- 22 Temmuz 2025
- 58
- 33
- 3
- Konu Sahibi Gezgin1549
-
Hiç tutmuyor ağzında hemen ittiriyor bir yerde uyurken ağzına koyun diye okudum onu denemeyi düşünüyorumbizimki de 2 aylıktı sanırım. bize kalsa alıştıramazdık. annem her attığında verdi, ısrarla verdi. sonra alıştı. uyurken rahatlık oluyordu gerçekten. ama alışmayan bebekte alışmıyor
Hangi emziği verdiniz? Onu denedikten sonra başka emzikte deneyinHiç tutmuyor ağzında hemen ittiriyor bir yerde uyurken ağzına koyun diye okudum onu denemeyi düşünüyorum
Darısı banaÇıkardıkça verdim çıkardıkça verdim sen inatsan ben daha inadım dedim sonunda tuttuama tabi şimdide emzik ağzından düşünce uyanıyor iyimi ettim kötü mi bilemedim gerçi uyumuyorda
Amiiin darısı başına. Emzik rahatlıkmış evet bir miktar bağımsızlaşıyorsun sen yokken başkasının susturması için çok işe yarıyor ne bilim en azından birine verip tuvalete duşa falan gidebilirsin emzikler sustururlarDarısı banabide bıraktırma derdi var bunda ama tokken bile emmek istiyor bu seferde kusuyor
Ay evet ya ikiz gibiyizAmiiin darısı başına. Emzik rahatlıkmış evet bir miktar bağımsızlaşıyorsun sen yokken başkasının susturması için çok işe yarıyor ne bilim en azından birine verip tuvalete duşa falan gidebilirsin emzikler sustururlar
Uyutmayı fln nasıl yapıyordunuzDamaklı damaksiz denemedigim kalmadı ben başaramadım tutmadilar.alismayan alisamiyor
İlk oğlum emziksiz büyüdü aynen büyüyorlar merak etme ilkinde sürününce ikinciye and içtim emzik tutturcam diyeAy evet ya ikiz gibiyizherşeyi birlikte yapıyoruz tek kolumda kızım tek elimle diğer işleri hallediyorum neyse böyle böyle büyücekler
İlk oğlum emziksiz büyüdü aynen büyüyorlar merak etme ilkinde sürününce ikinciye and içtim emzik tutturcam diyeondan bu inadım
Emerek uyudu hep emzirmeyi bırakınca da tüm duzen gitti. Şimdi oğlum dada aynı durum emzirmedikce uyku duzeni bozuluyorUyutmayı fln nasıl yapıyordunuz
Benimki 6. ayında alıştı emziğe. O zamana kadar hep reddetti. Hatta emzik verince öğürüp kusuyordu. Arada yine denedim derken birden bire almaya başladı. Şimdi ağzında emzik ile uykuya dalıyor düşünce uyanıyor. Bazen kendi emziğini bulup ağzına sokup yeniden dalıyor. Bence çok zorlamayın zamana bırakın. Bazı bebek almıyor anne emziği. Başka bir yol deneyin müzik ninni gibiBebeğim sürekli emmek istiyor memede uyuyor uyanınca yine dalmak için meme arıyor denemedim ama emziğe de alıştıramadım sanki alışsa bende biraz rhatlayacak mısım gibi hissediyorum sizler emziğe nasıl alıştırtınız yad bebeğinizi nasıl uyutuyordunuz bu arada sallanarak da uyumaz bir ihtimal ayakta gezerek onun dışında hep memede uyuyor 3 aylık
Evet deniyorum baska yöntemlerde yollar hep memeye çıkıyorBenimki 6. ayında alıştı emziğe. O zamana kadar hep reddetti. Hatta emzik verince öğürüp kusuyordu. Arada yine denedim derken birden bire almaya başladı. Şimdi ağzında emzik ile uykuya dalıyor düşünce uyanıyor. Bazen kendi emziğini bulup ağzına sokup yeniden dalıyor. Bence çok zorlamayın zamana bırakın. Bazı bebek almıyor anne emziği. Başka bir yol deneyin müzik ninni gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?