım gibi :))

Son düzenleme:
canım yanlış anlama tam da şuan bir arkadaşımı yatılı ağırlıyorum mesela :)
Ama bazı durumlarda böyle birşeyi tasvip etmem..
1.si çok uzun süreli kalmayı teklif etmesi doğru değil bence çünkü yeni evliyiz ve daha evliliğimize alışma sürecindeyiz
2.si bahsettiğim gibi arkadaşım rahat bi tip, yani eşimin yanında giyimiyle hareketleriyle çok dikkatli olmayacaktı
3.sü neyazıkki iyi niyetimi suistimal edebilecek biri..ben bunu kabul etseydim bunu sürekli tekrarlayabilirdi.
Eee tüm bunları okuyunca böyle birinin yakın bir arkadaşım olmadığını da anlamışsındır canım..çünkü yakın arkadaşlarım böyle noktalarda patavatlıdır :))
sen de yukardaki hususlara dikkat ettiğin müddetçe arkadaşında tabiki kalabilirsin, bugün bende kalan arkadaşım gibi :))

Yakın olmadığı birine o kadar süre yatılı kalmayı teklif eden bi arkadaş bence de eve kabul edilmemeli:1: Ben zaten yakın olmadığım birini istemezdim sanırım kısa süreli bile olsa evimde. Hak veriyorum şu an size:)

Back
X