Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bir süredir emshape uygulamasını araştırıyorum ama henüz yaptırmış birinin yorumunu göremedim. yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? ya da vakumla popo büyütme işlemi
merhaba bir süredir emshape uygulamasını araştırıyorum ama henüz yaptırmış birinin yorumunu göremedim. yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? ya da vakumla popo büyütme işlemi
Ben de emsculp yaptırmak istiyorum. Birkaç yere fiyat sordum 7binle 12bin arası fiyat verdiler 4 seansa neredeyse bbl fiyatı yani. Ayrıca emsculp denen uygulama kas oluşumunu sağlayan bi uygulama ve yaptırdıktan sonra düzenli bi spor yapılmazsa o kaslar erir hayır nedir bu fiyatlar ameliyat fiyatı gibi şok oldum. Ve kendi insta sayfaları dışında hiç yaptıran yorumu da görmedim. Bilemiyorum yani.