• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emrivakı

O kismi kacirmisim, biz size gelmek istiyoruz ayri yemege gelmek istiyoruz ayri.
Yemegi esiniz yapmayacagina gore ayy hic hoslanmadim.
Esiniz size soylediginde siz ne dediniz?
Kırılmasınlar diye ses etmiyorum ama bozuluyorum..sorun o bu değil aslında beni evimin kadını olarak görmüyormu?

Gayet te güzel iletişim içindeyiz çok ta severiz birbirimizi.. İstediği zaman arar konusuruz güzel güzel..peki beni aramasında musait olup olmadigimi sormasjnda ne gibi tuhaflık var? Beni arasa ne olur sanki?
Ben hep bu durumlarda isin este bittigine inananlardanim.
Esiniz diyecek anne bu islere Zeynep bakiyor ya onu ara ya da ben bir ona sorayim demeli.
Eger esiniz soylemiyorsa siz anne beni ararsan sevinirim, sonucta hazirligi ben yapiyorum.
Evimin temizligini, yemegini, duzenini ona gore ayarliyorum derseniz anlar heralde, yani insan olan anlar en azindan.

Gayet te güzel iletişim içindeyiz çok ta severiz birbirimizi.. İstediği zaman arar konusuruz güzel güzel..peki beni aramasında musait olup olmadigimi sormasjnda ne gibi tuhaflık var? Beni arasa ne olur sanki?
Müsait değilim lafını duymak istemiyorlar besbelli oğlu müsait deiliz anne diyemez geri çeviremez teklifi swbep bu bnce iletişiminiz güzelse

Evet arkadaş doğru demiş madem kv bunu böyle yapıyor o zaman esin sana saygı duyduracak

Belki kv kötü niyetle yapmıyor aranız nasıl bilemem her iki şartta da esin sana atsin topu böylelikle seni aramayı ogrenirler
İyiyiz sevgi saygı çerçevesinde guzel bir ilişkimiz var aslında ama neden böyle yapiyor

Valla yemeği oğlu yapıyorsa sorun yok !!

Öyle degilse emrivaki oluyor

Esin bi çare bulsun o halde

Bir evin müsait olup olmadığını evin hanımı bilir.
Bu yüzden eşin aranması bana göre çok yanlış..Keza kayınvalideye giderken ben geliyorum diye kayınpederi arasam kayınvalidem ben eşek başımıyım der bu kadar da eminim.

Kırılmasınlar diye ses etmiyorum ama bozuluyorum..sorun o bu değil aslında beni evimin kadını olarak görmüyormu?
Ogullarinin evi gibi dusunuyorlar, yani onlarin evi sizde o evde islerin yurumesini saglayan yardimci. Oglunun hayatini kolaylastiran birisiniz.
Beni gecen hafta sonu arayip kahvaltiya gelecektik dedi oglunu cok ozlemissss! ki biz geceleri gunduz gibi yasariz. Buyrun gelin dedim ama bir gece onceden haber verin ki kapiyi duyalim ben sizi arardim diyor.

Esim telefonu ucak moduna alir, aradiklarini gorse acmaz, bu durumda muracaat Loverdose oluyor, yuzum tutupta ay gelmeyin denmez. Iki ucu (c)oklu degnek. Ne arasinlar, ne gelsinler.

Degilmi...bazen geliyoruz işten eve, kapıda kp..ondan sonra ne yapacağımı şaşırıyorum. ..zaten yorgun argın gelmişim. ..eşim sağolsun yerinden bardak bile oynatmaz...herseyi ben yapiyorum...yani anlamıyorlar ne yapsamda..
Ben olsam o anda yorgun hasta numarasi yapar özür dileyerek yatmaya giderim

Bir evin müsait olup olmadığını evin hanımı bilir.
Bu yüzden eşin aranması bana göre çok yanlış..Keza kayınvalideye giderken ben geliyorum diye kayınpederi arasam kayınvalidem ben eşek başımıyım der bu kadar da eminim.
Bir gün aynısını ben yapacağım..Baba aksam Size gelicwgiz diyerekten

Ogullarinin evi gibi dusunuyorlar, yani onlarin evi sizde o evde islerin yurumesini saglayan yardimci. Oglunun hayatini kolaylastiran birisiniz.
Beni gecen hafta sonu arayip kahvaltiya gelecektik dedi oglunu cok ozlemissss! ki biz geceleri gunduz gibi yasariz. Buyrun gelin dedim ama bir gece onceden haber verin ki kapiyi duyalim ben sizi arardim diyor.

Esim telefonu ucak moduna alir, aradiklarini gorse acmaz, bu durumda muracaat Loverdose oluyor, yuzum tutupta ay gelmeyin denmez. Iki ucu (c)oklu degnek. Ne arasinlar, ne gelsinler.
OFF sormayın... istediğim sadece azıcık saygi

Bakın size bir örnek vereyim.Halam vr kocası başkasının evine çatkapı yemeğw gitmeyi çok seven insanlar.Ben bekarken sürekli her hafta sonu çatkapı müsaitmisiniz değilmisiniz sormadan yemeğe gelirlerdi.Annecim de ses etmedi hiçbir zaman.O kadarda boğazlarına düşkünlerdi ki oturdukları yemek etsiz tavuksuz olmıycak annemde bunu bilir her hafta sonu onlara göre yemek yapardı gelecwklerini bildiğinden.annecim biyerden sonra illlallah dedi ve 2 hafta üstüste hafta sonu pırasa makarna gibi basit yemekler yaptı.Malum bizim eniştenin surat 5 karış o zman da bu zamana daha yemeğe gelmez :D

Ben olsam o anda yorgun hasta numarasi yapar özür dileyerek yatmaya giderim
Yaptim bi kere ondanda anlamiyor . ..ne denir bilmiyorum bu tip insanlara . .hala alışamadım . ..onun yuzunden kavga cikiyor sürekli . .sonra esim diyorki sen benim ailemi istemiyormusun...yani esimin kime cektigi ortada . .o yuzden sizi cok iyi anlıyorum zeynep hanim...çaresi varmi bilmem ama isi çirkefliğe vurmak gerek onuda ben beceremiyorum . .inşallah siz gereken cevabı verirsiniz

Bakın size bir örnek vereyim.Halam vr kocası başkasının evine çatkapı yemeğw gitmeyi çok seven insanlar.Ben bekarken sürekli her hafta sonu çatkapı müsaitmisiniz değilmisiniz sormadan yemeğe gelirlerdi.Annecim de ses etmedi hiçbir zaman.O kadarda boğazlarına düşkünlerdi ki oturdukları yemek etsiz tavuksuz olmıycak annemde bunu bilir her hafta sonu onlara göre yemek yapardı gelecwklerini bildiğinden.annecim biyerden sonra illlallah dedi ve 2 hafta üstüste hafta sonu pırasa makarna gibi basit yemekler yaptı.Malum bizim eniştenin surat 5 karış o zman da bu zamana daha yemeğe gelmez :KK70:
Hahahaha çok iyi etmiş anneniz ohh

Yaptim bi kere ondanda anlamiyor . ..ne denir bilmiyorum bu tip insanlara . .hala alışamadım . ..onun yuzunden kavga cikiyor sürekli . .sonra esim diyorki sen benim ailemi istemiyormusun...yani esimin kime cektigi ortada . .o yuzden sizi cok iyi anlıyorum zeynep hanim...çaresi varmi bilmem ama isi çirkefliğe vurmak gerek onuda ben beceremiyorum . .inşallah siz gereken cevabı verirsiniz
İnşallah :)

Bakın size bir örnek vereyim.Halam vr kocası başkasının evine çatkapı yemeğw gitmeyi çok seven insanlar.Ben bekarken sürekli her hafta sonu çatkapı müsaitmisiniz değilmisiniz sormadan yemeğe gelirlerdi.Annecim de ses etmedi hiçbir zaman.O kadarda boğazlarına düşkünlerdi ki oturdukları yemek etsiz tavuksuz olmıycak annemde bunu bilir her hafta sonu onlara göre yemek yapardı gelecwklerini bildiğinden.annecim biyerden sonra illlallah dedi ve 2 hafta üstüste hafta sonu pırasa makarna gibi basit yemekler yaptı.Malum bizim eniştenin surat 5 karış o zman da bu zamana daha yemeğe gelmez :KK70:
Guzel yöntem . ..dur bende kendimi parcalayacagima zeytin ekmek koyayim önüne . .gorsun habersiz gelmek neymis...

Emrivaki ne yaparım nede bana yapılmsına izin veririm hatta hiç abartısız en nefret ettiğim insan modeli.İyi niyet biyerden sonra enayi yerine konmaya döner..

Enrivaki yapanlaraen güzeli
Geldiklerinde hazır çorba makarna kuru fasülye yap pilav bile değil salata da yok
Sonrasında da kuru çay
İşim vardı vaktim yoktu de
İki kere böyle yapsan üçüncüye ya ararlar ya gelmezler

Bizde de durum buna benzerdi ... tabii bir 10 küsür sene evvel .

Eşimde beni arar .... annemler gelecekmiş var mıydı bi programımız derdi ...

Sonra dedim ... madem sen arayıp bana soracaksın .... ne gerek var ikili tel trafiğine ?

Bir daha ki sefere ... anne aus u ara ... biri gelecek mi / bir yere gidilecek mi o bilir bu akşam dedi ...

Tabii bu bir kural da olmamalı ... bazen spontane gelişir sohbet ... onda da işimiz varsa ertelerim .

Müsait misin sorusu ? adı üzerinde müsait misindir :) o yüzden müsait olunmadığında söylenmesi çok doğaldır .

Sende kaynana gitmeden once kayinbabani ara yani niye evin hanimi aranmaz anlamiyorum zoruna mi gidiyor acaba kaynanalarin

Back
X