• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emrivakı

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Merhabalar.. KV niz Size yemeğe gelecekleri zaman, yada kendi akrabaları geleceği zaman kime söylüyor? Ne zman bize geldilerse (buyursunlar gelsinler) hep eşimi arayıp söylemiştir..Size yemege gelicez diye..benim musait olup olmadığımı dusunmeyerek! Bu normal mi yoksa ben mi kuruntu yaptım kızlar?

Yani böyle bir durumda ben ne tepki verirdim bilmiyorum ama bazen kayınvalidemde eşimi arar fakat yemeğe geliyoruz demez.Kendi kendini yemeğe davet ettirmek de nesi yaa :110:Yani oturmaya gelir Allah ne verdiyse koyarsam koyarım ayrıca madem yemeğe gelicekse rn azından müsaitmisin lafını duymak isterim

Ben olsam kvyi arayıp anne eşimi arayıp böyle demişsin ama ben müsait değilim bir dahaki ne beni arayıp sorarsın daha iyi olur sonuçta ben hazırlık yapıcam mersi derdim.

Aynı dert bendede var...benim kv kp hiç beni aramazlar evime gelirken..hep oğullarını ararlar...o bana bile sormaz...kusura bakmasınlar hiç istemiyorum bana danisilmadan is yapılmasını . .

Merhabalar.. KV niz Size yemeğe gelecekleri zaman, yada kendi akrabaları geleceği zaman kime söylüyor? Ne zman bize geldilerse (buyursunlar gelsinler) hep eşimi arayıp söylemiştir..Size yemege gelicez diye..benim musait olup olmadığımı dusunmeyerek! Bu normal mi yoksa ben mi kuruntu yaptım kızlar?
Esinizi arayip geliyorlarsa emrivaki olmuyor. Habersiz kapinizda biterlerse sizde kapiyi acmak zorunda hissederseniz emrivaki olur.
Sizinle iletisim halinde degillerse esinizi aramalari normal. Bir arkadasin dedigi gibi esiniz ben bir zeynep e sorayim, size donerim demelidir. Musait olup olmadiginizi esin dusunmeli, kv haksiz degil.

Benimki de hep beni ariyor cunku esim pek kimse gelsin, biz gidelim istemez. :KK14:

Esinizi arayip geliyorlarsa emrivaki olmuyor. Habersiz kapinizda biterlerse sizde kapiyi acmak zorunda hissederseniz emrivaki olur.
Sizinle iletisim halinde degillerse esinizi aramalari normal. Bir arkadasin dedigi gibi esiniz ben bir zeynep e sorayim, size donerim demelidir. Musait olup olmadiginizi esin dusunmeli, kv haksiz degil.

Benimki de hep beni ariyor cunku esim pek kimse gelsin, biz gidelim istemez. :KK14:
Ewet katılıyorm size bazı yerlerde fakat yemeğe geliyoruz şeklinde gelen bir telefon emrivakı olmuyormu.Ewet oğlunun haberi oluyo fakat kendini davet ettiriyor.

Bence oğlunu aramasında sıkıntı yok

Eşin de bir X e sorayım dönerim demeli

Oldu bitti

Evet arkadaş doğru demiş madem kv bunu böyle yapıyor o zaman esin sana saygı duyduracak

Belki kv kötü niyetle yapmıyor aranız nasıl bilemem her iki şartta da esin sana atsin topu böylelikle seni aramayı ogrenirler

Ewet katılıyorm size bazı yerlerde fakat yemeğe geliyoruz şeklinde gelen bir telefon emrivakı olmuyormu.Ewet oğlunun haberi oluyo fakat kendini davet ettiriyor.
O kismi kacirmisim, biz size gelmek istiyoruz ayri yemege gelmek istiyoruz ayri.
Yemegi esiniz yapmayacagina gore ayy hic hoslanmadim.
Esiniz size soylediginde siz ne dediniz?

Gayet te güzel iletişim içindeyiz çok ta severiz birbirimizi.. İstediği zaman arar konusuruz güzel güzel..peki beni aramasında musait olup olmadigimi sormasjnda ne gibi tuhaflık var? Beni arasa ne olur sanki?

Back
X