Emziğe nasıl alıştırabilirim

bygl ess

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
29
7
1
31
Bebeğim sürekli emmek istiyor memede uyuyor uyanınca yine dalmak için meme arıyor denemedim ama emziğe de alıştıramadım sanki alışsa bende biraz rhatlayacak mısım gibi hissediyorum sizler emziğe nasıl alıştırtınız yad bebeğinizi nasıl uyutuyordunuz bu arada sallanarak da uyumaz bir ihtimal ayakta gezerek onun dışında hep memede uyuyor 3 aylık

bizimki de 2 aylıktı sanırım. bize kalsa alıştıramazdık. annem her attığında verdi, ısrarla verdi. sonra alıştı. uyurken rahatlık oluyordu gerçekten. ama alışmayan bebekte alışmıyor

bizimki de 2 aylıktı sanırım. bize kalsa alıştıramazdık. annem her attığında verdi, ısrarla verdi. sonra alıştı. uyurken rahatlık oluyordu gerçekten. ama alışmayan bebekte alışmıyor
Hiç tutmuyor ağzında hemen ittiriyor bir yerde uyurken ağzına koyun diye okudum onu denemeyi düşünüyorum

Toplamda 4 farklı emzik markası denedim damaklı damla sadece kauçuk emzik denemedim eşimde tutmazsa tutmasın modunda ama ben emzik oldum artık

Çıkardıkça verdim çıkardıkça verdim sen inatsan ben daha inadım dedim sonunda tuttu😂 ama tabi şimdide emzik ağzından düşünce uyanıyor 🤦🏼‍♀️ iyimi ettim kötü mi bilemedim gerçi uyumuyorda

Çıkardıkça verdim çıkardıkça verdim sen inatsan ben daha inadım dedim sonunda tuttu😂 ama tabi şimdide emzik ağzından düşünce uyanıyor 🤦🏼‍♀️ iyimi ettim kötü mi bilemedim gerçi uyumuyorda
Darısı bana 🤣bide bıraktırma derdi var bunda ama tokken bile emmek istiyor bu seferde kusuyor

Damaklı damaksiz denemedigim kalmadı ben başaramadım tutmadilar.alismayan alisamiyor

Darısı bana 🤣bide bıraktırma derdi var bunda ama tokken bile emmek istiyor bu seferde kusuyor
Amiiin darısı başına. Emzik rahatlıkmış evet bir miktar bağımsızlaşıyorsun sen yokken başkasının susturması için çok işe yarıyor ne bilim en azından birine verip tuvalete duşa falan gidebilirsin emzikler sustururlar🙈

Amiiin darısı başına. Emzik rahatlıkmış evet bir miktar bağımsızlaşıyorsun sen yokken başkasının susturması için çok işe yarıyor ne bilim en azından birine verip tuvalete duşa falan gidebilirsin emzikler sustururlar🙈
Ay evet ya ikiz gibiyiz 😃 herşeyi birlikte yapıyoruz tek kolumda kızım tek elimle diğer işleri hallediyorum neyse böyle böyle büyücekler 😊

Ay evet ya ikiz gibiyiz 😃 herşeyi birlikte yapıyoruz tek kolumda kızım tek elimle diğer işleri hallediyorum neyse böyle böyle büyücekler 😊
İlk oğlum emziksiz büyüdü aynen büyüyorlar merak etme ilkinde sürününce ikinciye and içtim emzik tutturcam diye😅 ondan bu inadım 🙈

Back
X