• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emrivaki

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
üşütmüşüm, hasta yatıyorum..
yattığım yerden kk'da oraya buraya yorum yazıp hastalığıma odaklanmamaya çalışıyorum..
az önce eşimin kız kardeşi aradı "beni şuraya bırakabilir misin?" dedi..
eşim de işte ve geç gelcek rahatsız olduğumu bilmediği için benim bırakmamı söylemiş.
ama hiç halim yok ve emrivaki yapılması da çok can sıkıcı..
öyle paylaşmak istedim sadece, herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Kim olsa sinir olur. Sizde cok esnek durmussunuz sanki. Tekrar arayip canim durumum iyi degil kusura bakma gelemem demelisinz bence. Bu ne canim gel beni al de kapat telefonu:KK12:

Kim olsa sinir olur. Sizde cok esnek durmussunuz sanki. Tekrar arayip canim durumum iyi degil kusura bakma gelemem demelisinz bence. Bu ne canim gel beni al de kapat telefonu:KK12:

ya işte önce direk demedi..
napıyon nediyon faslından sonra" sevgi abla hastayım biraz kendime gelirsem yemek yapcam" dedim..
o da demekki içinden "yemek yapacak kadar iyiyse, bunu da yapabilir" diye düşündü ve sonra teklif etti..
yani o aşamada da bişey diyemedim...

Ben olsam bende sinir olurum. Ne bu böyle uşağı mı var :KK67: Ben olsam inadına gitmezdim hastayım bi de şöförlük yapcam oldu canım :KK20:

Emirvaki yapilmamis ki, sormus sadece.
Hasta oldugunuzu da bilmiyorlarmis. Ben sorun nedir anlayamadim. Durumunuzu ve birakamayacaginizi soyleseydiniz anlardi sanirim.
"Abim soyledi, beni sen birakacakmissin" deseydi emirvaki olurdu. Kiz ricada bulunmus sadece.

Ekleme:
Yukaridaki cevabi yeni okudum. Yine de durumunuzu anlatip reddedebilirdiniz. Anlayisla karsiliyorsa sorun yok.

ya işte önce direk demedi..
napıyon nediyon faslından sonra" sevgi abla hastayım biraz kendime gelirsem yemek yapcam" dedim..
o da demekki içinden "yemek yapacak kadar iyiyse, bunu da yapabilir" diye düşündü ve sonra teklif etti..
yani o aşamada da bişey diyemedim...
Sizde yemek yapacak gücü bile bulamiyorum kendimde,kusura bakma diyebilirsiniz. Ben olsam hic gitmem. Cok hainim :-)

Ben olsam bende sinir olurum. Ne bu böyle uşağı mı var :KK67: Ben olsam inadına gitmezdim hastayım bi de şöförlük yapcam oldu canım :KK20:

canım ben de aksine gidip solgun yüzümü gösterip hatasını anlamasını istiyorum..
normalde anlayışlıdır ama demekki telde anlamadı..görünce anlar artık..

Emirvaki yapilmamis ki, sormus sadece.
Hasta oldugunuzu da bilmiyorlarmis. Ben sorun nedir anlayamadim. Durumunuzu ve birakamayacaginizi soyleseydiniz anlardi sanirim.
"Abim soyledi, beni sen birakacakmissin" deseydi emirvaki olurdu. Kiz ricada bulunmus sadece.

Ekleme:
Yukaridaki cevabi yeni okudum. Yine de durumunuzu anlatip reddedebilirdiniz. Anlayisla karsiliyorsa sorun yok.

hasta olduğumu söyledim..
"çok acil mi? rahatsızım yatıyorum işe gitmedim, biraz iyleşebilirsem yemek yapcam" dedim..
"neyse yemeğini yap sonra alırsın beni" dedi..bişey diyemedim..

hasta olduğumu söyledim..
"çok acil mi? rahatsızım yatıyorum işe gitmedim, biraz iyleşebilirsem yemek yapcam" dedim..
"neyse yemeğini yap sonra alırsın beni" dedi..bişey diyemedim..

Simdi emirvaki olmus. Ilk mesajiniz emirvaki icermiyordu. "Alamam canim, kusura bakma. Taksi duragi surda" filan deyin gitsin bence.

bnece gelin almasın bunlar bir aşçı bir hizmetçi bi şöför alsınlar heeeppp beraber kurtulalım benim abim var evlenmedi henüz ama evlenirse bunu yapmaktan gerçekten çok utanırım yapmam asla o ne öyle ne kadar ayıp :63:

Sesiniz ona hasta gibi gelmedi demekki. Peki siz ve arabanız olmasa ne yapacaktı? İnsan rahata alışınca her şey zor geliyor valla..

bnece gelin almasın bunlar bir aşçı bir hizmetçi bi şöför alsınlar heeeppp beraber kurtulalım benim abim var evlenmedi henüz ama evlenirse bunu yapmaktan gerçekten çok utanırım yapmam asla o ne öyle ne kadar ayıp :63:

ya zaten malesef "gelinse yapsın bi zahmet" düşüncesi var..
ama normalde böyle direk emrivaki hiç yapmamıştı..şaşırdım..ve üzüldüm..

Sesiniz ona hasta gibi gelmedi demekki. Peki siz ve arabanız olmasa ne yapacaktı? İnsan rahata alışınca her şey zor geliyor valla..

evet..nekadar hasta olsam da ben ses tellerim maşallah çok kuvvetlidir..
ama malesef bu benim için hep dezavantaj oluyo..
ve o yüzden genelde teldekiler yanlış anlar beni..
bi de hemen reddetmeyeceğimi biliyo...

Back
X